![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רובן נראית פיצוץ, כל הכבוד לך איזה רמת ייבוש וחיטוב. התמונה ששמת בפרופיל מדהימה!
|
ציטוט:
אני נוטה להסכים עם ראובן לא תמיד "גדול יותר =לאיכותי יותר " בפיתוח גוף , ב2005 ראובן היה גדול יותר (למרות שלא ביותר מדי ) ,אבל המותן שלו הייתה רחבה קצת מה שהרס לו את הפריסת גב והבאק דאבל בייספס מבחינת מראה "משולש" . ראובן השנה היה קצת יותר קטן ,אבל היו לו חיטובים הרבה יותר טובים , הוא היה יבש יותר ,והמותן שלו היתמתנה בצורה משמעותית ,וזאת הסיבה שאני גם לא מתווכח עם החלטת השופטים לגבי המקום הראשון ,אם ראובן היה מגיע עם המותן של 2005 השנה ,הייתי אומר שאור ביטון היה צריך להיות מר ישראל הצעיר ,אבל ראובן תיקן את הבעיה של המותן והציג שיפור באיכות . כמו שאמרתי יותר מפעם אחת , זה בתואר הזה עם קלאסה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה שכן ,עם הייתי רובן הייתי מתמקד עכשיו בלשפר את החלקים התחתונים של הלאטיסימוס שלי ,בכדי לתת לפריסת הגב מראה יותר שלם
הרבה טי באר חופשי וחתירות בהטיית גב עם אחיזה הפוכה:) |
ציטוט:
|
החלק התחתון של הלאטס לא של הגב הכללי
|
ציטוט:
ולא זוקפי הגב |
ציטוט:
לא לא ,למרות שעוד מסה בגב התחתון לא הזיקה לאף אחד הכוונה שלי היא שאתה צריך לנסות להיתמקד יותר בlower Lats שלך , באיזור של החגורת כתפיים יש לך די הרבה מסה בגב ,אבל אז יורדים למטה והפריסה קצת דועכת . מבין? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אומנם אין דרך לעבוד עליו נקודתית ,אבל יש תנועות שמתרכזות בו קצת יותר
לדוגמא פולי עליון באחיזה קרובה /קרובה הפוכה , חתירות בישיבה באחיזה צמודה , חתירות בהטיית גב באחיזה הפוכה . זה היה איזור מאוד בעייתי אצלי ,אבל אחרי בערך 8-9 חודשים של עבודה שיותר היתמקדה באיזור הזה , הפריסת גב שלי הפכה להרבה יותר איכותית ( חח רק תשאלו את מאיר או בן ) |
מזל"ט על מקום ראשון בנוער.
אתה אחד מהאנשים שדופקים מוטיבציה עם גוף שכמו שיש לך. |
ציטוט:
|
באמת ממש עוזר כל הסרטונים למרות שלא יוצא לי לראות הרבה.. תודה לכולם!!!
|
ציטוט:
וואווו הרגליים הרגליים איזה רגליייםםםםםםם |
ציטוט:
וואוו החזה החזה.:sbb4: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ