ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך מתמודדים עם פרידה..? (https://israelbody.com/showthread.php?t=17442)

Yoshi-Moto 23-08-07 14:41

לוח בקרה, רשום שם למעלה מעל הלוח הזה שרשום מי נתן לך מוניטין.

zidan 23-08-07 14:54

כתוב לי 445

Night_Wolf 23-08-07 14:55

בד"כ מצלצלים לגלעד לפינוק אישי ....:unsure: חחח סתם
ממשיכים האלה יש עוד הרבה דגים בים:flowers:

Yoshi-Moto 23-08-07 14:56

סבבה תודה.
לא יודע מה זה מאז שהעלמתי את המוניטין, אני בא לבדוק כמה יש לי, וכל פעם נוספים לי איזה 5+ נקודות, אבל רואים שרק 2 נתנו לי...
חשבתי שזה מוסיף לי סתם, וראיתי שיש לך כמעט אותו דבר כמו שלי(במוניטין) אז ביררתי אם אנחנו קרובים.

תודה.

cheque 23-08-07 14:57

חח לכי לאיזה פורום של בנות תשאלי שם, פה זה פורום של בודיבילדרים חרמנים, כולנו אינטרסים...

Gil-G 23-08-07 15:18

תני לזה קצת זמן אם את רואה שהכל אבוד לגמרי אז שכחי מזה סתם מיותר לבכות על חלב שנשפך צאי לשטח וצודי לך אחד אחר ;]

Shauder 23-08-07 17:30

גפרי פנוי בחור רומנטי שמחפש אהבה הרבה זמן אבל לא מוצא אותה...

תעזרי לו =)

gil-Nissim 23-08-07 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
מצאת פורום לשאול תשאלה..

תשאלי בתפוז או פורום של בנות, אנשים יותר יבינו אותך מאשר חבורת מאונני מקלדת חרמנםי בטירוף..:unsure:

חחח..
בתפוז בכלל היא תכנס לדיכאון.

שמעי,לפי מה שאת מספרת הוא ניצל אותך!
ועכשיו שהוא היסתדר הוא עזב אותך,אז מה עושים ?

מחפשים מישהו חדש,כנראה שהוא לא באמת היה איתך בגלל שהוא "רק" אוהב אותך :mad:

בכל מקרה, אין מה לעשות אם את חשובה לו הוא יחזור...
עכשיו תמשיכי אלה,כי אם תשבי בבית בדיכאון זה לא יעזור.

cheque 23-08-07 18:04

בואנה רקובה אח שלי כתבנו כמעט את אותה תגובה
למרות שאני הייתי השני תהיה בטוח שלא קראתי את שלך :ohmy:

סוליקו 23-08-07 18:11

אין יותר קשה מזה
אני מתת פהההה

אחרי הפרידה מהמשקולות אני לא ישן בלילה ...אבל זהו אנחנו חוזרים ביחד
(אני רציני )

אורי א. 23-08-07 18:12

אני לא מאמין!! גם לך נגמרה האבקת חלבון?! זה פשוט קשה מדי :( :cry_1:

cheque 23-08-07 18:15

היום נפרדתי מפלטה של 2.50 ק"ג, היה לנו קשר מאוד חזק, תמיד היא הייתה מלטפת לי את הצוואר בתרגילי בטן, הייתי לוקח אותה איתי על הצוואר בכל עליית בטן והיא הייתה יורדת גם חופשי. היום ניתקתי את הקשר, הסברתי לה שאני פשוט נדלק על פלטות יותר גדולות, ושאני מתחיל לצאת עם פלטה של 5 קילו, היה לה קשה לקבל את זה בהתחלה אבל לאט היא הבינה שמה שחשוב שאני אהיה מאושר.

megashape 23-08-07 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque
היום נפרדתי מפלטה של 2.50 ק"ג, היה לנו קשר מאוד חזק, תמיד היא הייתה מלטפת לי את הצוואר בתרגילי בטן, הייתי לוקח אותה איתי על הצוואר בכל עליית בטן והיא הייתה יורדת גם חופשי. היום ניתקתי את הקשר, הסברתי לה שאני פשוט נדלק על פלטות יותר גדולות, ושאני מתחיל לצאת עם פלטה של 5 קילו, היה לה קשה לקבל את זה בהתחלה אבל לאט היא הבינה שמה שחשוב שאני אהיה מאושר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקק

תהיה חזקה יותר ,יעבור לך, רק הזמן ירפא את זה...

slim shady 23-08-07 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque

היה לי קטע דומה לפני כמה זמן עם אחת ששכבתי איתה. מבחינתי זה היה קשר לא מחייב אבל היא חשבה אחרת.... שמע אני לא אומר, כשהיינו ביחד היה לפעמים טוב בוא נגיד אחי שעשינו את זה בתנוחות ושיפועים מטורפים אבלל.... לא היה מתאים אתה מבין? לא היה לי נוח איתה, הרגשתי שהיא מעיקה ודביקה, העור שלה היה חלק מידי אז פשוט הייתי מחליק כשהייתי עושה עליה פרפר... בסוף החלפתי לספה אחרת...

dror 23-08-07 19:31

לוקח חבל מסובב אותו אחרי זה מוצא איזה מנורה ואז המשך יבוא או לא :ohmy: :ohmy:

ShaySE 23-08-07 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
היה לי קטע דומה לפני כמה זמן עם אחת ששכבתי איתה. מבחינתי זה היה קשר לא מחייב אבל היא חשבה אחרת.... שמע אני לא אומר, כשהיינו ביחד היה לפעמים טוב בוא נגיד אחי שעשינו את זה בתנוחות ושיפועים מטורפים אבלל.... לא היה מתאים אתה מבין? לא היה לי נוח איתה, הרגשתי שהיא מעיקה ודביקה, העור שלה היה חלק מידי אז פשוט הייתי מחליק כשהייתי עושה עליה פרפר... בסוף החלפתי לספה אחרת...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

dror 23-08-07 19:35

המכשיר פרפר נפרד ממני אז בזמן שחבר שלי השתמש בו שמתי את הזין בין שתי המקלות של המכשיר וזה מעך לי אותו אז המנהלים של החדר היו צריכים לשלם לי ביטוח אז אמרתי להם שלא יתנו לי כסף אלה יזרקו את המכשיר מהחדר וככה נקמתי בו

Elevation 23-08-07 23:37

מזיינים את החברה הכי טובה שלה ואת החברה של החברה הכי טובה שלה. :boxing:

זה היה יפהפיה.

ואני עוד נפרדתי ממנה! :flowers:

powergainer 23-08-07 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

זה היה יפהפיה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
קבל מוניטין

Gil-G 23-08-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

זה היה יפהפיה.

אתה מוכן להסביר את עצמך? :):):):) גמרת עם החברה שהחזקת מלא זמן?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ