ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ליברמן נכנס, השמאל מתחרפן ובדרך למוות קליני. (https://israelbody.com/showthread.php?t=1699)

Antonator1 31-10-06 16:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
:ph34r: :ph34r: :ph34r:
ANTON אתה בן אדם טוב באמת.. ואני חולה עליך.
אבל אמרת עכשיו את השטות הכי גמורה שהיית יכול להגיד..
אפילו אם היה מצב שהיה עולה דיקקטור ישראלי(נגיד ליברמן למשל) ו-100 אחוז מתושבי ישראל היו רוצים את המהלך הזה הוא לא היה יכול להתרחש,כי כמו שאמרתי החברה המערבית בנויה על גלובאליזם,זה אומר שיש שחקנים מעל ראשי מדינות,ומעצמות שמכתיבות את החוקים.
אין שום דרך לעשות שום צעד (לצערי) בלי הסכמת האירגונים שנמצאים מעל המדינות. ואין לנו אישית אפשרות לעשות כלום בלי אישור של ארצות הברית שמממנת לנו את הצבא בביליונים של דולרים כל שנה.

זה היה בצחוק, נראה לך שהתכוונתי לזה באמת? גם אם יאסר ארפעת או מישהו יותר קיצוני היה ראש ממשלה זה לא היה יוצא לפועל. סתם אתנחתה קומית כזאת בהתחשב באופי של ליברמן. כל עוד גופים כמו ארה"ב או האו"ם קיימים, דבר כזה לא יכול אפילו להתחיל להתרחש, גם אם מישהו יבנה כרונוספירה, ויביא לכאן את היטלר בטעות.

Gamerrrrr 31-10-06 16:34

גלוליזציה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות, אנחנו כל כך שונים עם מעם ובחיים לא נהייה ביחד, זה חלום, כי תמיד תהיה שינאה של המוסלמים כלפי כל מי שלא איתם, והנוצרים לא יהיו הכי מאושרים אם אחד מהשלטונות יהיה בחור יהודי ככה שבסוף כולנו שונאים את כולם.

Antonator1 31-10-06 16:36

נראה לי שיחקתי ברד אלרט יותר מדי בזמנו... כי מאז שנות ה - 40, דברים דומים למה שתיארתי קורים רק שם.

OMRI-TURBO 31-10-06 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
גלוליזציה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות, אנחנו כל כך שונים עם מעם ובחיים לא נהייה ביחד, זה חלום, כי תמיד תהיה שינאה של המוסלמים כלפי כל מי שלא איתם, והנוצרים לא יהיו הכי מאושרים אם אחד מהשלטונות יהיה בחור יהודי ככה שבסוף כולנו שונאים את כולם.

לא גיימר גלובליזציה לא כוללת את העולם האיסלמי,רק את המדינות בצד השני. זאת אומרת "המערב"

OMRI-TURBO 31-10-06 16:36

קיצר אני עכשיו הולך לעשות שיעורי בית.. הפעם באמת. :)

Gamerrrrr 31-10-06 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לא גיימר גלובליזציה לא כוללת את העולם האיסלמי,רק את המדינות בצד השני. זאת אומרת "המערב"

בנתיים :whistle:

Antonator1 31-10-06 16:37

נכון, אצל זרמים איסלמים פונדמנטליסטיים אחת המטרות העיקריות זה לעשות הכל נגד הגלובליזציה המערבית. אבל יש לי הרגשה שגם להם היא עוזרת פה ושם.

guyko 31-10-06 17:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אבל לא משנה מה אנחנו נטחן פה מים עד מחר, עדיין יגאל אמיר מזיין את לריסה טרמפיאמו ביום הזכרון לרבין.

עצוב

Leo 31-10-06 17:32

עוד מעט תעשה שלום אם סוריה ואיראן , וחיפה תפסיק להיות דרום הארץ D:

והארגון הכי חזק שמעל מדינה כלשהיא הוא מקדונלד'ס..................................

השני דווקא נכון בהתחשב במה שקורה

Night_Wolf 31-10-06 18:06

תשמעו בגדול כולם מושחטים ורמאים אבל ליברמן זה לפחות הבן אדם שיכנס באמאמא של הפלסטינים המחורבנים האלה כמו שצריך ובכל מי שינסה להיתקרב לישראל:diractor:

אני לא רוסי אבל...חחח דה ליברמן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ