![]() |
תלוי בגנטיקה, אם יש לך מזל - מלוכלכת, פשוט תאכל מספיק פחמימות וחלבונים.
אני - רק נקייה, אם זה נהיה מלוכלך - זה לא נעים. |
חצי קילו שריר בחודש זה ממש נישמע לי קצת,בשנה שלמה עולים רק 6 קילו שריר זה לא הרבה בכלל.
- Idan - כמו שמיקדום אמרתי,איך יכול להיות מצב שאתה ניקתע ? למשל בכל סוף חודש אתה תיבדוק את המשקל שלך,והקיפים וכו'.. ורואים היתקדמות במשקל אז איך זה ניתקע? אני כבר לא יודע מה לעשות. גיל אומר שבכללי לא ניתן לעלות מעל חצי קילו שריר נקי בחודש. זאת אומרת שגם אם אני יעלה 2 קילו בחודש אז זה יהיה בשומן ולא בשריר. תאמת נימאס לי כבר מהאימונים האלה,שרוצים לעשות מסה נקייה בוקושי מתקדמים,שרוצים מסה מלוכלכת עולים הרוב בשומן ואחרי זה יש כמה חודשי חיטוב מעצבנים.. כבר הלך לי החשק להיתאמן. |
ציטוט:
דרך אגב 220 קילו דיפ סקוואט חבוב זה המון מה יש לך שם זה כבר לא רגל זה מנוף אשקרא |
ציטוט:
השיא הוא Rm1 של 250 |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא,כשיש לך ספוטר טוב אתה לא דואג מכלום אבל אני לא עושה Rm1 לרוב ,זה היה הישתוללות חד פעמית באימון שהלך מעולה. |
מובן שאני מעדיף את המסה שלי נקייה, אבל במסה אני לא עושה חשבון - אוכל כמויות עצומות. אני לא צובר שומן מהר אבל אני גם לא איתי גיימר שלא עולה בשומן בכלל.
|
אני כבר לא יודע מה לעשות,נקייה או מסה נורמילת...
קילו וחצי ככה בחודש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש בעיות עם גנטיקה ?p: |
ציטוט:
זאת אומרת בשנה ליגדול בהיקף של היד באיזה 3 ס"מ גג.. ו6 קילו זה מעט ובטח במשקל שאני נימצע עכשיו.. זה לא שאני מר אולמפייה ש-6 קילו שריר בשנה יספיקו לו. |
ציטוט:
אתה לא מבין איזה הבדל משמעותי זה 6 קילו שריר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני יעלה חצי קילו שריר בחודש,ולא בטוח שאני יעלה את זה גם. אני מהר מאוד היתייאש,אני רוצה ליראות תוצאות מהר. אני במשקל של ציפור עכשיו,אין לי כוח להשקיע בשנה שלמה של אימונים כדי לעלות 6 קילו שריר, זמן מיותר בשביל להשקיע שנה שלמה. מילא אם אפשרי היה, לעלות 12 קילו שריר בשנה זאת אומרת כל חודש קילו שריר אז זה סבבה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם בכל מקרה אני כן צובר שומן בבטן לצערי עם הזמן יש ירידות מדי פעם אבל בסופו של דבר אני כן צובר לאט לאט ובזהירות :unsure: אני פוחד שיבוא יום ואני ימצא את עצמי ללא קוביות!!!! |
ציטוט:
תמונה אחת שווה אלף מילים... רוצה דוגמא חיה? |
ציטוט:
תביא דוגמה אחי תביא! |
מלוכלך ואז חיטוב פשוט של חודשיים(אני אקטמורף ככה שאני יורד בלי הרבה לשבור את הראש)
כמובן לתקופה של הקיץ מסה נקייה ואז מסה מלולכלת וחוזר חלילה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ