![]() |
ציטוט:
|
באמת לפי מה בוחרים Vip?
אני לא רוצה Vip, אני סתם שואל. שלא יובן לא נכון. |
ציטוט:
ידע ותרומה לפורום. המתחרים קיבלו ישר vip,מין הסתם. דווקא לך איתן מגיע vip אבל תאמין לי זה סתם שטויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק למה מה יכול להיות רשום שמה שלא יהיה רשום פה? לפי דעתי ההפך דפקה שיש קבוצה קטנה של אנשים שמתבודדים בפורום לבד זה הכי מעפן והכי לונלי ואין שמה צחוקים פה כל פעם בא מישהו עושה צחוקים דיונים וויכוחים אחלה קהילה |
לא נראה לי שהvip לרמה של כולנו...
ואם הוא יפתח לכולם...איזה מן Vip הוא? קצת תחשבו לפני..לילה טוב! |
ציטוט:
לפי מה שהבנתי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולאבא שלי יש את הסולם הכי גבוה אז הוא יודע מה הכי טוב לכולם. על כל משלוח צריך לשלם כסף, על תוספי מזון צריך גם אישורים, בגלל זה יש הבדל גדול במחיר, תנסו להזמין באופן עצמאי תוספים ששוקלים יותר מקילו או קילו וחצי לא זוכר כבר כמה בדיוק, ותראו שזה לא יוצא כזה משתלם, שתיהיה בעניינים אם אתה מזמין cell mass, עולה לך 36$ + עוד 30 $ משלוח ותצטרך לשלם מכס כי זה מעל משקל מסויים , עוד איזה 100-150 ש"ח , פתאום זה לא כזה כזה משתלם, זה הבדל של 50-100 שקל + כאב ראש קל במידה ויש בעיות עם החבילה, ובגלל שאנחנו בארץ, אז יש בעיות עם החבילה ולפעמים שולחים את זה בחזרה לארה"ב ואז צריך לשלם עוד פעם את ה30 % משלוח ואז קקי וקקי, קיצר זה כן בעייה... |
ציטוט:
|
ברור לחלוטין שיש הוצאות ייבוא על תוספי מזון, אבל מי שחושב שההפרשים הגדולים במחירים נגרמים בגלל אותן הוצאות הוא נאיבי. יש קופון מאוד גדול שמישהו גוזר בעניין הזה, אני לא יודע אם זה היבואן או החנויות (אני משער שזה היבואן, לרוב בגלל הבלעדיות).
הפרשי המחיר בסה"כ בין החנויות בארץ הם די זניחים, מה שכן עושה את ההבדל בסופו של דבר הוא האמינות והיחס ללקוחות. |
על המוצר, לא על המשלוח..
וואו, 20-25 שקל שלמים הנחה. |
ציטוט:
|
bb.com
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ