![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
סליחה על הטעות לגבי ניל"י אבל בנוגע לאצל והלחי ,מנקודת המבט של הבריטים אנחנו היינו טרוריסטים לכל דבר ,כמו שמבחינת החמאס הם לוחמי חופש, ההיסטוריה היא עניין של נקודת מבט בלבד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וסלחתי לך על הטעות ;) אבל רק כי אתה חמוד |
ציטוט:
אויש קוקי ,שאני לא אסמיק בטעות :) |
ציטוט:
|
[quote=arbel2קוקי[/quote]
מאיפה אתה יודע?!?!?!? :ohmy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנס לאתר orgish ותסתכל שם..תמונות מזוויעות. הערבים הם לא עם מתקומם,הם חיות,ומה שהם עושים לא משתווה בכלל אלינו לפני 55 שנה ' |
ציטוט:
|
ציטוט:
להגיד לך שהם רגועים ושלווים ? זה יהיה בולשיט אבל לא חסרים סיפורים על חיילים שלנו שעושים שטויות כמו אותם חיילי מג"ב שגררו פלסטיני שקשור להם לג'יפ ל"סיבוב" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה שוכח שיש חבר'ה ערבים שגולשים פה בפורום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אכפת לי מהשאר,הם לא נושא הדיון. אולי אני קצת קיצוני(קצת הרבה). לדעתי צריך לצאת למלחמה,לגייס עוד עמים(לא קל) ופשוט להשמיד אותם..הרי בראסמי,כפר שיש בו הרבה חיזבאללה וקצת "ערבים טובים" אתה לא יכול לברור ביןם האנשים ולשגר טיל שיהרוג רק את אנשי החיזבאללה. לכן,פשוט לשגר טילים,שהעם הזה יכחד,אין ברירה,הם רק מצערים עוד ועוד משפחות. הפתרון הוא לא שלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב , קבלו משהו מעניין , זוכרים את השיר לשלום שחילקו לכם בגן , זה של רבין או משהו? תחליפו את המילה שלום בכל פיסת פרופוגנדה מהתקופה ההיא , במילה "קים סונג היל" ברוכים הבאים לצפון קוריאה. נ.ב ארבל , זה שערבים גולשים פה בפורום(הערבי האחרות קילל וקיבל באן לפי מה שאני זוכר) לא אומר שהם מתונים כ"כ אה וכן אני מודע לאנשים כמו רוג'ה שהם צוות מישראלבודי. אבל באמת שלא יפה לחסל את חופש הביטוי עם תירוץ כזה , הם מילא לא עושים מאמץ להראו כ"כ בעדינו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ