ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סקר: מעשנים/שותים (https://israelbody.com/showthread.php?t=12725)

m0she 23-06-07 13:04

"Who lives longer? the man who takes heroin for two years and dies, or a man who lives on roast beef, water and potatoes 'till 95? One passes his 24 months in eternity. All the years of the beefeater are lived only in time"

-Aldous Huxley

Desperado 23-06-07 13:04

עישנתי פעם אבל זה התחיל לשעמם אותי

שותה רק בירה ווסקי אמריקאי

dstyle 23-06-07 13:08

לא נגעתי ולא אגע בחיים בנרגילה או סיגריה
שתיתי אולי פעמיים ככה ...ולא מתכוון לעשות את זה עוד זה סתם לא נותן כלום אפשר להנות גם בלי כל החרא הזה גם הורס תבריאות גם מסריח מגעיל וגם מנהג של התלהבות לפחות ככה זה מתחיל

DropDead 23-06-07 13:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Desperado
עישנתי פעם אבל זה התחיל לשעמם אותי

שותה רק בירה ווסקי אמריקאי

חח מה לשעמם ? מזה לונה פארק ?

לא מעשן
שותה מדי פעם לא משהו רציני .. רק בחתונות וארועים כאלה אני בד"כ יוצא שיכור

Bullet 23-06-07 13:18

לא מעשן ולא שותה (לעיתים ממש ממש רחוקות כשיש סיבה חשובה לשתות אני שותה אבל ממש קצת).

Ilan-V 23-06-07 13:21

אני ביכלל לא שותה שותה רק חצי כוסית במאמץץ וגם לא בטוח בימי ההולדת של ההורים

damn 23-06-07 13:26

שותה פעם בשבוע-שבועיים, מעשן רק נרגילה עם חברים, בים.

Danielllo 23-06-07 13:39

שותה כל סוף שבוע חובה ועכשיו בחופש גם אמצע השבוע... זה פשוט כיף ומי שיגיד אחרת לא מבין בשיט.

מעשן ואללה רק שאני שותה זה עוזר להוריד ת'חשק להקאה שאתה דופק שאט גדול מדי...

- Idan - 23-06-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
איכזבת אותי:(
זה לא מפריע לך בפעילויות ספורטיביות?

איכזבתי אותך? :huh: :unsure:

זה לא בהכרח מפריע לפעילות ספורטיבית, זה פשוט תלוי בכמות העישון ובסוג הפעילות הספורטיבית. בצבא למשל הייתי מעשן חצי קופסה ביום ובאיזה שהוא שלב הרגשתי שזה מפריע לי קצת בזמן ריצות. הייתי מתעורר כל בוקר עם ליחה כזאת מגעילה...

תשמעו, לכל מי שאמר, "אני בחיים לא יעשן, לא מבין את המנהג המגעיל הזה...", אתם לא יכולים לדעת מה יקרה. כשהייתי בגיל שלכם אני הייתי הכי אנטי סיגריות שיש. ממש בקיצוניות שנאתי אנשים מעשנים בדיוק מהסיבות שאמרתם: פוזה, התלהבות וכו'. "אני בחיים לא יעשן". אבל קורים דברים שאין לכם תמיד שליטה עליהם.

בכל מקרה, כדי שזה לא ישמע כאילו נתתי לכם לגיטימציה לעשן, אל תעשנו. *הורה מטיף*

אה אגב, בתור מעשן אני עדיין שונא להיות בסביבה של מעשנים במיוחד במקום סגור. העישון הפאסיבי עדיין מסריח לי.

Ilan-V 23-06-07 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
שותה כל סוף שבוע חובה ועכשיו בחופש גם אמצע השבוע... זה פשוט כיף ומי שיגיד אחרת לא מבין בשיט.

מעשן ואללה רק שאני שותה זה עוזר להוריד ת'חשק להקאה שאתה דופק שאט גדול מדי...

איזה שטויות שמי שלא שותה לא מבין בשיט.... אני חושב בדיוק הפוך

Deja Vu 23-06-07 13:43

מעשן רק נרגילה אלכוהול לפעמים

Elevation 23-06-07 13:47

כיום, לא ולא.

F][_aMe 23-06-07 13:55

הפסקתי לשתות אחרי ל"ג בעומר האחרון, בסיגריות לא נוגע כבר שנה וחצי +.
עישון הפסקתי בגלל שאני שונא את הריח, אני לא יכול לסבול את הריח שנדבק זה משגע אותי.
שתייה הפסקתי בגלל הפיתוח גוף, אנשים ששותים יותר נוטים לאגור יותר שומן-אני במיוחד.

Bullet 23-06-07 13:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
איכזבתי אותך? :huh: :unsure:

זה לא בהכרח מפריע לפעילות ספורטיבית, זה פשוט תלוי בכמות העישון ובסוג הפעילות הספורטיבית. בצבא למשל הייתי מעשן חצי קופסה ביום ובאיזה שהוא שלב הרגשתי שזה מפריע לי קצת בזמן ריצות. הייתי מתעורר כל בוקר עם ליחה כזאת מגעילה...

תשמעו, לכל מי שאמר, "אני בחיים לא יעשן, לא מבין את המנהג המגעיל הזה...", אתם לא יכולים לדעת מה יקרה. כשהייתי בגיל שלכם אני הייתי הכי אנטי סיגריות שיש. ממש בקיצוניות שנאתי אנשים מעשנים בדיוק מהסיבות שאמרתם: פוזה, התלהבות וכו'. "אני בחיים לא יעשן". אבל קורים דברים שאין לכם תמיד שליטה עליהם.

בכל מקרה, כדי שזה לא ישמע כאילו נתתי לכם לגיטימציה לעשן, אל תעשנו. *הורה מטיף*

אה אגב, בתור מעשן אני עדיין שונא להיות בסביבה של מעשנים במיוחד במקום סגור. העישון הפאסיבי עדיין מסריח לי.

אתה לא מתבייש? אתה חושב שPyross dimas מעשן? אתה חושב שהבחור בIronMind מעשן?!?! :mad:

:laugh:

Vin diesel 23-06-07 13:58

מתפקד לפעמים...

maradona 23-06-07 14:07

לא מעשן ושתייה זה לעיתים רחוקות ביותר(משהו כמו פעמיים שלוש בשנה שיש באמת סיבה מוצדקת).

PcGunMan 23-06-07 14:07

לא מעשן ולא שותה:jockey:

toxicity 23-06-07 14:16

שותה פה ושם ועישון סגריות זה גועל נפש ונרגילה נגמלתי כי הייתי פותח איזה 3 פעמים ביום

damn 23-06-07 14:30

אנחנו עוסקים בספורט נכון, אבל רובנו חובבים (עם הדגשה גדולה על חובבים) ואיך נהנה מהחיים בלי התענוגות?
של עישון, שתייה וכל הדברים ה"אסורים" בתחום הזה.

אם היו מוציאים עכשיו איזה מחקר על זה שמותר לזיין פעם בשבועיים לכל היותר כי אם מזיינים בתדירות גבוה קצב הגדילה של השרירים מאט, אתם לא תזיינו?

The Iron Man 23-06-07 14:40

לא שותה לא מעשן ולא משחק סנוקר =]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ