![]() |
ציטוט:
איזה נזקים יש לטווח הארוך? הכבד מתחדש. אם אתה לא גורם לו נזק רציני הוא ירפא את עצמו ויהיה כמו חדש |
ציטוט:
ושוגרזזה "הכימקל" שאני לוקח אל תעיז להשוות אותו לרפואה סינית עם זה שדוחפים לך 1500 מחטים לגב. ורק שתדע זה שקראת לראוקטן כימיקל מראה שאתה לא יודע הרבה. יש חומרים טבעיים שיכולים לגרום הרבה יותר נזק מחומרים לא טבעיים. אין טעם להיות באובססיה על הכל טבעי כי זה פשוט לא נכון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי במשפחה לאפחד לא היו פצעי בגרות, ומשום מה הייתה לי שנה שלמה שהסתובבתי כמו עגבניה, לפי דברי הרופא פשוט בטח פוצצתי כמה פצעונים קטנין שהיו לי (כמו שיוצאים לכולם מדי פעם) וזה התשפט לי על כל הפנים כמו פטריות שגוזרים... מעין סוג של תגובת שרשרת. בכל מקרה תודה לאל הכל נעלם לי. וכמובן שיש את המיתוס על השקודלד שגורם לפצעונים ודברים מטוגנים.... והאמת אוכל בריא, שומר גם על עור בריא, וצעיר ליותר זמן!! כל הגוף שלנו מושפע מהאוכל שאנחנו אוכלים (אמרה הידלה שלפני רגע אכלה חבילת שוקולד:blush: ) |
הא ועוד דבר, העור שלנו גם מאוד מושפע מהאקלים שלנו!!! אנשים שגרים בארצות צפוניות יותר כמו קנדה, העור שלהם נשאר צעיר לטווח ארוך יותר, לכן מומלץ למרוח קרח על הפנים כל בוקר- לשמור על מתיחותו וצעירותו
|
ציטוט:
|
רופאים אומרים, כי האוכל שאנחנו מכניסים לפה מהווה רק כ 10% לגורם לאקנה..
כך שזה לא ממש משמעותי.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ