![]() |
אני אשלח לך את הכתובת של המסנג'ר שלי במוניטין ותוסיף אותי (אני מחובר עכשיו), אני ממש חייב לדבר איתך על משהו אחי. סבבה?
|
אוקיי
אפשר לדעת רק באיזה נושא ? |
לשאול אותך כמה דברים ( לא אישיים או משהו), פשוט אני מעדיף שזה לא יהיה על דפי הפורום.
|
ציטוט:
ואותי שאני מקווה להיות ההפתעה של הקטגורייה:sbb4: |
ציטוט:
אני חושב שאתה מדבר על אדם פארס (התותח) ואכן אסף אנגרסט הישתפר ,הוא בחור עם המון פוטנציאל ,רק צריך להכניס קצת פרופורציות יותר טובות ,הגוף העליון שלו קצת גדול על הרגליים שלו ,אבל אני בטוח שהוא יפתור את הבעיה הזאת . |
ציטוט:
אסף שנה שעברה לא נראה טוב...נראה מה יהיה השנה.. מה שכן אם ראובן יתחרה הוא לגמרי פייבוריט לקחת את הקטגוריה..אבל אני הבנתי שהוא מכוון יותר לקטגוריה של עד 90.. |
אסף דווקא לא נראה רע בכלל
רק בעיה קלה של פרופורציות |
ציטוט:
אבל תמונות לא תמיד ממחישות את המציאות.. בכל מקרה יהיה מעניין השנה ביחס לשנים קודמות .. |
אממ אפשר בבקשה שעות מקום ופרטים על האירוע ? אני מתכנן להגיע וכל מה שנאי יודע זה שזה מתקיים ב 30.8 :) תודה !
|
ציטוט:
אסף בחור מוכשר ורציני - אבל נראה לי שהוא לא מתחרה השנה. אם יגיע מוכן, הוא בהחלט מועמד ראוי. |
נאור זיו ניראה לי מיתחרה השנה כי הוא המיתחרה הכי גדול של עוד אחד מירושלים אחד כושי ענק ומישהו מוכן להסיבר לי מה זה דילול מלח ומה ההבדל בין כל האיגודים של נאבבא וכו'
|
מישהו יכול לרשום איפה מתקיימת התחרות בארץ ?? כי אני מהצפון ורוצה להגיע ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והאמת ששם נראהלי שילך לי סבבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך את הלוג שלו תגיד לו את זה שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ