ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אלכסיי לסוקוב - תמונות חדשות של הנער הרוסי - מדהים! (https://israelbody.com/showthread.php?t=16576)

sixpounder 13-08-07 15:47

הנה כמה נתונים עליו:
גובה-169
משקל-88
צוור-43.5 ס"ם
ידים-48-47.5 ס"ם
אמות-36.5 ס"ם
טבור-75 ס"ם
רגלים-66 ס"ם
תאומים 41 ס"ם
הנתונים בזמן חיטוב

PcGunMan 13-08-07 15:50

אמות 36.5??? נראה הרבה יותר
אני רואה שככה זה האמות זה חלק מעצבן זאת אומרת יש הבדל משמעותי בין היד לאמה:unsure:

Yoshi-Moto 13-08-07 15:59

לארבל יש אמות תאומים ורגליים יותר גדולים.:]
סתם שחיף הרוסי הזה:boxing:

מתן18 13-08-07 16:10

תותח.

benwin21 13-08-07 16:20

מרשים מאוד. שימו לב שהפנים שלו נראות כמו של אחד בעל עודף משקל.

HotChizzy 13-08-07 16:20

סוס.

papoose8 13-08-07 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
עושה רושם שאלכסיי הזה הוא אליאב קרייסלר הבא.

חחחחחח

סוס הבן אדם הזה
אבל שוורצנגר נראה יותר גדול ממנו והוא גם יותר גבוה ממנו אז השרירים של שוורצנגר נראים יותר קטנים יחסית אליו אפילו אם הם אותו הדבר
באיזה גיל שוורצנגר בתמונה שם?

Leo 13-08-07 17:20

כוס עמוק מה חומרים עושים לאנשים.

אמן עלי עוד שנה להתהלך עם חצי מזה

Ilan-V 13-08-07 19:32

מ-ד-ה-י-ם

ThaiB0X 14-08-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21
דבר אחד
שימו לב לשרירים שלו, למי שיש טביעת עין טובה (לא צריך להגזים - כולם יכולים לראות) יכול לראות שהם עדיין "חלביים", שזה אומר כמובן: לא בשלים. הוא מדהים ומרשים ואין מילים לתאר על אחת כמה וכמה ביחס לגיל אבל כרגע זה החיסרון העיקרי שלו. זה כמו לקחת תמונה של ילד בן 16 שמתאמן שנה ולהגדיל אותה בפוטו שופ למימדים כאלה. חסרים סיבים, חיתוכים, חילוקים, פרטים, אפילו עיוותים שתורמים רבות למראה "המפלצתי" והגדול. תסתכלו שוב בתמונות ותראו שאני צודק.

אמממממ,
"החיתוכים" וה"חילוקים" שאתה מדבר עליהם זה לא אחוז שומן נמוך פשוט?
מה הקשר לגיל, יש את הילד ההוא בן 7 תראה איזה "חילוקים וחיתוכים" אתה רואה אצלו בגיל 7

arbel2 14-08-07 00:38

ציטוט:

דבר אחד
שימו לב לשרירים שלו, למי שיש טביעת עין טובה (לא צריך להגזים - כולם יכולים לראות) יכול לראות שהם עדיין "חלביים", שזה אומר כמובן: לא בשלים. הוא מדהים ומרשים ואין מילים לתאר על אחת כמה וכמה ביחס לגיל אבל כרגע זה החיסרון העיקרי שלו. זה כמו לקחת תמונה של ילד בן 16 שמתאמן שנה ולהגדיל אותה בפוטו שופ למימדים כאלה. חסרים סיבים, חיתוכים, חילוקים, פרטים, אפילו עיוותים שתורמים רבות למראה "המפלצתי" והגדול. תסתכלו שוב בתמונות ותראו שאני צודק.

בהחלט נכון
אבל בגרות שריר זה גם עניין גנטי
יש אנשים שכבר בתחרות הראשונה שלהם רואים חיטובים מטורפים ומפגינים בגרות שריר רצינית מאוד (ע"ע אור "ביגביט " ביטון יקירינו ) ,וגם גדי שניחן בבגרות שריר מכובדת מאוד במיוחד ביחס למספר התחרויות שהוא עשה (זאת סה"כ התחרות השניה שהוא משתתף )

אלכסיי יהיה כוכב גדול ,אבל הכל תלוי בהרבה גורמים ,אסור לו לאבד את הסימטריה שלו ,הוא חייב להישאר נקי מפציעות רציניות (ע"ע קרעים בחזה ושאר שרירים ) והוא חייב לצבור "בגרות" .

Mr.Olimpia 14-08-07 11:47

בגרות שריר איך שאתם קוראים לזה...זה קשור לגיל ?

Ronush 14-08-07 17:17

מטורף, איזו גנטיקה ופרופורציה מעולים !

Yoshi-Moto 14-08-07 18:15

חחח חשרתי מהמכון, איזה טמבל יחסית סוס בא אליי "על מה אתה עובד? ניפוח?"
אז אמרתי לו "מאסה, כן"
בקיצור הוא אמר לי "10-12 חזרות?"
הסברתי לו את העניין שלהיפרטרופיה צריך 8-12 וכדי לפעמים גם לרדת ל6 ומטה, לצורכי גיוון.

בקיצור הוא אמר לי שכל הסוסים עושים 10 חזרות ומעלה.(סוסים=בודיבילדרס)

בקיצור הוא התחיל לשחק אותה מבין אז שאלתי אותו אם הוא מכיר את אלכסיי לסוקוב, הוא אמר שלא.
הסברתי לו שהוא בן 19 וברמה גבוהה מאוד ואפילו צפוי להיות מר אולימפיה.
אז הוא אומר לי "מה חוכמה? בטח הוא על סטרואידים!"

סיימתי את השיחה והלכתי הבייתה.. חחח

כל החפירה רק בשביל להגיע לנושא של אלכסיי..

Troya 14-08-07 18:28

חחחחחחחח
היום מישהו אמר לי לא להרים משקלים כבדים כי זה סתם מנפח וזה לא באמת עובד על השריר והוא היה מרים משקלים כבדים והתנפח ואז כשהוא הפסיק להתאמן הכל הפך לשומן לכן אני צריך להרים משקלים קלים הרבה חזרות כי רק ככה עובדים על השרירים באמת ולא ניפוח
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh:

F][_aMe 14-08-07 19:07

מ-ד-ה-י-ם - !

gil-Nissim 14-08-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH
הוא מ' 1.57.

:ohmy:
הוא בגובה שלי :sbb4:
גם אני צריך להתחיל להזריק :blush:

מישהו יודע בערך מה ההקיף יד שלו ?

amir harduf 14-08-07 19:19

קטנצ'יק... הלוואי עלי להיות כזה קטנצ'יק =)

Moshe 14-08-07 20:47

איזה בטן Gh :]
אבל עתיד מובטח , הפנים שלו נראות כאילו הדביקו לו אותן בפושוטופ וזה בכלל לא הגוף שלו ,אבל ראיתי אותו באתרים בחו"ל , הוא מדהים.

toxicity 14-08-07 20:54

ציטוט:

דבר אחד

http://i13.tinypic.com/4ykkizq.jpg
זה לא נראה לי חלבי בכלל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ