![]() |
ציטוט:
ואתה לא מבין שאני לא נושא השיחה כאן, גם לא אמרתי שזה מדד כן או לא, רק אמרתי שיפסיק להתלהב כאן מציונים עלובים. זה כמו שאני אבוא ואפתח כאן דיון התלהבות על זה שאני מרים קילו ורבע בפרפר =\ אהה ואם בכל זאת אתה מתעקש לבדוק את מנת המשכל שלי - אתה מוזמן לשלוח על חשבונך מעריך IQ אלי הביתה :) |
צודק..
|
מה ? ועוד פעם אתה נתקע על הציון שלי !? ואחרי זה אתה אומר שאני אומר אותו מאה פעם =\
|
אני לא מבין על מה הוויכוח פה!!!!
תסבירו לי מה אתם רבים?:dry: |
אני לא רב עם אף אחד .. פשוט הוא התחיל להתלהב כאן על 60 באנגלית אז העמדתי אותו במקומו.
|
ציטוט:
|
חחח אוקיי שמח שהגענו להסכמה :)
|
לא מבין משהו!
דבר ראשון, מה כל כך אחד פה מתלהב מהציון שלו?!?!?! ותפסיקו לריב חחחחח :flowers: |
ציטוט:
|
איזה מקצוע ? יש מקצועות שמעניינים לי ת'ביצה כמו מחויבות אישית שקיבלתי 60 כי לא הגשתי את העבודות ורק עשיתי את ה60 שעות .. בשל"ח קיבלתי 55 כי ביקשתי מהמורה שלא תכשיל לי את הציון הפנימי וכן האלה במקצועות אחרים..
|
ציטוט:
|
במחויבות אישית יש לי רק 4 שעות.... באמת לא יתנו לי תעודת בגרות אם אני לא יעשה את זה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אם לא תעשה בכלל מחוייבות אישית, לא יכולים לעשות לך כלום!! חחחחחחח זה סתם אומרים המורים, שמי שלא יעשה, לא יקבל תעודת בגרות חח איזה בולשיט.. :) לי היה פטור.. חחח |
חחחחחחחח אני הברזתי לכל המחוייבות אישית הזאתי.
|
ציטוט:
אפילו המרכזת של המחוייבות האישית בבית ספר שלי, אמרה חחח, שהיא לא חושבת שיכולים לעשות משהו אם לא עשית מחוייבות אישית חח ובגלל שהיא חושבת שאם עושים את זה מחובה ולא מהלב, היא פורשת מזה :):):):) תראה לאיזה רמה הגענו :blush: |
ציטוט:
ובמחויבות אישית פשוט חתמתי לעצמי איזה כמה שעות חמודות :) |
בשאר הבגריות כרגיל..בבגרות באנגית המורה הביאה סאלטה אבל חתיכת סאלטה חחחחחח כולם צחקו
|
חח סבבה מחויבות אישית זה באמת חרא אחי.
ובנוגע לבחור שתקע לי גוש זה כבר לא 60 זה 100 בשאלון e וב-g 89 אז יצאת דפוק. לי לא נתנו גם להיות במחויבות אישית. אבל למה לא נתנו לך אחי רק בגלל שאתה נראה שרירי? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ