![]() |
תמיד יש רפואה סינית. דיקור ופורמולות צמחים מאוד יעילים לבעיות עור.
|
פשוט אל תיגע בזה ויעבור עם הגיל ...
|
אבל תגידו, ראקוטן לא מוציא החוצה את כל החצ'קונים בחודש הראשון? כי אם כן, אז איך אפשר בכלל להסתובב ככה?
וואלה אני אומר, ללכת לים, השתזף ולהישרף ככה כמה פעמים, ואז בסוף זה יוצא. הגב שלי פעם היה מפוצץ בחצ'קונים ואז הלכתי לים ונשרפתי, ואחרי כמה ימים אני רואה שפתאום אין כלום. עכשיו יש לי קצת בגב, ואני רוצה לעשות את אותו הדבר לפנים, להישרף ולראות מה יהיו התוצאות :wiggle: |
ציטוט:
זה באמת עושה פלאים כמו שאתה אומר? |
ציטוט:
חחח ואל תחשפו לשמש בשעות האסורות:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ושמעו, ידוע ששמש עושה טוב לפצעים, אבל כל מקרה בנפרד. אבל בתאכלס, לפי דעתי, ולפי מה שהיה לי בגב לעומת מה שיש עכשיו, זה מקטין בהרבה. |
הראוקוטן הזה דבר טוב, אני תודה לאל אין לי חצ'קונים אבל יש לי חברים שוואלה זה עשה להם ניסים.
אבל הבעיה הגדולה היא שבחודש הראשון אתה נראה כאילו עברת צ'רנוביל אחי, פשוט חולה מה שקורה לך בפנים.. |
ציטוט:
חח לא תמיד אחי,אני גם לקחתי ובהתחלה יצא לי ממש קצת,סובלים קצת מחשיפה לשמש ויובש בשפתיים,אבל בסוף זה משתלם חבל על הזמן |
לא נראה לי שמשעה-שעתיים שכיבה על הבטן על הגג תעשה לי סרטן העור :ס
שעתיים יתנו תוצאות? |
ציטוט:
עשיתי דיקור סיני, וחוץ מכמה כאבים בגלל הדקירות של המחטים: לא עשה לי כלום. |
ציטוט:
|
אני לא מבין למה אחרי 7 חודש רואקוטן במינון של 20 ככה והיה אפילו שבוע של 30 למה אחרי חודשיים חזרו לי אוליי טיפה פחות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, אח שלי בגיל 27 לקח את התרופה, 80 מ"ג ביום. |
ציטוט:
זה עזר לי בתקופה שלקחתי 30 השפתיים היו נפוחות אבל לא סדוקות בקושי ולא מקולפות |
ציטוט:
אבל קראתי סיפורי מקרה קליניים שהוגשו כחלק מעבודות גמר במכללות ואניברסיטאות, ועם היעילות אין בכלל מה להתווכח. |
טוב תודה על העזרה חבר'ה!
אתם יודעים כמה זה עולה למאוחדת עדיף? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ