ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   במקרא של עבודה לא נכוכנה איזה תרגילים פוגעים בגדילה (https://israelbody.com/showthread.php?t=12367)

kaga 18-06-07 09:23

וואי איזה אנשים... מה לא מבינים? אם בן אדם מתאמן בגילאיי נוער שהגוף עדיין מתפתח וגודל, עם משקלים מאוד גבוהים הם יכולים לעצור את הגדילה שלו! כנ"ל גם לשחקני כדור סל. כל סוג ספורט בונה אחרת את הגוף במיוחד אם מתחילים מגיל צעיר. ובולט לאבא שלי יש חבר שהבן שלו היה אלוף ישראל בהרמת משקולות (לא תואר כזה משמעותי) והוא אומר שמרגע שהוא התחיל הוא חש שהוא נהיה נמוך יותר וכך גם אמא שלו.
ice13 מזומורפים לא יכולים להיות גבוהים? כדי שתקרא שוב את ההגדרה של המושג הזה ותבין שזה קשור למבנה הגוף ולא בהחרח לגובה.
shikoLM אני רואה שכולכם קראתם אותו מאמר... צריך לקרוא קצט יותר.

Bullet 18-06-07 10:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
וואי איזה אנשים... מה לא מבינים? אם בן אדם מתאמן בגילאיי נוער שהגוף עדיין מתפתח וגודל, עם משקלים מאוד גבוהים הם יכולים לעצור את הגדילה שלו! כנ"ל גם לשחקני כדור סל. כל סוג ספורט בונה אחרת את הגוף במיוחד אם מתחילים מגיל צעיר. ובולט לאבא שלי יש חבר שהבן שלו היה אלוף ישראל בהרמת משקולות (לא תואר כזה משמעותי) והוא אומר שמרגע שהוא התחיל הוא חש שהוא נהיה נמוך יותר וכך גם אמא שלו.
ice13 מזומורפים לא יכולים להיות גבוהים? כדי שתקרא שוב את ההגדרה של המושג הזה ותבין שזה קשור למבנה הגוף ולא בהחרח לגובה.

אלכס, תרגיש חופשי להביא לפה הוכחה מוצקה שעבודה עם משקולות עוצרת את הגדילה.
דוגמאות כמו "לאבא שלי יש חבר שהבן שלו..." לא רלוונטיות.

אה ואני גבהתי 3 ס"מ מאז שהתחלתי להתאמן.

kaga 18-06-07 11:06

הבאתי פשוט דוגמא ממה שאני מכיר וזה לא חייב להיות נכון לכולם. אם גדלת ב- 3 ס"מ זה אותו דבר אפשר להגיד שזה טבעי ללא קשר לאימונים.

Bullet 18-06-07 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
הבאתי פשוט דוגמא ממה שאני מכיר וזה לא חייב להיות נכון לכולם. אם גדלת ב- 3 ס"מ זה אותו דבר אפשר להגיד שזה טבעי ללא קשר לאימונים.

אני לא אומר שהאימונים הגדילו אותי בגובה!
אני אומר שאני מביא דוגמא שאימונים לא מנעו גדילה. אתה הבאת דוגמא שהם כן מונעים. אז מה יצא לנו? צריך להביא הוכחות יותר טובות מאשר דוגמאות לא?

Homie 18-06-07 14:46

כן דוגמה "הוא חש שהוא נמוך יותר"
חש זה יפה מאוד, תראה לי מדידות.

gman 18-06-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga

איך בדיוק הם עוצרים את הגדילה שלו? יש לך הסבר יותר נורמלי מאשר "הוא מרים משקולת מעל הראש והיא לוחצת על הגוף והוא מצטמק"?

zidan 18-06-07 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
איך בדיוק הם עוצרים את הגדילה שלו? יש לך הסבר יותר נורמלי מאשר "הוא מרים משקולת מעל הראש והיא לוחצת על הגוף והוא מצטמק"?

יש דעות לכאן ולכאן,הרוב אומרים שזה לא פוגע,וגם מי שטוען שזה באיזשהו אופן פוגע בגדילה אומר שזה לא בצורה מוחלטת.
אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק,אני יסביר את זה בצורה הכי פשוט לא בטוח שהיא מדוייקת. בגיל צעיר העצמות גדלות,העצמות גדלות מהקצוות שלהם,יש מה שנקרא growth plate, פלטות הגדילה נמצאות בקצוות של העצמות הארוכות ובסוף הגדילה הם נסגרות(אם תרצו אני יביא תמונות),עכשיו אלו שאומרים שהרמת משקלים כבדים פוגעת בגדילה,טוענים שזה מזרז את הסגירה של הפלטות ובכך מאט/עוצר/גורע מהגדילה.
זה ההסבר פחות או יותר..

Gangsta 18-06-07 15:52

חחחחחחחחחח זה התחיל מזה שזה עוצר ת'גביהה עכשיו גם אומרים שזה מנמיך אותך עוד יותר?!!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לאן נגיע תגידו לי!??!? איזה אנשים יא רבאקק

shikoLM 18-06-07 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga

אתה רציני? הוכחה שלך היא שמישהו "חש" שהוא נהיה נמוך יותר (WTF?!).
זה כבר נהיה מגוחך...

igorek 18-06-07 18:35

הנה בנאדם שמתאמן מגיל 8 ועכשיו הוא בגיל 17 בגובה של 190 בערך:
http://www.youtube.com/watch?v=APkV3JGclBc
http://www.youtube.com/watch?v=GDvqpbEI5HQ

dstyle 18-06-07 19:47

אבא ד"ר לרפואת ילדים רופא ילדים מומחה גם בתחום ילדים ואימון וכו' כי יש לו הרבה מקרים כאלו,הוא אמר לי שאימון כוח טוב אבל רק פעמיים-שלוש בשבוע+רק 30 דקות,עצימות נמוכה,עם שילוב של פעילות אירובית:closedeyes:
זובי עליו:]

dstyle 18-06-07 19:54

דרך אגב,קראתי מאמר שאומר שאימונים טובים למתבגרים שעוד גובהים אבל אם צריכת הקלוריות לא מספיקה או שהעצימות גבוהה מדי,כל הקלוריות כעדיפות ראשונה של הגוף הולכות לבניית השריר ולאחר מכן לעצם (הגביהה\עיבוי עצמות)מה שאומר שאם לא צרכת מספיק קלוריות כל הקלוריות ילכו לבניית השריר והעצם לא תקבל כלום וכך לא גובהים,נשמע דפוק אבל איפשהו הגיוני
:s?הגיוני?

mwafak 18-06-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gangsta
גם אם עובדים לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחזק מחזק הכל מיתוסים......... כשתבין תגדל "ציטוט של RAN" וזה נכון

Homie 18-06-07 23:20

רק אני קלטתי שבסירטון השני יש פנטגרם ? :p

IGOR 19-06-07 00:12

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומייייייי אתה קורע אותי כל פעם מחדש............הפעם עם התמונה!!!!!!!

Homie 19-06-07 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומייייייי אתה קורע אותי כל פעם מחדש............הפעם עם התמונה!!!!!!!

זה אני בתמונה דרך אגב, ברצינות, מפורים,
פשוט הפכתי את הצבעים.

מתן18 19-06-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
זה אני בתמונה דרך אגב, ברצינות, מפורים,
פשוט הפכתי את הצבעים.

למה יש לי הרגשה שזה היה בתקופת מסה:whistle:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ