![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מהזמן שצ'אק נוריס רצה
|
טוב לך תנסה ותגיד לי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רוצה להגדיל את הידיים אבל בסך הכל אני מתאמן מתחיל אני כולה מתאמן 3 חודשים אתה חושב שabc תתאים לי אחי? אהה עוד משו זה הגיוני לעלות איזה 11-9 ס"מ בהיקף חזה גב בשלוש חודשים או שהמדידה פשוט לא טובה ? אגב איך אני יכול להתאמן בabc 5 פעמים בשבוע? יעני מה הסידור ? |
שוב פעם נישאלת השאלה.
איך אתה קובע שהידיים ב-a-b כמעט ולא גולדות אחי ? אתה אומר ששחף אמר לך את זה,וזה ממש נכון.. לפי מה קבעת שזה נכון אחי ? זה כמו שאני יבוא ויגיד לך אם תעשה ככה וככה תגדל 10 ס"מ ביד .. יש הוחכה ? מחקר משהו ? |
ציטוט:
אתה מתכוון לאמן את C גם בשבת וגם בראשון? בתוכנית הזאת יוצא שהידיים שלך אמנם מאומנים 3 פעמים ב"שבוע" אבל החזה והגב רק פעם אחת. |
אחלה תירגום גבר.(אני חשבתי שזה יהיה יותר ארוך)
|
עזבו אותכם משיטות אימון
אני עובד ידיים מוט W כפיפות 12 סטים פטישים 4 סטים כפיפה עם מרפק על הברך במוט W גם 4 סטים |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכולנו היינו על AB.. (ושחף אמר שזה קרה לו גם אני חושב) אבל תיהיה בטוח שזה לא הוכח, זאת סתם תאוריה אל תתפוס אותי במילה.. |
ציטוט:
אפשר לישאול לפי איזה חילוק עבדתם ? דוגמה חזה, כתפיים,יד אחורית ? |
ציטוט:
מה שהוא רשם מתחת לתרגילים זה איך לבצע אותם ולמה הוא בחר אותם.. מיותר, כי בכל מקרה בסוף הוא אומר שהתרגילים ניתנים לשינוי במקרה והם לא אפקטיביים עליך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הושפעתי מאמר על AB על מה ולמה בבלוג של קטריס וכולם באו אחריי... בניתי לכולם תוכניות AB של חזה גב כתפיים| גב קדמית רגליים שוב אני אומר, אולי זה סתם צירוף מקרים.. |
ציטוט:
אוקי. אני דווקא עובד עכשיו חזה,גב,רגליים. למחרת כתפיים,יד קידמית,יד אחורית. ודווקא גיל הכין לי את התוכנית הזאת,שהיא תיתן יותר דגש לידיים. |
ציטוט:
גב קדמית רגליים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ