![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עשיתי ב 9 בבוקר וקיבלתי ב 3 וחצי בצהריים אני עוד זוכר תרגע המאושר :ohmy: |
ציטוט:
שמעתי על אחד שעבר 21 OMFG:( |
ציטוט:
אתה יודע, אחרי 10 פעמים, תחשוב מה חושב הטסטר כשהוא רואה שהבן אדם שלידו מנסה כבר בפעם ה11 או 12 או 21!! לעבור טסט!! רוב הסיכויים שיכשיל אותך חח זה הגיוני... 20 פעמים לנסות ולא להצליח?! אז אתה ממש נהג גרוע שלא צריך להיות על הכבניש...:dry: |
אני נכשלתי טסט ראשון הייתי עם ההכי קשה מירושלים [ בן גיגי למי שמכיר]
נוו עברת אחי?? |
ציטוט:
הכי סטייל בחדרה, פשוט חלום. |
ציטוט:
הייתי עם אחד... לא זוכר... נראה לי משה? איש מבוגר כזה. הוא הכי קשוח וקפדן, אבל שמע, יש לו שיפוט נכון. |
אני הייתי אצל איזה מנו אחד העביר אותי ראשון הכשיל אבל את חבר שלי בראשון...
ורק שתדעו שירושלים זה המקום הכי קשה שיש לטסטים (אותי לקחו לקטמון ותלפיות... אין מקומות יותר מזדיינים מזה...) |
אן תשובות עדיין רק יום ראשון סעמקקקק והלך לא משהו שונא תחיים האלה:mad:
|
אחי הבן שרמ*** התערב לך במשהו?העיר?
אני יודע שהכי קשה להודות ואני מודה ששאלו אותי אני תמיד שיקרתי לכולם ואמרתי שהיה עשר, לא קל להודות אבל במקביל הייתי עצבני מאוד. נכשלתי 4 ואני החלטתי להפסיק זמנית. בוא נקווה שתעבור אבל אם לא תפסיק לזמן מה. אני יודע מה זה לנהוג מעולה ולא לעבור בגלל שככה בא לטסטר...מעצבן |
ציטוט:
תקשר למורה שלך |
ציטוט:
|
מיצטער לומר לך אחי שלי אין שום הצעה יצירתית אבל בכל זאת אני מאחל לך המון בהצלחה ושתסיים את זה כבר!! בהצלחה בחורר חזק! you can do it man
|
ציטוט:
נמאס לו כבר לשמוע את זה:boxing: מה שהוא רוצה זה שיהיה לו טסטר נורמלי חחח שלא ידפוק אותו חחח :closedeyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה לו בהצלחה... רק שלא יגיע לטסט מס' 10חחחחחח כי אז הוא באמת נהג גרוע חחחח:wiggle: והוא לא יוכל להאשים יותר טסטרים אלא רק את עצמו חח :closedeyes: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ