ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בגרות - איזה צחוווקייים היה (https://israelbody.com/showthread.php?t=13911)

xZiPeR 11-07-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
למה לימודים זה מדד לשכל?..

אני מכיר הרבה ילדים שהם ב5 יח"ל בהכל חורשים ומוצאים 100 , מפסקים ללמוד ישר צונחים ל60 ,בנוסף יש להם מנת משכל נורמלית לחלוטין..

הדבר היחיד שאני חורש עליו זה חדר כושר.
ואתה לא מבין שאני לא נושא השיחה כאן, גם לא אמרתי שזה מדד כן או לא, רק אמרתי שיפסיק להתלהב כאן מציונים עלובים. זה כמו שאני אבוא ואפתח כאן דיון התלהבות על זה שאני מרים קילו ורבע בפרפר =\

אהה ואם בכל זאת אתה מתעקש לבדוק את מנת המשכל שלי - אתה מוזמן לשלוח על חשבונך מעריך IQ אלי הביתה :)

bode 11-07-07 14:38

צודק..

xZiPeR 11-07-07 14:39

מה ? ועוד פעם אתה נתקע על הציון שלי !? ואחרי זה אתה אומר שאני אומר אותו מאה פעם =\

ShaySE 11-07-07 14:39

אני לא מבין על מה הוויכוח פה!!!!
תסבירו לי מה אתם רבים?:dry:

xZiPeR 11-07-07 14:40

אני לא רב עם אף אחד .. פשוט הוא התחיל להתלהב כאן על 60 באנגלית אז העמדתי אותו במקומו.

bode 11-07-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xZiPeR
אני לא רב עם אף אחד .. פשוט הוא התחיל להתלהב כאן על 60 באנגלית אז העמדתי אותו במקומו.

תראה למעלה שערכתי

xZiPeR 11-07-07 14:44

חחח אוקיי שמח שהגענו להסכמה :)

ShaySE 11-07-07 14:44

לא מבין משהו!

דבר ראשון, מה כל כך אחד פה מתלהב מהציון שלו?!?!?!

ותפסיקו לריב חחחחח :flowers:

bode 11-07-07 14:45

ציטוט:

חחח אוקיי שמח שהגענו להסכמה :)

גם אני... ותגיד סתם לידע אישי כמה זה ציון שמתחיל להיות סבבה בשבילך?

xZiPeR 11-07-07 14:47

איזה מקצוע ? יש מקצועות שמעניינים לי ת'ביצה כמו מחויבות אישית שקיבלתי 60 כי לא הגשתי את העבודות ורק עשיתי את ה60 שעות .. בשל"ח קיבלתי 55 כי ביקשתי מהמורה שלא תכשיל לי את הציון הפנימי וכן האלה במקצועות אחרים..

bode 11-07-07 14:48

ציטוט:

איזה מקצוע ? יש מקצועות שמעניינים לי ת'ביצה כמו מחויבות אישית שקיבלתי 60 כי לא הגשתי את העבודות ורק עשיתי את ה60 שעות .. בשל"ח קיבלתי 55 כי ביקשתי מהמורה שלא תכשיל לי את הציון הפנימי וכן האלה במקצועות אחרים..

ואי של"ח חחחחחחח , לא דיברתי על התעודה של בית ספר אלה כל המקצועות של הבגרות החובה וההגברות..

VoRteX 11-07-07 15:00

במחויבות אישית יש לי רק 4 שעות.... באמת לא יתנו לי תעודת בגרות אם אני לא יעשה את זה?

bode 11-07-07 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
במחויבות אישית יש לי רק 4 שעות.... באמת לא יתנו לי תעודת בגרות אם אני לא יעשה את זה?

:):):):) אני באתי למקום שאני צריך עם גופיה צמודה ופאמפ אחרי אימון(התקלחתי במכון חח) המדריכה שם פחדה ממני ואמרה שאני לא יכול לעבוד עם ילדים :) , מאותו יום זאת הייתה הדקה הראשונה והאחרונה שלי במחויבות אישית :).. כל הקטע שרשמו לי שעשתי 60 שעות חחח

ShaySE 11-07-07 15:10

ציטוט:

:):):):) מה אתה דואג?

גם אם לא תעשה בכלל מחוייבות אישית, לא יכולים לעשות לך כלום!! חחחחחחח
זה סתם אומרים המורים, שמי שלא יעשה, לא יקבל תעודת בגרות חח איזה בולשיט.. :)

לי היה פטור.. חחח

Jones 11-07-07 15:12

חחחחחחחח אני הברזתי לכל המחוייבות אישית הזאתי.

ShaySE 11-07-07 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
חחחחחחחח אני הברזתי לכל המחוייבות אישית הזאתי.

אתה יכול לשים *ין.. :):):):) על כל המחוייבות, זה פשוט סתם חח

אפילו המרכזת של המחוייבות האישית בבית ספר שלי, אמרה חחח, שהיא לא חושבת שיכולים לעשות משהו אם לא עשית מחוייבות אישית חח ובגלל שהיא חושבת שאם עושים את זה מחובה ולא מהלב, היא פורשת מזה :):):):) תראה לאיזה רמה הגענו :blush:

xZiPeR 11-07-07 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
ואי של"ח חחחחחחח , לא דיברתי על התעודה של בית ספר אלה כל המקצועות של הבגרות החובה וההגברות..

של"ח נכנס אצלנו לתעודת בגרות כמקצוע פנימי :P
ובמחויבות אישית פשוט חתמתי לעצמי איזה כמה שעות חמודות :)

PcGunMan 11-07-07 16:33

בשאר הבגריות כרגיל..בבגרות באנגית המורה הביאה סאלטה אבל חתיכת סאלטה חחחחחח כולם צחקו

mike 12-07-07 22:46

חח סבבה מחויבות אישית זה באמת חרא אחי.
ובנוגע לבחור שתקע לי גוש זה כבר לא 60 זה 100 בשאלון e וב-g 89 אז יצאת דפוק.
לי לא נתנו גם להיות במחויבות אישית.
אבל למה לא נתנו לך אחי רק בגלל שאתה נראה שרירי?

Mazoz3 13-07-07 01:46

ציטוט:

לי המחוייבות אישית הייתה בכיתה ט' לפני שלוש שנים..... גם לנו זיינו תשכל... באתי לחצי שעה וחזרתי ולא עשיתי יותר.. והדבר היחיד שהיה לי, היה לקבל בתעודה של אמצע הסימסטר הערה קטנטנה של "..אם זאת, לא עשית מחוייבות אישית, וחבל" (או משהו בנוסח הזה) בתוך ההערה הכוללת של המחנך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ