![]() |
ציטוט:
לא יודע אם אתה מאמין בה' וכו'.. אבל תאמין לי שיש פרות שמחקות למות, כדי שיסיימו את התיקון שלהם בעולם .. הרי כל הבעליי חיים,אלה נשמות שחזרו בגילגול לתקן דברים.. |
ציטוט:
|
עוד פעם דיון על שחיטות
לא נמאס לכם? פעם שעברה זה היה 40 עמודים על תוכלת אבקות החלבון והיונים הזה אנארף מה עכשיו יהיה? חאלס זה התעסקות בשילשולים של כלב בעונת החורף |
ציטוט:
|
חחחח, אבל מה הקשר להאמין או לא ? מתכון זה לא פאקינג טקס, כולה צורה להכין בשר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הלוכים לסופר לוקחים חזה עוף במשקל, משלמים מגיעים הביתה שמים על מחבת טפלון 10 דקות מלח בתאבון רוצה משהו יותר קל? מיקרו רוצה משהו יותר יותר קל? פסטרמה הודו. |
ציטוט:
פרות זה לא נשמות שמחכות לתיקון, תפסיק לקרוא קבלה בשקל באינטרנט. |
ציטוט:
יוצא לי לאכל במסעדות לפעמים או אצל חברים. לא יותר זה |
בנות חושבות [בטפשות] שאם הן לא יאכלו בשר הן ירזו
הן חושבות שבשר זה משמין. בשר עוף והודו [הודו במיוחד במיוחד] דלים מאוד בשומן ומכילים ויטמין ומהווים מקור חשוב ועשיר חלבון. לדוגמא - במאה גרם בשר הודו יש אחוז אחד שומן] לעומת זאת עודף פחמימות בסופו של דבר גורם להשמנה [בשפת בנות מותניים צמיגים בטן-ההפך-משטוחה ירכיים שמנות וכו' וכו'] |
ציטוט:
|
אתה מבין יותר מגיל גרנות
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 כמות הפחמימות משפיעה באופן ישיר על הכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה אם אני אוכל הרבה שומן אבל לא אוכל בכלל פחממות, אני לא אשמין? |
יש מצב תלוי ברמת הפיגור השכלי שלך
|
ציטוט:
לא בגלל זה הפסקתי לאכול בשר.. זה פשוט לא ניראה לי פייר שאני אוכל חיה...ומנטלית אני כבר לא יכולה לאכול בשר כי התמונות האלה לא יוצאות לי מהראש.. אני יודעת שיש כאלה שזה לא מפריע להם, אבל לי זה כן מפריע..אוליי זה יעבור לי מתישהו.. |
ציטוט:
מה אכפת לך איך אני ניראת מה אתה ילד בכיתה ח' שנהנה לרדת על אנשים? קיצר תתבגר כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ