![]() |
בסדר הוא אומר ברמה של עודפים מטורפים.
2 גרם חלבון על כל קילו מגופך לא יהפוך לשום שומן. זה אני דווקא זוכר מפיו של גיל גרנות, קניתי אצלו איזה גיינר של טווינלאב שיוגי אירגן לי. אם זה ישתנה שהוא יבוא עכשיו ויתן לי תגובה ואז אני מתקפל מהפוסט ויוצא אהבל איך? הולך? |
ציטוט:
דבר שני חלבון לא נהפך לשומן זה לא הגיוני מה שאתה אומר בטח לא ברמה של כפול 2 מהמשקל שלך. אם זה עודפים מטורפים כמו של 4 כפול המשקל שלך אז אולי התאוריה תהיה נכונה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא מבין את העקרון פה, הבאתי פה מצב מוקצן כדי להבהיר את הטענה, זה לא אומר שזה נכון רק למצבים כאלה. אין כזה דבר שרק בעודפים מטורפים הטענה שלי נכונה. הגוף או יכול להמיר חלבון לשומן, או שהוא לא יכול. אין פה אמצע. הגוף לא יכול ללמוד בתקופה כל כך קצרה להמיר חלבון לשומן אם הוא לא ידע לפני כן. זו כבר אבולוציה שתתרחש רק בכמה אלפי שנים אם בכלל. |
תסביר לי קודם כל למה שזה לא יהיה הגיוני
|
ואני שוב אומר וסותר את דעתך, זה כמו שתגיד ששריר נהפך לשומן
כל דבר שתאכל מעל המידה ישמין אותך אם אתה עובר יותר מדי את מאזן הקלוריות שאתה צריך. אני טוען ששניכם ממש הגזמתם, צריכת 2 גרם חלבון לכל קילו מהגוף זה אופימלי לחלוטין. תביא לי מחקר שמוכיח לי שהגוף ממיר דווקא חלבון לשומן |
ציטוט:
הכוונה שלי היתה שזה לא משנה איך אתה נכנס לעודף קלורי גדול מדי, בין אם זה מחלבון או לא, אתה תעלה בשומן. |
נו וזה גם מה שאני ניסיתי להגיד חחחח יכול להיות שלא הייתי מספיק ברור
|
ציטוט:
|
זה לא שולל את זה, לא הוספתי פשוט פרטים
|
... למחוק בבקשה
|
ציטוט:
פשוט תרשמו "טעות" הרי ברור לכם שזה לא ימחק:mellow: |
ציטוט:
|
נו שיש לך עודף קלורי בלי שום קשר לכמה גרם חלבון אתה צורך לכל קילו מגופך
הטענה של tmb הייתה שאם אני אצרוך יותר מ-1.7 אני אשמין |
ציטוט:
נניח אתה צורך 2 גרם לקילו אוקיי? נניח הגוף שלך מנצל רק 1.7 גרם לקילו כחלבון, השאר (0.3 גרם לקילו) עובר דה-אמניציה, והגוף מנצל אותו למטרות אנרגיה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ