![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שרירי בטן חלשים או נוזלים בבטן..על משקל כזה אין מצב שיש לך כמות גדולה של שומן שאתה ממש יכול להרגיש.. מה הגובה שלך? ותעשה כפיפות בטן...אבל עד 20 חזרות 4 סטים וחזרות איטיות...מי עושה 1000 חזרות |
ציטוט:
|
מה?אבל אני עושה 3-4 סטים עם 100 חזרות,זה לא טוב?
והגובה שלי 1.58-1.60 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז מה הטעם לעשות טווח חזרות של היפרטרופיה תגיד לי :S אני תמיד הייתי עושה עד 20 חזרות והבטן שלי לא הייתה מביישת אף אחד מהפורום הזה ובכלל |
אממ..ואיפה אני יכול להתאמן יותר רציני?כאילו משקולות וכו'?כי במכון כושר זה מגיל 15 אם אני לא טועה ומבקשים שם תעודת זהות..
וכפיפות בטן ושכיבות שמיכה זה פחות רציני , לא? |
אתה יכול בשקט ללכת למכון אחי
|
בן כמה אתה בכלל?
אני מעדיף שתחכה עם האימונים וכשתגיע לגיל 15-16 תתחיל להתאמן. אין טעם לעשות שגיאות בבית עם אימונים לא רציניים סתם בזבוז זמן |
ציטוט:
זה שהיית עושה 20 חזרות לא קשור בכלל לעניין |
חח מה זאת אומרת בשקט?הם בודקים שמה..וההרשמה למכון..
וזה שאני עושה 100 חזרות * 3-4 סטים זה בסדר או לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אצלנו מכניסים בגיל 14 חחח לא יעקב?
|
ציטוט:
וטווח של היפרטרופיה לשרירי סיבולת שבמיילא לא יגדלו למיימדי ענק זה קשור לעניין?עשה טובה. |
100 חזרות * 3-4 סטים זה מספיק או לא?
|
ציטוט:
|
חח כבר לאנעים היה לי לראות איך מסתלבטים עליך.
כל דבר שקראת בפוסט הזה= חרטא פיתוח מאסת שריר ממשקולות ומתרגילי משקל גוף(שכיבות שמיכה וכו) שניהם "טבעיים"פשוט עם משקולות הדרך יעילה יותר,גוף לא "מנפחים"זה לא בלון,מליון כפיפות בטן לא יעזרו לך בכלום ואי אפשר "לעצב \לשפץ\וכו איזור אחד אם אתה רוצה לחטב אתה מחטב הכל ואם אתה רוצה לעלות במאסה תעבוד כמו שצריך תקרא מאמרים ותאכל כמו שצריך (ולא מקדונלדס כמו שחירטטו אותך כאן חחח למרות שבמשקל שלך גם זה אפשרי)בהצלחה:closedeyes: |
ציטוט:
הידיים זה לא שרירי סיבולת |
ציטוט:
אם הם מילא לא יגדלו למימדי ענק, למה אתה מאמן בטן, ועוד ב20 חזרות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ