![]() |
|
ציטוט:
|
|
אז אתם אומרים לקחת אבקת חלבון + אימונים מסודרים + תזונה / תפריט מסודר וטוב ... זה הסוד??
זה יגרום לי לעלות במסה ולהתרחב ולא להראות כמו ילד בן 12?? חח למרות שאני לא נראה בן 12 פשוט רזה .. |
ציטוט:
|
תקשיב אני יודע שאבקות נותנות פוש רציני שקלתי פעם 45 ולאחר אימונים ולקחתי מגה מאס לעלייה במסה היום אני שוקל 60-62 עדיין רזה אבל בהחלט לא כמו שהייתי פעם...
אז אל תגיד שאבקות זה שומדבר מיוחד זה כי נתן לי פוש די רציני שאני מסתכל על חבר שלי ששנינו שקלנו 45 והוא עומד היום על 49-52 ואני על 60-62 אז אני רואה שזה עזר.. |
ציטוט:
אם חבר שלך היה אוכל כמו שצריך יכול להיות שהוא גם היה עולה יותר ממך. הוא לא היה במאזן חיובי מספיק גדול. לך היה יותר קל להכנס למאזן חיובי גדול כי שתית קלוריות. |
כל עוד אתה לא מפתח גוף בעל מאסה ענקית וצורך המון קלוריות וחלבונים, אתה לא צריך אבקות.
פשוט תעשה תפריט בהתאם, תמיד אפשר לאכול כמויות גדולות. היתרון היחידי של אבקה לדעתי זה לצרוך אחריי אימון, השילוב של טונה ותמרים/בננה הוא לא טוב ויוגורטים עם בננה זה מעט מדיי חלבונים למאסה לטעמי לאחר אימון. |
אז בואו נגיע למסקנה..
אז תעזרו לי דקה להגיע למסקנה כי מהשיחות לא הבנתי כלום..
אתם כדי להתרחב ולהתנפח ולתת לשריר לגדול ולעצמי לגדול אתם ממליצים לקחת אבקות חלבון???? ( אבקה אני יקח בכל מקרה רוצה לדעת איזה ) רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... ( בכל מקרה כנראה שאני יגש לפגישה עם גיל...) |
בעקרון גיינר זה כשקשה לך לאכול הרבה אז זה בא כדי להשלים את החסר, אבל אם אין לך בעיה לאכול הרבה אז אתה לא צריך את זה.
|
מה רע בקריאטין?
לפי דעתי הדבר שהכי עוזר באמת זה קריאטין תעשה סייקל :) |
חח יש הרבה...
|
כפולה
|
אני יכול להגיד לך שאני התחלתי להתאמן לפני 4 חודשים, 3 ומשו בבית ולפני שבוע וחצי נרשמתי לחדר כושר, ואני רואה תוצאות ממש טובות בנתיים.
לפני שהתחלתי הייתי 47 קילו (אפילו 46) מטר 62... עם הייקף בערך 27... עכשיו אני 49 קילו מטר 64 עם היקף 30.. לפי דעתי זה תלוי באיך אתה אוכל, מתאמן וגנטיקה... |
ציטוט:
ללא אבקות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה מתחילה שאתה כבר גדול ואתה רוצה להמשיך לגדול... |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם סטס, מגיע לך קרדיט!:sbb4: |
ציטוט:
חחח תודה גבר! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ