![]() |
גלעד תהיה חזק אחי,אתה יודע שכולם פה מאחוריך אחד אחד,אתה תותח ומהאנשים הכי נשמות בפורום הזה,אני בטוח שתצליח כל עוד תזכיר לעצמך את המטרה,ואנני בטוח שתגיע לגדולות
רק בהצלחה |
טוב עכשיו תורי להוסיף תגובה בעניין....
אין ספק שלא לבוא לתחרות זה להיות משוגע
ומי שלא יבוא כנראה באמת לא מקושר לעולם הזה בדיוק לעזאל אני עוד לא הגעתי לשלב שאני יכול לקרוא לעצמי בודיבילדר אבל אני מטורף על זה אני עזבתי את החיים הקודמים שלי בשביל זה 5 עד 6 אימונים בשבוע תזונה כל החודש בלי לשבור בלי מסיבות בלי מסעדות רבק החברה שלי עוד מעט מעיפה אותי בגלל זה אבל אני עדין על הזין שלי וגלעד מכיר אותי היטב קיצור חברה טמבל מי שלא בא תאמינו לי |
ציטוט:
יא חולה אפדרינים תביא גם את יניב לפה שיהיה שמח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
במילים הנצחיות של סנופ דוג ? פושיזל ... |
אני בא עם מצעד של משאיות ושלטים לכבוד החבר'ה שלנו מהפורום גם אם אלא מתחרים שלא ראיתי אף פעם בחיים שלי אני יצעק להם מרחבת הקהל עד שאני יתפחלץ:sbb4:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יושב איתי ועם השותף אימונים שלי ,זה ברור לך נכון ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לא אתה אז אני :) |
ואללה שלא נדע ....
בסוף יהיה מחנה קובי עזרא
ומחנה גיל גרנות מה יהיה חברה תעשו שלטים לישראל בודי לשבת פה והם יעשו שלטים משלהם גלעד אתה יושב עם קובי לא חחח אגב יהיו מכירות של חומרים מאחורי הקלעים מי שרוצה סיקליים מבצע לכבוד התחרות |
חחחח נו זו תחרות פיתוצח גוף מקצועי,ברור שירוצו שם ממתקים
|
למען האמת אני מקווה שהתחרות תתנהל בצורה שלווה,ולא בצל הסיכסוך שקיים בין כמה מתחרים של ישראל בודי לכמה מתחרים של קובי ,זה אירוע ספורטיבי שאמור להיות בבסיסו נקי מאירועים כאלו
לריבים יש מקום,וזה לא בתחרות.גם ככה חושבים בארץ שזה ספורט של בבונים ,למה להנציח את המיתוס ? |
מישהוא בא מירושלים עם אוטו? נשתתף בדלק כמובן!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ