![]() |
ציטוט:
יהיה בהחלט מעניין לראות אותך עם עוד 12 קילו תיגש בתחרות להגיד שלום ידידי ? |
כן. אבל מי אתה ? http://img411.imageshack.us/img411/3663/17549732ki6.gif
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו רואים עד כמה אתה גדול.. 30 שנה אתה בחיטוב,עד שנהיית מקל סנוקר. עכשיו התחלת לחשוב שאתה איזה תזונאי מקצועי.. והתחלת לשחק לנו אותה פה חכם גדול ולזיין את השכל. בגלל זה אתה נראה כמו ניצול שועה. לגבי התמונות שלי.. למה אתה חושב שאני יעלה לכאן תמונות ? בשביל מה ? לקבל תגובה מילדים בני 14 שיגידו לי איזה סוס,קרנף,שחיף וכו' ?.. תאמין לי מי שמכיר אותי יודע איך אני נראה ויודע מה אני שווה.. אני מוכן להראות לך שאני לא מדבר סתם באוויר כמוך.. אני מוכן להפעיל מצלמה אינטרנט במסנג'ר, וליסתום לך את הפה. |
ציטוט:
זה פשוט מה שאני ראיתי והגבתי!אמרת שעלית 12 קילו שריר לא ? מעניין ליראות.. אני הגבתי לגבי הסרטון שלך וזאת היית דעתי,אולי במציאות אתה יותר מרשים? |
מכיר והוא באמת תותח תודה אחי
|
ציטוט:
פשוט סתום את הפה, אין לך זכות דיבור בכלל. |
ציטוט:
עזוב למה אנחנו מתווכחים בכלל. |
ציטוט:
כנראה הסמיט שלך במכון זקוקה לשימון קל זה הכל :) |
ציטוט:
ממש מעניין אותי מה אתה חושב עליי. לא רוצה לעלות תמונות זכותי המלאה שב בשקט חנפן! |
ציטוט:
|
כל כך מיותר כל הויכוחים האלו..לא מוסיף כלום לאף אחד ובטח ובטח שלא תורם. הרסתם את הפוסט ולא משנה מי צודק ומי לא..
|
ציטוט:
אתה קשה הבנה או מה ? אמרתי לא מעניין אותי מה אתה חושב עליי!!!!... זאת אומרת שאני לא מתכוון לעלות תמונות תמונות כדי לקבל תגובה ממך. זה לא מעניין אותי אם אתה מאמין או לא,לא אכפת לי. ממש מדגד לי את הביצה הימנית מה הדעה שלך עליי.. זה רק פורום צא מהסרט אני אפילו לא יודע איך אתה נראה אין לי מה לעשות בחיים לעלות תמונות לכאן אחח איזה ילד מפען אתה.. דרך אגב אפשר תמונה שלך ? אני בדיוק עושה עבודה על אסונות טבע :dry: |
ציטוט:
עד שלא תפרסם תמונות אין סיבה שתתפוס תחת על מישהו,והבולשיט שלך נמאס כבר פה ת'אמת |
חלאס כל אחד פה מעביר ביקורת על השני שכל אחד יסתכל על עצמו ושיעשה משהו בנדון אם ישלו בעיה אם עצמו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חביבי תרגיע את הדיבור שלך לפני שתורחק מהפורום הזה....שוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט זה נימאס שכל אחד בא ותופס תחת עליך. ארבל :flowers: |
נראה מעולה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ