ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אירן על ישראל (https://israelbody.com/showthread.php?t=14623)

VoRteX 19-07-07 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ophirlevi
בלבנון כל המלחמה הייתה שכונה, לא ידעו לנצל את החוכמה למשל את המודיעין שהוא הכי אחד הטובים בעולם. עזוב, הממשלה וכל הבכירים בצבא הרסו את צה"ל ואת המלחמה, יכלנו לגמור את המלחמה בניצחון אחרי חודש. וגם מה שהכי מכעיס זה שבכל פעולה שיוצאים בצבא הדבר היחידי שחושבים עליו זה כמה הרוגים יהיו, איך אפשר לנהל ככה מלחמה אם אתה חושב כל הזמן כמה אבדות יהיו, במלחמה תמיד יהיו הרוגים ואפילו הרבה.

שכונה??? תגידו לי על מה אתם מדברים???
איך אפשר לנצח ארגון טרור כזה? אתה לא מבין שזה בלתי אפשרי? זה לא מדינה שניתן להפציץ אותה עד שהיא רוצה להפסיק להילחם!
ואתה יודע של מי אשמת החשיבה על כמה הרוגים יהיו? אשמת התקשורת וההורים המציקים שגורמים למפקדים לחשוב על כמות הנפגעים מאשר על השגת המטרה.

mushpaon - שום מלחמה לא תהיה עד סוף החודש, באיזה סרט אתה חי? איזה סיבה שתהיה מלחמה?

dror - איראן יודעת שברגע שהיא תשתמש ביכולת הגרעינית שלה על ישראל, היא פשוט תושמד, כי לישראל אין שום אינטרס לשמור על חוקי האום כשהיא תחת מתקפה גרעינית.
לישראל יש מספיק פצצות אטום כדי להשמיד את כל מדינות האויב שלה.

dror 19-07-07 11:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
שכונה??? תגידו לי על מה אתם מדברים???
איך אפשר לנצח ארגון טרור כזה? אתה לא מבין שזה בלתי אפשרי? זה לא מדינה שניתן להפציץ אותה עד שהיא רוצה להפסיק להילחם!
ואתה יודע של מי אשמת החשיבה על כמה הרוגים יהיו? אשמת התקשורת וההורים המציקים שגורמים למפקדים לחשוב על כמות הנפגעים מאשר על השגת המטרה.

mushpaon - שום מלחמה לא תהיה עד סוף החודש, באיזה סרט אתה חי? איזה סיבה שתהיה מלחמה?

dror - איראן יודעת שברגע שהיא תשתמש ביכולת הגרעינית שלה על ישראל, היא פשוט תושמד, כי לישראל אין שום אינטרס לשמור על חוקי האום כשהיא תחת מתקפה גרעינית.
לישראל יש מספיק פצצות אטום כדי להשמיד את כל מדינות האויב שלה.

אתה באמת חושב שישראל תשתמש במלחמה הזאתי שתיהיה שלאירן עדיין לא יהיה נשק גרעיני אז ראית יותר מידיי הנפילים

VoRteX 19-07-07 11:24

לא הבנתי מה שאמרת.

ShaySE 19-07-07 11:25

ציטוט:

נחיה ונראה :):) בעזרת השם שלא תהיה ויהיה שקט!!!

אבל לצערי הרב, אני חושב שתהיה מלחמה כבר בחודש הזה, עד סופו...

אתה לא מבין, שהצבא רק מחפש תירוץ הכי קטן כדי לצאת למלחמה!:boxing:

Mazoz3 19-07-07 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
נחיה ונראה :):) בעזרת השם שלא תהיה ויהיה שקט!!!

אבל לצערי הרב, אני חושב שתהיה מלחמה כבר בחודש הזה, עד סופו...

אתה לא מבין, שהצבא רק מחפש תירוץ הכי קטן כדי לצאת למלחמה!:boxing:

אתה מגזים... לא תהיה מלחמה בחודשים הקרובים.. אם תהיה מלחמה זה אולי עוד שנה שנתיים.

ShaySE 19-07-07 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אתה מגזים... לא תהיה מלחמה בחודשים הקרובים.. אם תהיה מלחמה זה אולי עוד שנה שנתיים.

חחח מעוז ידידי, התרערבנו? חחח

אין מצב...

בחודשים הקרובים לפי דעתי תהיה מלחמה:boxing: :boxing: ...

אבל מי אני שאגיד משהו? נחכה ונראה =\ נקווה לטוב

Mazoz3 19-07-07 11:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
חחח מעוז ידידי, התרערבנו? חחח

אין מצב...

בחודשים הקרובים לפי דעתי תהיה מלחמה:boxing: :boxing: ...

אבל מי אני שאגיד משהו? נחכה ונראה =\ נקווה לטוב

יש התערבות אחי:flowers:
שמע, הצבאות לא ערוכים ללחימה מאסיבית עדיין. זה לא עניין של כמה ימים..

ShaySE 19-07-07 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
יש התערבות אחי:flowers:
שמע, הצבאות לא ערוכים ללחימה מאסיבית עדיין. זה לא עניין של כמה ימים..

יש התערבות :flowers: :flowers:

ומי אתה שתדע איך הצבאות ערוכים, במיוחד כשאתה לא יודע איך הצבא שלך ערוך! חח

הכל סודי, אין לך מושג...

בכל מקרה, אנחנו נחיה ונראה... (מקווה שנזכה לשני אלה, ואם לא לשני, לפחות לראשון :blush: ) חח

dror 19-07-07 11:54

ציטוט:

לא הבנתי מה שאמרת.

מדינה לא תפציץ מדינה אחרת שאין לה נשק גרעיני בנשק גריעני ועוד לא מדינה כמו ישראל אוליי אם חס וחלילה לא יהיה מוצא אחרון אז אוליי

damn 19-07-07 11:58

אל דאגה, אם תהיה מלחמה אנחנו נצא בראש מורם סופה. וכן ארה"ב תלחם איתנו ותעזור לנו.
אני יודע על בית חולים ע-צ-ו-ם, תת-קרקעי שחלקו הקטן מנוהל על ידי רובוטים שיכולים לטפל בבפציעות לא חמורות וחלקו האחר בידי רופאים מנוסים מהארץ ומהעולם.
הבית חולים הזה יתחיל לעבוד במידה ותהיה חס וחלילה מלחמה.. אני יודע את המיקום אבל לא יכול להגיד.

מתי תבינו, שהמלחמה האחרונה הייתה נגד אירגון גירילה, לא יכולנו לתקוף אותם מכיוון והם התמקמו בישובים וכפרים .. במצב כזה הצבא שלנו היה יוצא ה - bad guy.
כשתהיה מלחמה נגד מדינה, לא יפחדו להפציץ את העיירות וכו'.

dror 19-07-07 11:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
אל דאגה, אם תהיה מלחמה אנחנו נצא בראש מורם סופה. וכן ארה"ב תלחם איתנו ותעזור לנו.
אני יודע על בית חולים ע-צ-ו-ם, תת-קרקעי שחלקו הקטן מנוהל על ידי רובוטים שיכולים לטפל בבפציעות לא חמורות וחלקו האחר בידי רופאים מנוסים מהארץ ומהעולם.
הבית חולים הזה יתחיל לעבוד במידה ותהיה חס וחלילה מלחמה.. אני יודע את המיקום אבל לא יכול להגיד.

מקסימום אם לא תגלה אני ישאל את משה המרגל

ShaySE 19-07-07 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn

:):):):) סודות מלחמה?!

נו ברור, יש מלא דברים שאנחנו לא יודעים וטוב שכך!!!

אל תגיד ושום דבר!!

עוד ייכנסו לisraelbody מרגלים מאיראן או של החיזבאלה :):):):) לך תדע...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ