![]() |
בואנה נו לא עזרתם לי בשיט!!!
אני אקח את הליפו 6X שיהיה לי לחיטוב אם אני ארצה לעשות מתישהו, בטח התאריך תוקף שלו לאיזה שנתיים.. ואיזה קריאטין לקחת?? אוף כל אחד אומר לי משהו אחר :\ הנוז יותר טוב מהסלמאס \ no xplode?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
6x מהביקורות בחו"ל נשמע הרבה יותר טוב. התוקף של הליפו 3 שנים לערך |
ציטוט:
זה מוצר מעולה ואין סיבה שלא ימליצו עליו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שלפי הערכים שלו הוא אמור להיות פיצוץ הוא פשוט חרא של מוצר.לא עובד ביכלל.ולא עושה את העבודה שלו. |
לא יודע מה איתכם אני כבר חולם על הנוז בלילה:wub1:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
משלוח 7-14 , 18 דולר יוצא לי 53 דולר נקי :wiggle: אני לוקח את הזול יותר |
תזמין לי גם :]
|
ציטוט:
|
מודיעין
|
אם היית באזור רמת גן אולי הייתי מסדר לך משהו:happy:
|
):
לא נורא רק תזהר מבעיות מכס לך תדע כמה אז יעלה לך.. |
:):):):) להזהר אני לא יכול עשות כלום
אני מזמין מחול ואני בארץ :blush: חבר שלי הזמין עכשיו סל מאס מחול והכל היה בסדר הזמין מ- BB.COM איפה שאני מזמין |
תיקח את ה-7-14 ימים, כי במהיר יותר רוב הסיכויים שישתמשו באיזשהי חברת שילוחי אקספרס כמו פדאקס, או כמו השאר, שם ייקחו לך כסף על שיחרור החבילה, כל מיני כספים אחרים, וטוח יוסיפו לך מכס, אבל באיטי יותר חברת השילוח היא Usps, שם אתה לא צריך לשלם עוד חוץ מהדמי משלוח, ורוב הסיכויים שלא תצטרך לשלם מכס בכלל או מע"מ. אני הזמנתי שתי חבילות חטיפים מאותו טעם, הגיע אחרי שבועיים, ערך החבילה היה סך הכל 66 דולר, Bb קום הצהירו שערך החבילה הוא רק 13 דולר, ולא הייתי צריך לשלם עוד שום דבר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש בעיה עם החברה נוטרבוליקס,כי גילו שהם הכניסו לפורמולה הקודמת של הנוז רכיבים לא ממש בראים. הפורמולה הקודמת סופר היית בהרבה יותר חזקה מהחדשה. גם במוצר שלהם דקה,יש דוקטין בתוך המוצר, וצריכה גבוה יכולה לעשות הרבה מאוד בעיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היית שמועה בbb על זה וגם כמה נושאים שם.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ