ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דברים קטנים באימונים שהורסים לכם את האימון/את השבוע (https://israelbody.com/showthread.php?t=14284)

YOG558 14-07-07 02:05

איך שאני מתחיל אימון ואז מרגיש תדלקת המזדיינת ביד ואז אני יודע שעכשיו צריך לעשות זריקה ולנוח חודש מאימונים ינעל דינו

GaL-L 14-07-07 02:08

1) כשאתה בא כולך עם מוטיבציה בשמיים למכון פתאום אתה רואה כל מכשיר יש לו איזה 10 אנשים בתור , במצבים כאלו מרוב עצבים אני מסוגל ללכת הביתה

2) אצלנו הספוטרים להפך בכלל לא עוזרים לך כל הוורידים שלי עומדים להתפוצץ והם כזה יללאה נו עוד קצת עוד קצת

3) כשהספוטר שלך מטיף עלייך זיעה אחד המגעילים :dry:

dstyle 14-07-07 02:37

:( קרה לי היום
כשאתה בא לאימון יד אחורית שאתה הכי אוהב להפציץ בו במשקלים ולתת את כולך ,קצת תשוש וחולה בתקווה שלא תחשוב על זה,ובא לדפוק אימון עם אחד בן 27 ככה המאמן,תותח על באמת יד 45 על 170 רוצה להפגין תכוח שלך ודווקא האימון הולך לך מעפן ואתה יורד לחצייי ולא פחות מהמשקל שהיית עושה בכל התרגילים
פשוט באסה

ahtung 14-07-07 02:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
כשאתה בא בשיא המוטיביציה לחד"כ ובא ללחוץ חזה וכבר בחימום (מוט בלי משקל בכלל) אתה מרגיש את הדלקות בכתפיים.

או לחילופין, לא הרגשת את הדלקות בכתפיים בימום ואתה מתחיל להעמיס משקל, בא לשים פלטות על המוט וכשאתה מרים את הפלטות אתה כבר מרגיש את הדלקות במפרק של היד.

סעמק.

אין ככה כל הימים האחרונים אצלי,יש לי דלקת איזושהי בכתף ימין מעפן... במיוחד כשזה בא על חשבון לחיצות חזה כשאתה רוצה לשבור את השיא האישי שלך ב RM מסויים על משקל מסויים.

+
כשבאים לאימון אחרי עבודה\חוסר שינה או פשוט עייפות מעפנה בגלל החום.

כשאיזה זקנים\ילדים\זקנות 40+באות להפריע לך וחושבות שהם בעלי המכון.

כשאני מגיע לאימון ומגלה שהוא פחות חזק מהקודם. :unsure:

yatir1234 14-07-07 04:57

וואי איך אני שונא את הקטע הזה שאתה הולך בבוקר נגיד ב-12 ואתה חושב שיש לך כוח אבל אז אחרי רגליים אני מת ובוקושי עומד ועד שאחרי זה יש גב ויד קידמית אני עומד להתעלף.. פעם אחרונה היה לי סחרחורות הלכתי אחרי גב הבית

Mazoz3 14-07-07 05:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yatir1234
וואי איך אני שונא את הקטע הזה שאתה הולך בבוקר נגיד ב-12 ואתה חושב שיש לך כוח אבל אז אחרי רגליים אני מת ובוקושי עומד ועד שאחרי זה יש גב ויד קידמית אני עומד להתעלף.. פעם אחרונה היה לי סחרחורות הלכתי אחרי גב הבית

לא הולכים בבוקר :)

תמיד האימונים על הבוקר יוצאים חלשים ברמות.

bode 14-07-07 05:44

+1+

TzachimmortaL 14-07-07 08:01

שיש איזו זקנה מטומטמת שחושבת שכל המכון הוא שלה בזמן שהיא נמצאת בו...
לדוגמא, היא תופסת את הסמית משין לסקוואט (חחח כן זה עלוב =\), ובמקביל את הכבל-קרוס ועוד כמה משקולות, והמגבת תהיה על המכשיר של הפולי
ואם אתה תעיז "לתפוס" לה את אחד המכשירים היא תתחיל לרוץ אליך (גם כשהיא באמצע סט הבת זונה) ולהתחיל להגיד לך שאתה תופס לה את המכשירים
זה יכול להרוג (וגם היא יכולה להיהרג מזה מתישהו).
ומה, כשאתה עושה סופרסט עם מוט W ועם דאמבלים והיא רוצה לעבוד עם אחד מהם, היא מסתכלת עליך כאילו זה שלה, מבט כזה של "יא בן זונה מה אתה עושה עם הW שלי?!?"
ויושבת ומחכה עד שתסיים את הסטים, אפילו אם התחלת רק.
זה יכול לשגע אותי, ובדוק אתם עוד תקראו עליי באיזה עיתון כי אני ארצח אותה יום אחד :jockey:

PcGunMan 14-07-07 10:16

*שיש זקנים מעצבנים שמבקשים ממך לפנות פלאטה של 2 קילו:dry: (אני אומר בטח התחלתי לעבוד פה)
*שאימון פחות טוב מהקודם
* שבאמצע לחיצת חזה בחזרה האחרונה שהכי קשה פתאום יש לך אפצ'י יוווווווווו זה מעצבן:(

angrymofo 14-07-07 11:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
שאנשים לא יודעים לשמור על סקוואט
לפני כמה זמן עשיתי Rm1 סקוואט חופשי ,וביקשתי מבחור גדול יחסית שישמור עליי ,הוא לא משהו מיוחד ,אבל לפחות הוא יכול לעזור עם אני נתקע למטה ,אז הוא שואל איך שומרים בסקוואט (מי שלא יודע השמירה בסקוואט היא פלוס מינוס חביקה מאחורה ,כשאתה יורד למטה יחד עם המבצע של התרגיל ,ואם הוא נתקע מסייע לו לסיים את התנועה ) אני מסביר לו איך לשמור ,והוא בא ביציאה של השנה
"אחי ,זה קצת גיי השמירה הזאת "

בחייאת ראבק אתה והשטויות שלך ,באמת נראה לך גם שעם 260 קילו על הגב מה שבאמת מטריד אותי זה הומופוביה ?!

שמע, עם כל הרצון הטוב, זה באמת קצת גיי השמירה הזאת :mushy:

Shauder 14-07-07 11:38

אצלנו כולם זונות אולי רק 5 אנשים מבינים מה הם עושים...

פעם אני עושה גם סקוואט Rm1 בסמית שניי אנשים שומרים עלי מהצדדים...

ואז כירדתי למטה בן זונה נעל אמא שלו מפגר וכו.. מחזיק תסמית שאני לא יעלה הומו בן זונה ועוד הבן זונה צחק בסוף, שחיף בן זונה

arbel2 14-07-07 12:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
שמע, עם כל הרצון הטוב, זה באמת קצת גיי השמירה הזאת :mushy:

ושוב אני אציין,שבRM1 בסקוואט , מה שמטריד אותי זה לא הומופוביה.

toxicity 14-07-07 14:50

ציטוט:

שמעת שקרים גסים ,73-74 ,אם היום ממש ממש טוב ,והכוכבים מסתדרים מאוד מאוד נכון ,אני מצליח לגרד 74.2 אבל זה כבר זניח .

באמצע הירך או בחיבור?

arbel2 14-07-07 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
באמצע הירך או בחיבור?

אמצע הירך

Dino Psaras 14-07-07 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yatir1234

תעשה רגליים בסוף האימון!

Daniel-Barak 14-07-07 15:05

ציטוט:

שאנשים לא יודעים לשמור על סקוואט
לפני כמה זמן עשיתי Rm1 סקוואט חופשי ,וביקשתי מבחור גדול יחסית שישמור עליי ,הוא לא משהו מיוחד ,אבל לפחות הוא יכול לעזור עם אני נתקע למטה ,אז הוא שואל איך שומרים בסקוואט (מי שלא יודע השמירה בסקוואט היא פלוס מינוס חביקה מאחורה ,כשאתה יורד למטה יחד עם המבצע של התרגיל ,ואם הוא נתקע מסייע לו לסיים את התנועה ) אני מסביר לו איך לשמור ,והוא בא ביציאה של השנה
"אחי ,זה קצת גיי השמירה הזאת "

בחייאת ראבק אתה והשטויות שלך ,באמת נראה לך גם שעם 260 קילו על הגב מה שבאמת מטריד אותי זה הומופוביה ?!

שיואווווווווווווו כמה שזה נ-כ-ו-ן!!! אתה לא יודע איזה עצבים זה כשאתה ביום של אימון רגליים, ובמכון אין אדם אחד שיודע לשמור בסקוואט! כשהייתי מתאמן ועושה סקוואט, אז בד"כ כשהייתי במכון היה המדריך הרוסי הותיק שהוא יודע לשמור בסקוואט ולעזור בצורה מעולה (סוגר שם הכי הרבה שממרות), אז הייתי תמיד נעשר בו... אמנם לא הייתי עושה RM1 ובטוח שלא משקל כמו שאתה עושה (מטורף!), אבל בשביל 100 קילו, 4 סטים, 6 חזרות איטיותתתת, הוא היה אחלה ספוטר... חוץ ממנו אין שום אחד שיודע לשמור, או לפחות אני לא יודע על אחד כזה... לימדתי איזה אחד נער בגילי מהמכון לשמור בסקוואט, הוא גם היה מבצע וגם המדריך ששמר לי היה שומר לו, וככה הוא למד, והייתי יכול להיעזר גם בו.
אבל מה שחרא זה שלא היו חסרים אימונים שבהם הייתי צריך לעשות סקוואט עם משקל מעפן ולא להרגיש את שיא הגירויף רק בגלל שאין ספוטרים!

2. גם אצלי דלקות וכאבים בכתפיים הם לרועץ... בעע

Deja Vu 14-07-07 16:55

אם כבר ספוטרים אז יש זן יותר גרוע אלה שמצחיקים אותך באמצע סט צריך להרוג אותם:boxing:

tomerA 14-07-07 18:44

לי היה משהו שעצבן...
התחלתי את הפירמידה שלי וגיליתי שהתחלתי אם משקל יותר נמוך מהאימון שעבר! זה כול כך מעצבן כאילו בזבזת אימון >.<

gman 14-07-07 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אם כבר ספוטרים אז יש זן יותר גרוע אלה שמצחיקים אותך באמצע סט צריך להרוג אותם:boxing:

חחחחחחחחחח היה איזה אחד פעם שהתחיל לחכות את איך שאני נושם ות'פרצופים שאני עושה נקרעתי באמצע הסט חחחחחחחחחחחחח

Mikeo 14-07-07 21:11

כשאתה קולט את המאמן מסתכל עליך באמצע סט!! :helpsmilie:
אני לא יודע איך המאמנים שלכם, אבל המאמן בחדר שלי (ואנטון יכול לחזק) לא נותן לעשות כלום!!
אין כמעט תרגילים שאני מצליח לעשות מבלי שהמאמן יעיר לי שאני עושה לא נכון... ותבינו, זה לא כאילו שאני לא מסכים איתו, אני יודע שאם עושים תרגיל לא מספיק נכון זה עובד על שריר לא נכון שלא אמורים להפעיל בתרגיל, או שסתם דופק ת'גוף,וסתם מבזבז זמן וכוח... אבל הוא ממש לא נותן להתאמן! כל תרגיל הוא בא ועושה "לא לא לא, כמה פעמים אני צריך להסביר לך שאתה עושה לא נכון".

אז כל פעם שאני קולט אותו מסתכל עלי אני מתחיל לעשות את התרגיל פי 3 יותר לאט, ובעמידה ותנועה הכי נכונה שאפשר...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ