![]() |
ואיי עכשיוו נזכרתי אני מחליף את מקום 2 אצלי בסרט אושן 11 הסרט הכי גאוני מדהים מחושב ויפה שראיתי איי פעם!
|
1. יצרים בדם (blood in blood out)
2. הסנדק 3. Xxx של ווין דיזל 4. 2 צעדים למוות 5. רומיאו חייב למות 6. רק החזק שורד 7. אמריקן X 8. מהיר ועצבני 1 ו-2 9. בחורים רעים 1 ו-2 10. פרל הארבור |
שכחתי לציין שאפקט הפרפר זה סרט אחד הרצחניים!
|
מעניין שאף אחד פה לא הזכיר את יצרים בדם..
|
ציטוט:
סרט שפיץ! וואלה ידעתי שכחתי משהו!:sbb4: |
יצרים בדם
אפקט הכאוס המשחק על הכוונת 7 חטאים בטח יש עוד שכרגע לא עולים לי לראש |
ציטוט:
|
המובחר שבמובחרים 1
המובחר שבמובחרים 2 המובחר שבמובחרים 3 המובחר שבמובחרים 4 קיקבוקסר קיקבוקסר 2 קיקבוקסר 3 קיקבוקסר 4 |
גם המסור קטלני!
|
ציטוט:
|
1.שליחות קטלנית
2.רוקי 3.נשק קטלני 4.מת לחיות 5.שודדי הקריבים הטרילוגיה 6.אפקט הפרפר 7.הרוזן ממונטו קריסטו 8. קומאנדו 9.הטורף 10.משחק מכור |
ציטוט:
תשמע,אתה תסטור לי אם הזין ,אני יעלב אני אסטור לך עם הזין ,אתה תאבד את ההכרה תעשה חשבון :) |
ציטוט:
|
ללא סדר:
בחורים רעים גלדיאטור 187 קוד לרצח חבר'ה מהשכונה יום אימונים מסוכן יום ראשון הגדול בדרך למטה המעריץ ריי קומאנדו/הטורף/שליחות קטלנית 2 |
1.ארמגדון
2.תעביר את זה הלאה 3.טיטאניק 4.שר הטבעות - כולם 5.קיי פקס |
ציטוט:
אני יכול להגיד לך שהוא די מצחיק אבל קצת חופר, ציפיתי ממנו ליותר.. |
ציטוט:
ואגב סרטים שהכי גרמו לי לחשוב עליהם אחר כך: רקוואים לחלום אפקט הפרפר מועדון קרב אמריקן היסטורי X(פחות מהאחרים) |
שודדי הקאריביים 3
300 גלדיאטור טרויה שר הטבעות וBodybuilder איזה סרט זה מה ששמת?? |
וואלה מרוב סרטים שראיתי וראיתי המון אנ יכמעט בטוח שראיתי ותר ממה שהחבר'ה בפורום ראו
ובכל זאת הנאמבר 1 שלי הוא שר הטבעות פשוט יצירה גאונית לא היו ולא יהיו עוד סרטים כמו הטרילוגייה הזאתי חבל שנגמר :( אני לא יכול לדרג את השאר כי יש כלכך הרבה סרטים יפים וטובים שראיתי שמבחיהנתי כולם מועמודים למקום שני. |
1. פני צלקת [Scarface] עם אל פאצ'ינו סרט מטורף
2. שר הטבעות הטרילוגיה 3. ספיידרמן 1+2 בלי 3 4. חומות של תקווה 5. פורסט גאמפ 6. להתחיל מחדש 7. גרין מייל [פשוט מת על תום הנקס] 8. הסנדק 1 9. שישי [הסרט הכי מצחיק שיש עם כריס טאקר] 10. אפקט הפרפר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ