![]() |
ציטוט:
פשוט סתום את פיך הנוזף חלב, ותנסה להשקיע כמו שאני משקיע, ושיהיה לך הנסיון שלי יש, אז דבר איתי. בפיתוך גוף, אני לא רואה אותך, לא ממטר ולא מקילומטר, אז שמור את ההצהרות שלך לעצמך. ילד קטן ומושפל שחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו.. |
אבל הוא יותר גדול ממך.. ואם אתה לא מכיר אותו ולא ראית אותו(הוא כן ראה אותך) למה אתה חושב שיש לך זכות להגיד שאתה יותר טוב ממנו בפיתוח גוף?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא חושב שזה לא בסדר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה בניגוד אליך אני לא יוצא כל היום בהצהרות שכל חברי הפורום הם שחיפים ואני ענק ושספונסרים מ BB.com מחפשים לתת לי כסף ניסיון שיש לך בפיתוח גוף? נו באמת.. בקשר לאם אתה רואה אותי ממטר או לא את זה לא תדע אפעם :) בסה"כ אתה התחלת עם ההערות שלך אני המשכתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא שחכתי לא היה לי זמן פשוט אחי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז מה היה לנו עד עכשיו ?
סיקס פאק נכנס לשירשור שלא קשור אליו ומתחיל לעשות באלגן (כרגיל ) ,נתקל בהיתנגדות ,מקלל (כרגיל ) אבל הפעם גם יורד לשפל חדש ..."בעוד אני מנגב את הזיעה אחרי אימון קשה מהגוף החטוב שלי." ......אנחנו פורום פיתוח גוף או פורום סיפורים אירוטיים?! גם עמית לא נקי פה ,שנגרר לריב ,וכל מי ששפך שמן למדורה ,אבל סיקס פאק הוא מה שנקרא " עבריין מקלדת כרוני" ...צר לי ,אבל אני חושב שאין לנו ברירה אלא להשעות אותך מהפורום שבת שלום ושבוע טוב ,נתראה בשמחות ,ידה ידה ידה בלה בלה בלה וכו' וכו' וכו' |
חח מסכן סיקס פאק..כמוני במציאות....חחחחח רב עם מישהו תמיד אותו מאשימים..xd רק שאותי לא משעים מפוקום..אותי משעים מבית ספר..xd =[[
|
תוסיפו general?
|
אני ממש לא מכיר אותך ככה סיקס פאק.מה הולך איתך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ