ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בעיה עם הצבא, באמת אשכול רציני ושקול. תודה לעוזרים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=15844)

P-a-n-1-c 02-08-07 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
גם אם תתחיל בסופו של דבר טירונות קרבית זה לא סוף דבר. יש מספיק חבר'ה בתחילת הטירונות שמבינים שזה לא בשבילם, תראה חוסר מוטיבציה בשיחות עם המפקדים, תראה שבוז (מה שלא תתקשה לעשות), אל תעשה בעיות משעמת תהיה פשוט חייל גרוע (לא מקצועי, חסר ביטחון, מרים ידיים בקלות ובשפת קציני צה"ל "ויתור עצמי") ותדאג להזכיר למפקדים שלך כמה אתה לא רוצה להיות שם. אם יתמזל מזלך תמצא את עצמך עוד בסיום הטרום במחלקת ת"ל (תומכי לחימה) והטריונות שלך תדמה יותר לשכונה, במקרה שלא תשובץ מההתחלה בת"ל תמשיך באותה התנהגות ובסופו של דבר לאחר בערך חודש ישלפו אותך בפתאומיות ויודיעו לך שאתה מצטרף לת"ל ומסיים את הטירונות. משם יש לך שתי אפשרויות לצאת לתפקיד עורפי בחטיבה או אם יתמזל מזלך להיפלט למז"י, ואם הגעת למז"י השמיים הם הגבול.

תוכל להרחיב מה זה "התנהגות של ויתור עצמי" ?
פשוט מאוד מוזר לי איך זה יכול להיות שהרי חייל בקרבי צריך להיות אדם עם מוטיבציה ואחד שאפשר לסמוך עליו. הרי עתיד הפלוגה שלו תלויה בו [לא בו ספציפית אלא בו כבורג במערכת], אם אחד מפשל כל הפלוגה יכולה לפול. איך אפשר להחזיק חייל ששבוז??

shikoLM 02-08-07 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תוכל להרחיב מה זה "התנהגות של ויתור עצמי" ?

תשבר באמצע הבוחן מסלול (את זה המפקדים שלך "יאהבו" ממש), תתפעל את הנשק שלך כמו זקנה עם אלצהיימר, תשיג מקבצים גרועים, כמה פאקים קטנים בכוננות, תגרור רגליים בחוסר רצון לכל מקום, תאחר קצת בזמנים, תבקש שיחות עם המפקדים שלך מהמ"מ ועד המג"ד ובאופן כללי פעירות שנובעת מחוסר רצון.

P-a-n-1-c 02-08-07 23:03

אבל בגדר של לא לעשות בעיות משמעת, רק להיראות שבוז ומבואס
אתה אומר זה עובד?
ואם תוכל להגיב על מה שכתבתי למעלה בעריכה.

Ori-Silver 02-08-07 23:07

ציטוט:

אבל בגדר של לא לעשות בעיות משמעת, רק להיראות שבוז ומבואס
אתה אומר זה עובד?
ואם תוכל להגיב על מה שכתבתי למעלה בעריכה.

למה אתה מסתבך?אם אתה לא רוצה קרבי תוריד על מגרנות וכאבי גב תחתון ל-45 ותיהיה ג'ובניק,יש לך מלא זמן ואם תתחיל להוריד עכשיו ולנג'ס להם אתה בטוח תצליח.

shikoLM 02-08-07 23:13

קודם כל תבין שמדובר בסה"כ בתחילת הטירונות, מה גם שבקו של המסלול היו איתי חבר'ה שבוזים לגמרי. יש מכסה בכל מחזור גיוס שבדיוק בגלל אותן סיבות מנפים אותם בתחילת הטירונות, בין אם זה הקצאות לתמוכי לחימה בחטיבה/גדוד ובין אם זה לפליטה למז"י.

בקשר לההודעה האחרונה שלך. שום דבר ממה שכתבתי לא נחשב ממש בעיית משמעת, אולי חוץ מהאיחורים והפקאים ועל זה יריצו אותך קצת ואם זה יקרה בצורה ממש מוגזמת אז אולי גם תחטוף שבת.

P-a-n-1-c 02-08-07 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
למה אתה מסתבך?אם אתה לא רוצה קרבי תוריד על מגרנות וכאבי גב תחתון ל-45 ותיהיה ג'ובניק,יש לך מלא זמן ואם תתחיל להוריד עכשיו ולנג'ס להם אתה בטוח תצליח.

כן אה.. וזה כ"כ קל
מה אתה חושב שאתה בא אומר יש לי כאבי גב ומגרנות יאללה קח 45? איפה אתה חי אחי..

shikolm איפה שירתת?

Ori-Silver 02-08-07 23:18

ציטוט:

כן אה.. וזה כ"כ קל

ברור שלא,אבל אם יש לך אישורים מאורטופד ונויורולוג שיש לך מיגרנות חמורות\כאבי גב אתה תקבל,ולקבל אישורים כאלה זאת לא בעיה.

shikoLM 02-08-07 23:19

ציטוט:

כן אה.. וזה כ"כ קל

shikolm איפה שירתת?

בגבעתי בגדוד שקד.

P-a-n-1-c 02-08-07 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
ברור שלא,אבל אם יש לך אישורים מאורטופד ונויורולוג שיש לך מיגרנות חמורות\כאבי גב אתה תקבל,ולקבל אישורים כאלה זאת לא בעיה.

לא עם האורטופדים של היום :\ כוסעמק איתם...
ועד שמוציאים כאלה אישורים זה שנים. מה גם שלא תמיד מורידים עד ל45, יכולים להגיד זה בקטנה יאללה קח 72 לך הביתה.

P-a-n-1-c 02-08-07 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
בגבעתי בגדוד שקד.

היית מבסוט?

Ori-Silver 02-08-07 23:25

ציטוט:

לא עם האורטופדים של היום :\ כוסעמק איתם...
ועד שמוציאים כאלה אישורים זה שנים. מה גם שלא תמיד מורידים עד ל45, יכולים להגיד זה בקטנה יאללה קח 72 לך הביתה.

שנים לקבל אישור?,אני באותו יום של הצו ראשון התיצבתי אצל נוירולוג בבוקר אמרתי לו שיש לי מגרנות(קראתי בגוגל על התסמינים של זה)אמרתי לו שאני צריך אישור לשיעור ספורט והוא נתן לי תוך חצי דקה.
הורידו לי על זה ל-72 ואם 4-5 הייתי מנג'ס ומביא חוות דעת על כמה שהמצב חמור הייתי מקבל ב-100% 45.

shikoLM 02-08-07 23:25

ציטוט:

היית מבסוט?

כשאתה שם זה פשוט החיים שלך לא ממש יצא לי לחשוב אם אני מרוצה או לא, לרוב היה טוב ונסבל היה גם חרא והרבה אבל ברגע שאתה עובר את החודשים הראשונים אתה מסתגל.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ