![]() |
ברחובות מוסקבה וקייב מסתובבות מלא בחורות שנראות כמו אלו שהבאתם.
|
שרה'לה שרון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבחורה שאני דלוק עליה:) הטעם שלי 100%
|
ציטוט:
מה??????????? איך אפשר להשוות בכלל?????????????? |
אדריאנה לימה.. יש לי אוסף ענק של תמונות שלה חחחח היא גם על הדסקטופ שלי מעל חצי שנה חחח
|
איך אני אוהב שמדברים על משהו ואז רוסי בא ואומר ברוסיה יש X פי עשר!
חחחח אם ברחובות רוסיה ואוקראינה היו מסתובבות בחורות כמו אנג'לינה ג'ולי ואדריאנה לימה מילאן כבר מזמן לא הייתה בירת האופנה. |
ציטוט:
"WHY SHE IS DESIRABLE: Gee, things that come from Colombia seem to really mess with our heads. Sofia is certainly one of them: one look at her all-natural beauty (and it is all-natural, to answer a commonly asked question) and men lose their train of thought. " הנה ציטוט מפיה: "“If you're asking if my breasts are natural, yes, this is how I've looked since I was 13 years old.”" ,Vergara is 170 cm (5 feet, 7 inches) tall, and she has naturally blonde/sunbleached hair (for films and TV, she is frequently required to dye it brunette to make her look more "Latina"). As for her figure, she says that she has had her voluptuous build since she was 13 years old, and it is 100% natural" |
בא רפאלי זה שלמות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט מושלמת |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנות יפות זה בנות שיש להם גוף מלא אבל הם רזות,איך אני יסביר לך http://www.israelbody.com/images/icons/icon8.gif |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש את סופיה לורן.. למרות שהיום היא זקנה.. היא הייתה פשוט מושלמת.
|
ציטוט:
אבל טאחלס בקטע הזה זה די נכון דוד שלי שנה שעברה היה במוסקבה והוא אמר לי שהמושג "בחורה מכוערת" לא קיים שם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ