![]() |
ציטוט:
האם זה מר מ' ? :) |
חבל ששוב התחרות מתקיימת במחתרת, אפילו לי אין מושג ירוק איפה בדיוק היא מתקיימת ובאיזה שעה ויותר מזה, מדוע בכלל - כאשר רק לפני חודשיים עשו את מר מרכז?
היחסי ציבור של אי אף בי בי זה נושא לתזה במחקר אנטרופולוגי. מאשר אין מה לצפות, אבל רעבאק לא יכול היה לשלוח את אחד הח'ברה שלו לפרסם אשכול בישראל באדי? 3 דקות וכל העולם היה יודע איפה ומתי. אגב, ברור לי שאם הייתי קצת מתאמץ יכלתי לברר פרטים, אבל תסכימו איתי שזה מאוד פאתטי לקיים תחרות במחתרת. מסיבות סמים כבר מיוחצנות יותר מהתחרויות של אשר. |
ציטוט:
קודם כל בואו לא נזלזל במסיבות סמים :boxing: דבר שני ,עדיף המחתרתיות של IFBB מהקומבינות שרצות בנאבא |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה קומבינות? בא איגוד נותן למתחרים כסף, בסדר לא מעשיר אותם - אבל בנאדם יוכל לצאת לסוף שבוע זוגי ולהתפרק מכל השיט שעבר. תהייה לו לפחות הרגשה שהוא קיבל משהו ולא יצא אידיוט. נותנים כמה לירות גם למקום השני ואפילו לשלישי, מגיע להם שאפו על זה. נאבא לא מושלמים, לא בסדר ששינו את הקטגוריות ברגע האחרון, יש בעיות - אבל ביחס למתחרים אין בכלל מקום להשוואה. השיגו פה ספונסרים, הצהירו על תחרות ברמה, עושים יחסי ציבור, נותנים אפשרות לפרסום. איפה זה ואיפה אי אף בי בי ישראל - מרחק אלפי שנות אור. מחתרת זה אף פעם לא טוב. מה שכן, אין לי מילה רעה על השיפוט באי אף בי בי. אבל גם השיפוט בנאבא הוא בדרך כלל סביר והגיוני, וצריך לזכור שלא מדובר פה בשחור ולבן אלא בתחרות תצוגה. |
ציטוט:
בחיית דינק נכון לעכשיו אף מתחרה לא עשה עוד שקל בנאבא ,כשהמתחרים יקבלו את הכסף,אני אתן להם שאפו בחזקת שמונה מבחינתי השינוי של הקטגוריות ברגע האחרון מסריח מקובינה לכל הכיוונים ,והוכחה לזה שנאבא לא משתנה בכלל ,אלא עושה צעדים אחורה.בנוגע לשיפוט כל מה שאני אגיד זה פףףףףףף. אפילו אתה לא יכול להיתעלם מהסירחון שיש סביב התחרות ההולכת וקרבה אומנם אף אחד מהמתחרים לא יצא בפומבי מדי ויגיד את זה כדי לא לשרוף את עצמו ,אבל אין אחד שלא כועס על זה ,פרט לחבר'ה שסידרו את הקומבינה בשבילם . |
ציטוט:
ארבל, ראשית רציתי לציין שאני מאוד אוהב להתווכח איתך בגלל שאתה עושה רושם של אדם אינטילגנט שמבין ואוהב את התחום. יש לנו המון מחלוקות, אשמח אם נמצא זמן באחת התחרויות הקרובות לשבת לשיחה בארבע עיניים, ואגב אפשר כבר לדבר מידי פעם במייל. אני תמיד נהנה להיות בקשר עם אנשים רציניים, הליצנים שמקיפים אותי כבר מעלים לי את הסעיף. בדרך כלל יש לי הרגשה שאני מדבר איתם בניגרית והם עונים לי בספרדית. רעבאק בחורות שמסיימות איתי עכשיו קורס מדריכי חדר כושר לא יודעות להבדיל בין בנאדם שמן לבנאדם שרירי, אין להן מושג באחוזי שומן, או ביובש של גוף. זה דור המדריכים הבא. עכשיו לעניין: מה זה אפילו "אתה"? אינני סנגור של נאבא, אך זכור דבר אחד: אני הייתי בשני האיגודים, ראיתי את הדברים מתנהלים מבפנים, ככה שיש לי יכולת להשוות, ואולי אולי, רק אולי, אתה צריך לזכור שדברים שרואים מכאן לא רואים משם. כמי שזכה באליפות הצפון מטעם אי אף בי בי, הייתי צריך לשבח אותם לכאורה, נכון? דווקא בנאבא נתנו לי מקום שני, למרות שהרבה מאוד אנשים אמרו גם לפני וגם אחרי שהתחרות הייתה צריכה להיות שלי, אז מה? קיבלתי את זה באהבה והבנה - אפילו הצדקתי את השיפוט בפומבי. אני תמיד מדבר לעניין, אני תמיד אומר את אשר על ליבי. יש דברים לגבי אי אף בי בי, שאתה לא יודע. אפשר לדבר על זה במייל, מה שנכתב בפורומים זה רק קצת הקרחון! וכבר אמרתי לך, נאבא לא מושלמים, אבל אם נתנו מילה שיהיה כסף - אז יהיה כסף. וזה לא פחות ממהפכה. אחד כמו מאור לדוגמא, ייקח את הקטגוריה שלו ויוכל אחר כך לקחת את החברה לסוף שבוע באילת, כשרוב ההוצאות מכוסות. אני חושב שזה דבר גדול, לשבת בבריכה באילת עם ערימות אוכל ושתייה ולהיות מבסוט מהחיים, אחרי כל הזבל שאכלת ארבעה חודשים. זאת בעוד שהאלוף של אי אף בי בי שאכל מן הסתם לא פחות חרא ממאור, יוכל אמנם לנסוע לנופש - אבל הוא ישלם על זה מחיר מלא. בנוסף יש לזכור עובדה שמשום מה אנשים נוהגים שלא להזכיר: נאבא לא גובה השנה אגורה אחת ממתחרים! אצל אשר אני אישית שילמתי 500 שקל עבור הזכות להתחרות (ואל תבקש קבלה כי גם אני כבר ביקשתי ולא קיבלתי)!! אי אף בי בי ככלל הוא איגוד מכובד, מוביל בעולם, ויש לו פוטנציאל גם בארץ - כאשר אני שב ומדגיש פה שתחרות בין ארגונים היא דבר מעולה שבסופו של דבר עושה טוב לצרכן. אני לא בעד העניין של "למחוק את המתחרים". מונופול זה רע, בכל תחום, והייתי כן מעונין לראות כאן שני איגודים חזקים שנלחמים על מתחרים. לצערי כרגע זה לא המצב, נאבא יוצר פער - ובצדק. לבעיה הגדולה של אי אף בי יש שם ושם משפחה, וכשהאיש הזה יילך הבייתה אפשר יהיה לדבר אחרת. |
פצצה, התאומים שלו אין דברים כאלה - מדהים, כל הכבוד ובהצלחה !!
|
ציטוט:
(ועכשיו אמשיך לקרוא את הדו שיח בין ארבל לניגרי.) :sbb4: |
מכיוון שהתחרות מתקיימת במחתרת, האם יש מצב שנציג שלנו יתחפש למפת שולחן, יסתנן פנימה, יצלם כמה תמונות - וייתן דיווח על התוצאות?
|
קיבלתי אישור מהאישה אני הולך מחר לתחרות ומביא איתי מצלמה דיגיטלית לצלם . מחר באוניברסיטה ליד איילון בשעה 11 בבוקר כל הסיפור הוא גג שעה יערך כל העסק להערכתי יהיו שמונה מתחרים פלוס מינוס . במהלך כל החודש שגיא גרשרון פיצץ לי את המייל בתמונות שלו אפילו היום קיבלתי מקבץ תמונות אחרונות , חברים הוא השתפר משמעותית . בלי צחוק הוא התחטב חבל על הזמן באמת מגיע לו כל הכבוד .
|
ציטוט:
שגיא לקח מאמן רציני, שרון ניצני, גם אני קיבלתי את התמונות - אני מאמין שניצני עשה איתו את המקסימום במעט זמן שהיה להם יחד. בשבילו אני מקווה שניצני יעודד אותו לקחת פעם אחת אוף סיזן אמיתי, וא ר ו ך כדי לעלות באמת במאסה. שגיא אומר שהוא יעשה מה שניצני יגיד, סוף סוף הוא מוכן להקשיב למישהו: עכשיו הכדור הזה בידיים של ניצני. אם הוא באמת רוצה לשפר את הבחור צריך להורות לו על אוף סיזן רציני ולהפסיק את כל המשחקים האלה של תחרות כל כמה חודשים. אגב שמעתי שגם גדי אורן סרגי זבייב יובל אבנעים (שעל פי הדיווחים עשה עלייה אמיתית) ומר צפון הנוכחי בוגדן ייתחרו בשבת - ככה שתהייה רמה מאוד גבוהה. נשמח לשמוע עידכונים, וגם לראות תמונות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה בנאבא בארץ ?הוא לא צפוי ,וצריך גם לחשוב קדימה בחור כמו עמית ספיר לא יתחרה בנאבא בכלל שאחרי זה הוא צריך את החתימה של מנהל IFBB כדי להיתחרות בחול בתחרויות שבאמת יכולות לסדר אותו . זה היתרון הגדול של להיתחרות בIFBB בישראל ,הסיכויים לתחרויות גדולות בחו"ל. |
ציטוט:
כוס אוחטוק לא ראיתי ריבועים רציניים בבטן שלי מאז גיל 17.5 (שנה וחצי יוצר געגוע לחיטובים) פרט לפרקים קצרים של חיטוב למטרת ריענון מערכות , ונחש מה ? לא אכפת לי ,כי זה למטרות של עליות איכותיות במסה. |
ציטוט:
צודק בהחלט. בשביל זה אנחנו בבאדי בילדינג ולא בדוגמנות. ריבועים? אני יכול לשחק שש בש על הבטן שלי אם ארצה, כל ריבוע בצבע, אבל זה נורא משעמם לשמור כל הזמן על חיטוב ולא לעלות. כשאני ארצה להראות ריבועים, לא יהיו הרבה אנשים בספורט שיציגו ריבועים באיכות כזאת, ומי שראה אותי על הבמה בקיץ האחרון יודע על מה אני מדבר. אבל ריבועים במאסה? מה פתאום. ותרשו לי לצטט את אמנון גאון בפגישתנו הראשונה בה הייתי טירון חטוב אש שלא מבין מה זה פיתוח גוף: "ריבועים בבטן? כל אתיופי יש לו ריבועים בבטן". |
ציטוט:
יפה בוא נגיד את זה ככה ,בתור באדיבילדר אכפתי לי להראות טוב בדיוק יום אחד בשנה ,יום התחרות ,כל השאר על הזין שלי. |
ציטוט:
אבל כשיש מאסת שריר רצינית אז גם באוף סיזן אפשר להינות ממראה - אמנם לא חטוב - אבל מאוד מאסיבי, וגם לזה יש יתרונות. |
אתם יודעים אחרי כל הפדיחות ששגיא עשה לעצמו ואיך כולם צוחקים עליו בענף וזה( לאין משהו נגדו אני אפילו לא ממש מכיר אותו חוץ ממה שאני שומע בפורום)
אני מרחם על זה שיפסיד לו כי אז תמיד ירדו עליו אתה אתה הפסדתה לשגיא גרשגורן !חחח |
ציטוט:
שגיא במצבו הנוכחי מעורר גיחוך,אבל יש לו פוטנציאל לא מבוטל מצד שני פוטנציאל זה עוד דרך להגיד שאתה לא עושה עם עצמך כלום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ