ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עומרי קטלני (https://israelbody.com/showthread.php?t=12857)

עוז20 25-06-07 10:04

מזה הוא נראה כמו שמשון הגיבור עם הצמא הזאת

Ido 25-06-07 10:12

מי זה השחיף הזה??

IRON-MASS 25-06-07 10:36

עומרי מורעל מגיל 13 ורואים עליו תוצאות, זה גיל שבדרך כלל לא מפותחים מספיק הורמונלית כדי לראות תוצאות, תעלו תמונות מגיל 13, תסתכלו איך נראיתם- הוא לוקח אתכם, את רובכם.

בעוד 4-5 שנים כשהוא יהייה בגיל של רובנו הוא יהייה חיה אמיתית כי הוא מורעל ומשקיע ויצבור ידע ונסיון.

אני מכאן מאחל לו בהצלחה וחושב שיש לו אחלה עתיד אם הוא יתמיד , ישקיע ויעשה את זה נכון.

נ.ב. לא רק אני בדעה הזו, גם אליאב קרייסלר אם אני לא טועה או שמשתמש אחר.

VoRteX 25-06-07 10:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
עומרי מורעל מגיל 13 ורואים עליו תוצאות, זה גיל שבדרך כלל לא מפותחים מספיק הורמונלית כדי לראות תוצאות, תעלו תמונות מגיל 13, תסתכלו איך נראיתם- הוא לוקח אתכם, את רובכם.

בעוד 4-5 שנים כשהוא יהייה בגיל של רובנו הוא יהייה חיה אמיתית כי הוא מורעל ומשקיע ויצבור ידע ונסיון.

אני מכאן מאחל לו בהצלחה וחושב שיש לו אחלה עתיד אם הוא יתמיד , ישקיע ויעשה את זה נכון.

נ.ב. לא רק אני בדעה הזו, גם אליאב קרייסלר אם אני לא טועה או שמשתמש אחר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דבר ראשון הוא בן 14, דבר שני אפילו כשהייתי בן 12 הייתי יותר מפותח ממנו, אין לו כ-ל-ו-ם, יש לו גוף ממוצע של השחיף המצוי, אין לו בכלל כתפיים תראה איזה צר הוא, שלא נדבר על עובי בידיים...

007 25-06-07 10:58

מה כולכם משחקים אותה כוס אמק ...!!
לא שאני מעריץ של מייקל לואיס אבל אתם כולכם מקנאים בו כולכם פה הייתם מתים לגנטיקה שלו !!!!!! תראו איזה ידיים יש לו בגודל של מתחרים פה בארץ יש לו יד 43 ככה חטובה בלי שומן בכלל ..וזה בכלל לא רחוק מהידיים של המתחרים פה בארץ!!!!!
תפסיקו לזיין תמוח שהוא הומו ומשחק אותה סוס ..ובעולם "הרגיל" שבו אפחד לא יודע מה זה הבודיבילדינג הוא נחשב סוס רציני! הוא יותר גדול פה כמעט מכולם.(שלא לדבר על כמה כסף שהוא עושה בגלל המראה שלו)

ועכשי ולמכוער ההוא בקליפ ..מה אכפת לכם מה!?!?!? אני לא מבין אם אתם חושבים שאתם יותר טובים אתם צריכים לשתוק! הוא ילד בן 13 וחצי ותיראו איזה היקף יד יש לו לפחות 31+ תראו איזה מסה יש לו לילד בגילו! 90 אחוז מגילו הם שחיפים עם יד 21.
ותראו גם איזה משקלים הוא מרים יחסית לגיל שלו!
זה שהוא מחזיק מעצמו והוא מכוער זה לא אמור ליהיות אכפת לכם!

IRON-MASS 25-06-07 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דבר ראשון הוא בן 14, דבר שני אפילו כשהייתי בן 12 הייתי יותר מפותח ממנו, אין לו כ-ל-ו-ם, יש לו גוף ממוצע של השחיף המצוי, אין לו בכלל כתפיים תראה איזה צר הוא, שלא נדבר על עובי בידיים...

עזוב אותך וורטקס, פשוט עזוב..

VoRteX 25-06-07 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 007
ועכשי ולמכוער ההוא בקליפ ..מה אכפת לכם מה!?!?!? אני לא מבין אם אתם חושבים שאתם יותר טובים אתם צריכים לשתוק! הוא ילד בן 13 וחצי ותיראו איזה היקף יד יש לו לפחות 31+ תראו איזה מסה יש לו לילד בגילו! 90 אחוז מגילו הם שחיפים עם יד 21.

איזה יד 31? הוא בן 14 אמור להיות לו יותר
אין לו מסה בגרוש, אני לא מבין מה אתה רוצה.
ומה הקטע להרים כאלה משקלים כשאתה עושה רבע תנועה+צ'יט?
וכן, הוא מכוער טילים.

SiX PACK 25-06-07 11:09

ציטוט:

איזה יד 31? הוא בן 14 אמור להיות לו יותר
אין לו מסה בגרוש, אני לא מבין מה אתה רוצה.
ומה הקטע להרים כאלה משקלים כשאתה עושה רבע תנועה+צ'יט?
וכן, הוא מכוער טילים.

hu diber al mickel luis

VoRteX 25-06-07 11:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
hu diber al mickel luis

גם על מייקל לואיס וגם על עומרי "החייזר" קטלני.

SiX PACK 25-06-07 11:19

ציטוט:

גם על מייקל לואיס וגם על עומרי "החייזר" קטלני.

חחחחח באמת מכוער טילים והוא שחיף רצח לגיל שלו..

נראה שהוא נדבק במגיפת הספרטה ואת זה אני הסקתי בעכבות למה שצמח לו על האף..

Danielllo 25-06-07 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
הביקורת שלי אישית זה על האגו הנפוח שלהם, הקטע שהם מתנהגים כאילו הם מינימום מר אולימפיה.

מייקל לואיס שיראה איך שיראה, אבל תראה איך הוא מתנהג! מוציא לאבקות חלבון שם של סטרואיד.

חוץ מזה, הוא כן מנסה ליצור שם של בודיבילדר, פותח תוכנית אימונים ותזונה, כל מקום שמארחים אותו מדברים איתו על הגוף ועל הכוח שלו(מועדון לילה לדוגמא, ראש גדול והאלופה יש לו שם לא קצת סצינות בלי חולצה והוא נחשב שם ה"סוס")

הוא מוכר??? הוא עושה מזה כסף?? אנשים רוצים לראות אותו בטלויזיה?? על הזין שלו אתה וכל מי שחושב עליו ככה הוא את שלו עושה תאמין לי..

gad57 25-06-07 14:30

דיייי סתכלו דקה 1:35 הוא שם פלטות של 4 פלטות של 2.5 במקות אחת של 5 בשביל שזה יראה הרבה...

gad57 25-06-07 14:30

דיייי סתכלו דקה 1:35 הוא שם פלטות של 4 פלטות של 2.5 במקות אחת של 5 בשביל שזה יראה הרבה...

roysht 25-06-07 14:41

איזה הומו מסכן!
מה הוא עם הקוקו הזה חושב הוא איזה צ'קי צ'אן סיני מניאק.

VoRteX 25-06-07 14:52

אני לא יכול הוא כזה ייצור
אשכרה גדלו לו פנים על הפצעים

Deja Vu 25-06-07 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 007
מה כולכם משחקים אותה כוס אמק ...!!
לא שאני מעריץ של מייקל לואיס אבל אתם כולכם מקנאים בו כולכם פה הייתם מתים לגנטיקה שלו !!!!!! תראו איזה ידיים יש לו בגודל של מתחרים פה בארץ יש לו יד 43 ככה חטובה בלי שומן בכלל ..וזה בכלל לא רחוק מהידיים של המתחרים פה בארץ!!!!!
תפסיקו לזיין תמוח שהוא הומו ומשחק אותה סוס ..ובעולם "הרגיל" שבו אפחד לא יודע מה זה הבודיבילדינג הוא נחשב סוס רציני! הוא יותר גדול פה כמעט מכולם.(שלא לדבר על כמה כסף שהוא עושה בגלל המראה שלו)

בגלל אנשים כמוך אנשים שונאים אותו מה אתה מעז להשוות אותו בכלל למתחרים ובקשר לעומר ילד הפלא מכוער או לא הוא יותר חזק וגדול מרוב הילדים בגילי וגם מורעל אז לא הייתי ממהר לזלזל בו בכזאת קלות

Sugarzaza 25-06-07 15:13

עומרי הזה מתגמד לידו הסוס הבא

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342

קבלו את הפריסת גב ב-0:58!

The Iron Man 25-06-07 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
עומרי הזה מתגמד לידו הסוס הבא

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342

קבלו את הפריסת גב ב-0:58!

:):):):) יא גנב אני שמתי את זה בדף 3

מתן18 25-06-07 16:20

חחחחחחחחחח איזה חמוד..אאבל מה זה הוא מרמה עם הגב..!!

Sugarzaza 25-06-07 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
:):):):) יא גנב אני שמתי את זה בדף 3

אבל...

This IS SPARTA!!!!!!!!11111

ספרטנים, לתקוף את ההוא ששם ללעג את אחד מאיתנו!

סתם אחי, לא שמתי לב.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ