![]() |
ציטוט:
אפילו לשאול שאלה זה מפחיד |
תגיד שם וטלפון,
כוחות הסער הלטינים יטפלו בו רקטלית. |
ציטוט:
אצלנו המאמן גם יודע קראטה ..המאמן השני שבר כל עצם אפשרית ברוגבי ולא יודע בדיוק מה הוא רוצה מהחיים שלו. |
ציטוט:
|
יופי, אז שמעתם את הצד של הבחור שפתח את הנושא כאן,
אולי הוא ילד מציק שמשגע את המדריך שלו בשאלות מפגרות??? להתחיל לזרוק שטויות לאויר בלי כיסוי, כמו להרביץ למדריך, לקלל אותו וכו'...מה העניין? כולם כאן עבריינים או באדי בילדרים? תשמעו, אני מאמן בחדר כושר, ויש את הילדים המעצבנים שכל הזמן עושים שטויות בחדר כושר ולא מקשיבים בכלל לעצות שלי, אז אני לא מקלל ולא יורד עליהם, אלא מפסיק להעיר ולא מתייחס. אז אולי גם לי צריך להרביץ? עשיתם מהמהדריכים אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם. יש ויש....לפחות חצי לא מבינים באמת מה שהם מדברים, אבל למה להכליל? |
אצלי דווקא זה אחרת יש לי מישהו שהסביר לי בהתחלה והיה איתי בכמה אימונים והוא נותן לי המון מוטיבציה
|
גם לי היה מאמן מתוסכל (דווקא די סוס אבל) שכל הזמן ניסה להוריד מוטיבציה, לרדת, להשפיל ולהפריע.
|
חח המאמן שלי סבבה לגמרי, עוזר לי תמיד והכל... הוא גם זה שהכניס אותי לישראלבודי ובכלל לבודיבילדינג.
|
ציטוט:
|
כשהייתי בחופשה באוקראינה והתאמנתי שם המאמן שם בחדר כושר היה פאוורליפטר סוס ביותר שזכה בהרבה תחרויות באוקראינה ואם אני זוכר גם מחוצה לה... אני מאחל לכל מכון מדריך כזה. הוא נראה כמו פרנקו קולומבו - זו בושה שיש מאמנים כביכול שאתה אחרי חצי שנה אימונים יותר סוס מהם. מעניין מאד שהמדריך הוא זה שנמצא בחדר כושר הכי הרבה זמן ורובם נראים כאילו הם לא מתאמנים בכלל.
|
ציטוט:
הוא בעיקרון צריך רק מספיק ידע בשביל לעזור למתאמנים להגיע לאן שהם רוצים |
ציטוט:
אנטון אני מאוכזב ממך, למה מאמן חייב להיות סוס? הוא צריך לאמן, לא להתאמן. |
ציטוט:
ואם זה רק אני והוא במכון ובא לי לעשות לחיצת חזה מפלצתית עם ספוטר? למה ששחיף ישמור עלי ולא מאמן נורמלי? ואם יש רק מדריכות מטומטמות אז בכלל..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התכוונתי אם זה רק אני והמדריך המכון...או נגיד יש רק זקנצ'יקים ושחיפונים בני 12 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ