ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הודעת פרישה מהפיתוח גוף התחרותי. :( (https://israelbody.com/showthread.php?t=16209)

noobit 08-08-07 17:14

בדיוק אם אתה רציני מדי אי אפשר לחיות.. אני לגמרי מבין אותך ומסכים איתך. יש פה באתר כמה מושפעים יותר מדי שאפילו לא יוצאים לבלות כי הם מפחדים להחמיץ ארוחה, או שעות שינה או משו כזה.

זה כבר לא רציני וזה כבר להרוס תחיים של עצמך

בכל מקרה אתה יכול להמשיך לעסוק בזה בכיף לשתות מדי פעם לצאת להחמיץ ארוחה לא יקרה כלום אתה עדיין תהיה סוס וזהו

תמשיך להתאמן ולאכול וייהיה טוב לפחות ככה אתה תחיי תחיים שלך

בהצלחה

Kachok 08-08-07 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noobit
בדיוק אם אתה רציני מדי אי אפשר לחיות.. אני לגמרי מבין אותך ומסכים איתך. יש פה באתר כמה מושפעים יותר מדי שאפילו לא יוצאים לבלות כי הם מפחדים להחמיץ ארוחה, או שעות שינה או משו כזה.

זה כבר לא רציני וזה כבר להרוס תחיים של עצמך

בכל מקרה אתה יכול להמשיך לעסוק בזה בכיף לשתות מדי פעם לצאת להחמיץ ארוחה לא יקרה כלום אתה עדיין תהיה סוס וזהו

תמשיך להתאמן ולאכול וייהיה טוב לפחות ככה אתה תחיי תחיים שלך

בהצלחה

הופה מי חזר לפורום
ומעניין מי אותם מושפעים שאתה מדבר עליהם?:flowers:

noobit 08-08-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
הופה מי חזר לפורום
ומעניין מי אותם מושפעים שאתה מדבר עליהם?:flowers:

חחח מדי פעם אני נכנס לקרוא יש דברים מעניינים

ואל תדאג לא התכוונתי למישהו מסויים (לא אתה )

מתי אתה בא היום?

Ronush 08-08-07 17:56

יפה על ההחלטה, תעשה את הטוב לך, בהצלחה !

טל יואב 08-08-07 18:18

כל הכבוד לך על הכנות והאומץ ועל תפסית עולם מרחבית , מה שתחליט אנחנו איתך בכל מצב אחי .

לא קל לכתוב דברים קשים אלו , אני מסכים עם כל מילה שכתבת ... בהצלחה בהמשך דרכך גבר :sbb4:

StaSus 08-08-07 18:34

ישר כוח!

אליאב קרייסלר 08-08-07 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
אני כל כך מבין אותך אחי, גם יומי קרב ובא

חחח אבל עומר אתה כבר ענק , אז למה לא להתחרות?

Coleman 08-08-07 18:46

כל הכבוד על ההחלטה אחי...צריך להעריך את זה ואותך על ההודאה הזאת (כן עם א'...)

בהצלחה :)

ran7 08-08-07 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לא חייבים להתחרות , אני בעצמי לא אוהב כלכך את הקטע של להתחרות.
אתה יכול להמשיך כמו שאתה, טבעי אם זה נוח לך , הגעת לגוף מרשים אתה יכול להרשות לעצמך לחפף מדי פעם. אם פעם בכמה זמן יבוא לך לגדול תעשה סייקלון יבש ויפה וזה הכל לא צריך יותר מזה...

השאיפה שלי למשל זה להיות יחסית יבש ועל אחוז שומן 9 ככה כל השנה...עם מסה של בודיבילדר מקצועי כמובן חח

אתה לא רוצה להתחרות??

xLaes 08-08-07 20:15

כמו שאומרים פורשים בשיא,עלה והצלח במה שתעשה.

arbel2 08-08-07 20:48

אני מבין אותך ,עם כל הצער שבדבר.
זה ספורט מניאק ,זה ספורט עלוקתי ,זה ספורט שלוקח ממך הכל ,את הכסף ואת הבריאות ,ולרוב לא נותן כלום בחזרה.
גם אני לא פעם חשבתי על לוותר על הספורט הזה ,בגיל 19 אני מוצא את עצמי מגרד שקל לשקל, לא יוצא לבילויים כמעט , נשאר בבית בימי שישי כי בשבת בבוקר יש אימון גב וחס וחלילה הבילוי יהרוס לי את הדד ליפט , אני מוצא את עצמי עם מרפקים שחוקים ,כתף פצועה ,ברכיים גוססות ופרקי ידיים שעושים בבוקר רעש של אוטו שלא מניע .
עוד לא מצאתי בתוכי את האומץ לעזוב את הספורט הזה ,אני גם בספק גדול אם אני מסוגל ,אני מכור לספורט הזה ,לא מסוגל לעבור יומיים בלי אימונים ולא להיכנס לאטרף , הספורט הזה נכנס לך לדם ולא מוכן לצאת .

אני מצדיע לך על האומץ לוותר על החלום שלך ,זה דורש הרבה כוח פנימי והמון כנות בינך לבין עצמך
נדבר על זה בהרחבה בחנות ביום שישי.

mmaorc 08-08-07 21:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
טוב, ההחלטה קשה מאוד ואני בטוח אחשוב על זה עוד,
אך נכון לעכשיו החלטתי לפרוש ולא לעלות לבמה בעוד שנה וחודש.
הסבר :
כידוע לכולכם אין מה לחפש על הבמה בלי חומרים.
התחלתי עם החומרים לפני שלושה שבועות בערך וקשה לי עם הקטע הזה.
מרגיש כמו נרקומן.
אני חושב כל הזמן על בעד ונגד. כל היום מחשבות על הסיכונים ותופעות לוואי.
אני לא צעיר כבר...בן 30, עם מקצוע מכובד. פשוט החלטתי ללכת על הפיתוח גוף התחרותי בעקבות עידוד של חברים שאמרו שיש לי גנטיקה טובה וסיכוי לזכות.
עכשיו נגיד ואני זוכה, מה הלאה? מה אני אעשה עם הגביע מפלסטיק שמקבלים?
נגיד שאני אקח אפילו את אלוף האלופים, מה אז? בשביל להתחרות בחו"ל חובה להיכנס לחומרים "כבדים" יותר.
בחצי שנה האחרונה ויתרתי על כל כך הרבה דברים :
כל לילה אני הולך לישון בשעה קבועה ומתעורר בבוקר בשעה קבועה. כולל שישי שבת.
שכחתי מה הטעם של בירה או כל אלכוהול אחר.
אוכל כמו רובוט כל שעתיים וחצי, שלוש.
מתאמן 5-6 פעמים בשבוע.
ויתרתי על עבודות מסוימות רק כי לא הסתדר לי עם הארוחות.
הפסקתי לרכב על אופנועים מחשש שאחליק ואפצע..ואז לא אוכל להתאמן יותר.
יותר מדי ויתורים בשביל מעט מדי תמורה.
התוצאות שראיתם בתמונות שפרסמתי הגיעו אחרי אימונים של 4 פעמים בשבוע בקושי...כולל שתיית אלכוהול בסופי שבוע. (חוץ מתקופת החיטוב), אני חושב שאני נראה סביר גם בלי החומרים האלה.
אין לי את המוטיבציה כרגע ללכת לתחרות.
איבדתי את זה.
ניסיתי לעבוד על זה, אבל זה לא זה...
אני אמשיך לקרוא כאן...אבל עם הזמן אני אחזור לפיתוח גוף כתחביב שולי.

זה המקום לאחל בהצלחה לכל המתחרים שיעלו החודש על הבמה, באמת שאני מעריך אתכם ומבין כמה שאתם מקריבים.
בהצלחה לכולם.

קח את זה בקלות גם ככה התחרות זה סתם שטויות.
תפתח גוף בשביל שתהיה מרוצה מעצמך ב 100% לא בשביל התחרות המסכנה שיש פה בארץ, שגם ככה לא מקבלים כלום- לא כסף ולא כבוד.
ואל תקח את זה לקיצוניות- תשתה בכיף, תרכב על אופנוע ותעשה כל דבר שתרצה כדי להנות מהחיים כמה שיותר. אל תמנע מעצמך שום דבר.
ככה גם תתאמן וגם תהנה מהחיים.

Dr. Muscle 08-08-07 21:40

כמו כולם - גם אני מכיר את ההרגשה. אחרי תקופה מסויימת מגיעה השחיקה. פנאטיות זה בסדר כשאתה בתיכון, אבל כשיש אלמנטים אחרים במשוואה... זה קשה, בעיקר שאין תמורה כספית.

hell 08-08-07 21:49

תודה על התמיכה חברים.
אני באמת מופתע מאוד לטובה, 99% מהחברים הבינו אותי ומחזקים את טענותיי.
אולי לא הייתי ברור מספיק, אבל אני לא פורש מאימונים בחדר כושר.
רק החלטתי להוריד הילוך, כמו שהייתי עד לפני שנה ומשהו.
אולי אבנה לי תוכנית Ab ואלך 4 פעמים בשבוע. במקום 6 פעמים שעכשיו יוצא לי.
גם פה ושם אשתה איזו בירה ולא אקפיד כל כך על התזונה ב100%, אלא רק ב90%

Bullet 08-08-07 21:53

למה בכלל רצית להתחרות? אם אתה חושב שיש לך סיכוי להגיע לחו"ל, אז סבבה.
אבל אם לא-מה נותן פיתוח גוף תחרותי בישראל? גביע עלוב? גם ככה אף אחד לא מתעניין ב"ספורט" הזה. אתה לא תוכר בישראל כספורטאי או סלבריטי. אתה סתם תפגע בבריאות שלך (הכל יחסית כן?) בשביל כלום.

Night_Wolf 08-08-07 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
למה בכלל רצית להתחרות? אם אתה חושב שיש לך סיכוי להגיע לחו"ל, אז סבבה.
אבל אם לא-מה נותן פיתוח גוף תחרותי בישראל? גביע עלוב? גם ככה אף אחד לא מתעניין ב"ספורט" הזה. אתה לא תוכר בישראל כספורטאי או סלבריטי. אתה סתם תפגע בבריאות שלך (הכל יחסית כן?) בשביל כלום.

אם הוא אוהב לעסוק בתחום מסוים אז למה לא?
קח לדוגמא בן אדם שקונה גרוטאה ב 10000 שקל ומשפר את הסבתא שלה במשך שנתיים אם סכום כסף כפול מהמחיר של האוטו בישביל מה?מה השיפורים האלה באוטו יתנו לו?מה הוא יסע מהר יותר?הוא יעשה רושם על ילדה בת 14?לא הוא אוהב את זה אז מברוק שיהנה לא צריך לשלול כל דבר חיים רק פעם אחת:flowers:

Bullet 08-08-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אם הוא אוהב לעסוק בתחום מסוים אז למה לא?
קח לדוגמא בן אדם שקונה גרוטאה ב 10000 שקל ומשפר את הסבתא שלה במשך שנתיים אם סכום כסף כפול מהמחיר של האוטו בישביל מה?מה השיפורים האלה באוטו יתנו לו?מה הוא יסע מהר יותר?הוא יעשה רושם על ילדה בת 14?לא הוא אוהב את זה אז מברוק שיהנה לא צריך לשלול כל דבר חיים רק פעם אחת:flowers:

אם זה תחביב, שיתאמן ושיאכל כמה שהוא רוצה.
אבל אני מתכוון לתחרות עצמה. לייבוש המטורף, לדילול המלחים (למה אתה עושה דילול מלחים כבר חצי שנה? זה קטבולי!), לקטע של לאכול כל 3 שעות (למרות שלא צריך, אבל עדיין) לקטע של החומרים וכו'. אם הוא אוהב BB שיתאמן ושיבנה את הגוף שלו בכיף, אבל אני לא מבין למה להיות בודיבילדר מקצועי בישראל-זה הרי לא נותן שום דבר.

Leo 08-08-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
טוב, ההחלטה קשה מאוד ואני בטוח אחשוב על זה עוד,
אך נכון לעכשיו החלטתי לפרוש ולא לעלות לבמה בעוד שנה וחודש.
הסבר :
כידוע לכולכם אין מה לחפש על הבמה בלי חומרים.
התחלתי עם החומרים לפני שלושה שבועות בערך וקשה לי עם הקטע הזה.
מרגיש כמו נרקומן.
אני חושב כל הזמן על בעד ונגד. כל היום מחשבות על הסיכונים ותופעות לוואי.
אני לא צעיר כבר...בן 30, עם מקצוע מכובד. פשוט החלטתי ללכת על הפיתוח גוף התחרותי בעקבות עידוד של חברים שאמרו שיש לי גנטיקה טובה וסיכוי לזכות.
עכשיו נגיד ואני זוכה, מה הלאה? מה אני אעשה עם הגביע מפלסטיק שמקבלים?
נגיד שאני אקח אפילו את אלוף האלופים, מה אז? בשביל להתחרות בחו"ל חובה להיכנס לחומרים "כבדים" יותר.
בחצי שנה האחרונה ויתרתי על כל כך הרבה דברים :
כל לילה אני הולך לישון בשעה קבועה ומתעורר בבוקר בשעה קבועה. כולל שישי שבת.
שכחתי מה הטעם של בירה או כל אלכוהול אחר.
אוכל כמו רובוט כל שעתיים וחצי, שלוש.
מתאמן 5-6 פעמים בשבוע.
ויתרתי על עבודות מסוימות רק כי לא הסתדר לי עם הארוחות.
הפסקתי לרכב על אופנועים מחשש שאחליק ואפצע..ואז לא אוכל להתאמן יותר.
יותר מדי ויתורים בשביל מעט מדי תמורה.
התוצאות שראיתם בתמונות שפרסמתי הגיעו אחרי אימונים של 4 פעמים בשבוע בקושי...כולל שתיית אלכוהול בסופי שבוע. (חוץ מתקופת החיטוב), אני חושב שאני נראה סביר גם בלי החומרים האלה.
אין לי את המוטיבציה כרגע ללכת לתחרות.
איבדתי את זה.
ניסיתי לעבוד על זה, אבל זה לא זה...
אני אמשיך לקרוא כאן...אבל עם הזמן אני אחזור לפיתוח גוף כתחביב שולי.

זה המקום לאחל בהצלחה לכל המתחרים שיעלו החודש על הבמה, באמת שאני מעריך אתכם ומבין כמה שאתם מקריבים.
בהצלחה לכולם.

מפתחי גוף הם השלב הבא בהתפתחות האנושית
באוניברסיאות רבות מגדירים את רוני כ homo surpirior

זה יעודד אותך , אפשר להתאמן עם חומרים גם בלי תחרויות

TheGift 08-08-07 22:33

ציטוט:

טעות חמורה. אני מכיר בנאדם בן 30 שלקח כמה סייקלים והיום הוא עקר. הבנאדם מצטער על היום שהוא נכנס למכון כושר בפעם הראשונה. יש אנשים שיכולים להשתמש בחומרים הכי הכי חזקים בטווח ארוך מבלי שיהיה לזה שום השפעה שלילית, ומאידך יש אנשים שפשוט רצוי מאד שלא ייתקרבו לזה. אל תבינו לא נכון - אני ממש לא נגד חומרים, אבל צריך לחשוב פעמיים לפני שמשתמשים בזה. אני מחזק מאד אתה מה שידידי ארבל כתב - הכאבים כתוצאה מהמאמץ, האובססיה לאוכל, לאימונים, למראה - הכל שואב ממך כ"כ הרבה אנרגיות, מפריע כ"כ באורך החיים, אבל מה לעשות - אנחנו במידה מסוימת מזוכיסטים. גם אני מרגיש שבלי כול זה אני אשתגע, לפחות כרגע. לפני כחצי שנה הייתי חודש מחוץ למכון כושר ופשוט השתגעתי. יש בספורט הזה איזושהי אובססיה, אני משוכנע שרבים ממכם, שבאמת מכורים לזה, מרגישים רע מאד אפילו כשהם מחסירים ארוחה אחת ביום. אי-אפשר להסביר את זה.

Bullet 08-08-07 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מפתחי גוף הם השלב הבא בהתפתחות האנושית
באוניברסיאות רבות מגדירים את רוני כ homo surpirior

אתה כ"כ צודק ליאו.
האדם נועד לעשות דדליפט של 300 קילו ולצעוק "Yeah Buddy!!!"
ולהגיד Aint not'in but a peanut!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ