![]() |
ציטוט:
|
נראה בנזונההההההההההההההההה
|
bigbit מה ההיקף מותן?
|
גלעד וארבל תודה אחים שלי אתם יודעים כמה אני מעריך את החוות דעת שלכם!
בקשר להיקף מותן כמו שכבר אמרתי..זה 78.5 אגב גלעד יש סיכוי שיום שישי אני אהיה בחנות אבל זה לא סגור סופית.. |
נראה מעולה, אתה ממשיך לחטב?
הרבה בהצלחה, (הלוואי עלי רמת חיטוב כזו.. ) |
Respect Man
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה כתף!! בהצלחה בתחרות.. :sbb4: |
ביגביט אתה מפתיע כול פעם מחדש,וכול פעם לטובה,בהצלחה שיהיה לך :)
דרך אגב כמה שבועות נמשך החיטוב שלך ומאיזה % שומן התחלת לחטב ? |
אור מת עליך אח שלי.. איזה גוף!!!
בתחרות אני יעודד אותך אחי :)... כתף ממש מסיבית גב רגליים חזה בקיצור הכל חח... בקיצור אחי אתה יודע שאני תמיד יעודד אותך ויעלה קח מקום ראשון... וכמובן גם את ה1000 דולר.. :) |
נראה סבבה
מסה הבאה תן בראש בלי פחד אפילו אל תתחרה שנה ותעלה בצורה משמעותית שיהיה בהצלחה דוד:sbb4: |
:sbb4: light weight baby...
|
לא נורא גבר !
|
אהה נכון... ואללה חח
|
נראה פצצה חבלז!!!!!!!
החזה שלך מחינת מבנה מאוד מזכיר לי את שלי אבל דווקא החזה אצלי הצד החזק ואצלך פחות אבל שוב אחרים אומרים שהחזה מפגר מאחור אני חושב שממש ממש לא הוא ממש מרשים.. מה שפחות התרשמתי זה מהיד אחורית! לא אהבתי הכתפיים ליגת העל! חזה נראה מעולה..ביספס וגב נראים מעולים גם רגלים לא חסר מה שכן שהיה בהצלחה בתחרות! |
אחי אתה ניראה מעולה.. כל הכבוד על ההשקעה.
רואים שעברת הרבה כדי להגיע למה שאתה עכשיו, וכל הכבוד שלא התייאשת :] בהצלחה בתחרות גבר :) |
ציטוט:
|
לאיזה אחוז שומן אתה מתכוון להגיעה?
|
חח על התגובה שלי אין מה להגיד פה? :sbb4: :sbb2:
|
נראה נפלא, סייד צ'ס סוף העולם, מאוד אסתטי בכללי, כתפיים מעולות, ידיים טובות, בטן נהדרת.
באוף סיזן תן דגש על גב ורגליים. יש לך עתיד גדול, וכל הכבוד על ההתמדה הנחישות וההקרבה. מי כמוני יודע כמה זה מתיש נפשית ופיזית להגיע לאחוזים כאלה של שומן. תחזיק מעמד, תן בראש - וצא למאסה!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ