![]() |
נראה טוב, בטוח שהאוף סיזן הבא יעשה לך טוב.
לא כל כך מבין למה אתה לא מתחיל עליה קצת יותר לקראת החורף - תהנה מהחיטוב שהשגת, תשוויץ קצת בקיץ - מגיע לך. יש זמן למאסה. בכל אופן בהצלחה, יש מצב שנתחרה זה בזה בשנה הבאה... |
ציטוט:
זה יפה, אבל ניצלתי את העניין רק פעמיים בים. אני באדי בילדר, לא דוגמן. עשיתי חיטוב כדי לראות יותר טוב את הפרופורציות ואיפה מצטבר יותר שומן, וגם כדי לתת לגוף קצת שוק לפני עליה במסה. אני רוצה לעלות כמה שיותר. אין לי סיבה להישאר באחוז שומן נמוך סתם בשביל הים. אני רוצה ללכת על כל הקופה בתחרות בשנה הבאה ולא להצטער על זה שאני אהיה קטן בקטגוריה שלי. יהיה לי לכבוד להתחרות לצידך. |
כל הכבוד אני אוהב את הגישה שלך.
יתכן שזה גם בגלל שלא היית ממש שמן במאסה, כי איך שלא תגלגל את זה - זה לא דבר מאוד נעים להסתובב בים עם כרס. דווקא התמונות שלך באוף סיזן היו מאוד מרשימות, ככה שאולי אין לך את הבעיה הזאת. בהצלחה. |
תודה תודה. :)
במאסה הייתי על 17-18%. (גיל בדק אותי.) הורדתי בחיטוב 12.5 ס"מ מהיקף הטבור. הייתי מלא, אבל זה לא הפריע לי. וגם לא יפריע לי ב10 חודשים הקרובים. אני לא פוחד משומן. לעומת אחרים כמו שגיא גרשגורן.. רק דרך מסה אפשר להתקדם. |
אחי אתה נראה מצויין,כל הכבוד.
במיוחד הגישה שלך מראה על בנאדם שבאמת מקדיש את עצמו לתחום ולא שם זין על מה שאנשים אומרים,מראה על רצינות ושאיפה אמיתית למטרה במיוחד המוכנות לדבר על חומרים , אנשים חושבים שמי שלוקח עושה לעצמו חיים קלים בכל מקרה אתה נראה מצויין ואני יכול לאחל לך רק בהצלחה באוף סיזן,בחיטוב הבא וכמובן בתחרות :) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) |
חכו,שגיא עוד יפציץ בקיץ בקטגוריה של עד 150 קילו :)
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח שגיא מר עולם !
|
לא הגיוני שזה 41 וחצי ...זה נראה בהרבה יותר מזה
קבל את זה כמחמאה |
ידיים מסיביות,גב מצויין, בהצלחה במסה ולקראת התחרות :sbb4:
|
נראה מעולה.
|
קחו בינתיים תמונה של אמצע חיטוב וסיום חיטוב, רואים הבדלים יפים.
ההפרש בין התמונות, קרוב לחודשיים... |
אהבתי אחי!
|
אחלה שיפור, אני אוהב תיד אחורית שלך
|
יד טובה
|
הכל ניראה מטורף!!
יש לי שאלה אתה עושה דאד ליפט??למה לא רואים את השרירים התחתונים של הגב?!!! |
בשביל ליראות את השרירים האלה צריח שנים של השקעה,גנטיקה וחיטוב רשע,באיזור הזה.
|
אהלן אלכס דיזלתזכיר לי איפה אתה משרת כרגע?
|
ציטוט:
בוא לא נערוס לאח שלנו פה את הפוסט.:jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ