![]() |
סלט זה פיכס. אבל תודה על המתכון בכל מקרה
נ.ב ציטוט:
|
ציטוט:
|
או הנה התחלנו
ועוד כשכתבתי תתשובה אמרתי "יוו זה פורום של גברים בטח איזה אחד ינסה לשחק אותה לייצן ויקח את זה לכיוונים אחרים.." ואז חשבתי לעצמי "מה אבל זה פורום של גברים בחורים ולא של ילדים קטנים ומטומטמים.." כניראה שטעיתי. שלום ילד מטומטם, לא הצחקת ולא היית מקורי אבל תמשיך אוליי חוש ההומור שלך ישתפר מתישהו.. (יש לי הרגשה שעוד משהו צריך להשתפר אצלך אבל בוא לא נכנס לזה..אני לא אהיה כ"כ רעה הפעם) אני מתה על אנשים כמוך!! מתה!! |
ציטוט:
ועוד כשכתבתי תתשובה אמרתי "יוו זה פורום של גברים בטח איזה אחד ינסה לשחק אותה לייצן ויקח את זה לכיוונים אחרים.." ואז חשבתי לעצמי "מה אבל זה פורום של גברים בחורים ולא של ילדים קטנים ומטומטמים.." כניראה שטעיתי. שלום ילד מטומטם, לא הצחקת ולא היית מקורי אבל תמשיך אוליי חוש ההומור שלך ישתפר מתישהו.. (יש לי הרגשה שעוד משהו צריך להשתפר אצלך אבל בוא לא נכנס לזה..אני לא אהיה כ"כ רעה הפעם) אני מתה על אנשים כמוך!! מתה!! |
ציטוט:
כשתענג אותו תגיד לי אם זה חיזק לך את השרירים בפה כי אם כן אז הוכחת שיש שרירים בשפתיים. :] |
חבר'ה מה ניסגר? לא לגלוש לדיבור לא פה.
הודיה, תודה, נראה נחמד ביותר המתכון של הסלט הזה, אפילו שאני לא חובב של סלט. שימי לב שיש לך בנעוצים שרשור המתכונים הרישמי. לילה טוב. |
ציטוט:
תעשה ניסוי ביתי פשוט - תשתעל או תצחק ותרגיש את הקוביות |
תודה רבה על המתכון ... קבלי מוניטין על ההשקעה
את האמת שלא רק שאני אפילו לא קורא אין סיכוי בעולם שאני ישב ויכין לעצמי סלט או משהו... נכון שפותחים טונה במים אז יש מים וצריך לסנן? אני לא אוהב לסנן כדי שלא ישפכו לי המים על היד ואז יהיה לי ריח של איגור מהתחנה מרכזית למשך 23 שעות אז אני שותה את המים כמו שוקו אוכל את הטונה ומצחצח שיניים :d עצלן מספיק? וסלט אני בחיים לא חותך אני אוכל ירקות שלמים |
ציטוט:
כן, זה אני, גבריאל עם הזין הקטן.:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב חחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכון מאוד אבל כשאת בדיאטה ובא לך להתפנק אז את מתפנקת על סלט ומדמיינת שאת אוכלת פיצה..
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אליביישן שברת לי ת'צורה חחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואף אחד מכם לא פינק במוניטין.... נבלות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ