![]() |
היה פעם קטע בחדשות
פרסמו שמצאו כמה כלבים תלויים על סלים במגרש איפשהו בצפון באיזה כפר ערבי .... בקיצור אנשים מסכנים ,הדבר היחידי שהם יכולים לעשות זה להתעלל ביצורים נחותים מהם ,זה מראה על החולשה שלהם כנראה מתעללים בהם גם |
מישהו יודע על פרוות החווה הסינית?
הבאתי את זה פה פעם ומני מחק לי את זה כי זה יותר מידיי אלים, ניסיתי למצוא את זה שוב לא מזמן ולא מצאתי, אם מישהו יכול להביא לי קישור לסרטון אני אשמח. רק תודיעו לי להסתכל במוניטין כי אני מסתכל על זה.. |
ציטוט:
|
הייתה תגובה שם:
חבל שעשית את זה תאמין לי באמת שחבל.. אוקי אז מתן מחולון מרחוב "גאולים" 33 לאבא שלו קוראים יוסף ולאמא רחל |
כוס אמא של הבני זונות האלה שיישרפו אמן שיוציאו אותם להורג בני שרמוטות...
היו לי אוגרים ובחיים שלי לא התייחסתי אליהם ככה נתתי להם יחס אוהב ובחיים לא עשיתי להם את השטויות האלה כוס אמ אמא שלהם בני שרמוטות. |
ציטוט:
|
הם הולכים להצטער על ההתעללות הזאת חבל על הזמן!
שלא לדבר על זה..שהם מפגרים בנוסף לזה שהם חארות! הם אשכרה פרסמו פשע והם הולכים להיסתבך על זה בצורא רצינית (אני מקוה..) |
אני מחכה לראות את הבנאדם שיתעלל בחיה תמימה לידי! :mad:
|
ציטוט:
|
בני זונות!!!
|
הגזמתם עונש מוות
מה שכן צריך להביא להם מכות רצח וככה הם לא יעשו את זה שוב ואיתן אני מניאק אם יש לך בצים לעשות חצי מהעונשים שאמרתה לילדים האלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש להם "שוטרים" משל עצמם חשחוקרים מקרי התעללות וכו' ואז כבר מעבירים למשטרה את כל החומר חקירה ככה שלמשטרה אין מה להתעכב |
מה שראיתי כרגע באמת מציק ומטריד, כיום, אם הייתי רואה את הילדים האלו הם פשוט היו חוטפים מכות, ברצינות, אבל, גם אני, לצערי, בעברי עשיתי שטויות מסוג זה, ואני בטוח שכרגע הילדים האלו מצטערים על זה אחרי כל התגובות שקיבלו בפליקס. כל אחד עושה טעויות, ומגיע לו שיסלחו לו על זה, אני לא אגיד שזה לא מטריד, אפילו מטריד מאד, אך הם ילדים קטנים וכשיגדלו הם יבינו איזה טעות הם עשו.
|
ציטוט:
חחח הצחקתה אות אולי צער בעלי חיים עושים משהו אבל המשטרה חח הצחקתה אותי |
ציטוט:
נכון, אין לי לב באמת להתעלל בבן אדם, רגיש מידיי בעניין. ואבי, אתה מחנוס D: |
ציטוט:
עובדה שכול אחד בחטיבה רוצה להיות ערס חושב שזה להיות גבר... |
זונות אחד אחד אבל אל תפרסם תסירטון כי שהם יגיעו ל1,000 צפיות הם יעשו Prat 2
|
ציטוט:
אני בטוח שהם עושים את זה הכל רגע שמשעמם להם והם רוצים להיות "מצחיקים" |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ