ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   טל בן חיים חתם בצ'לסי! (https://israelbody.com/showthread.php?t=12174)

zidan 15-06-07 00:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
אבי כהן אחי, לא אבי פרץ..:flowers:

חח כן תיקנתי..שעה אני אומר בראש אבי כהן ובסוף רשמתי פרץ.
הוא היה מגן/קשר,לא?
ומי בא להרוג את שגיא כהן? וואי הוא אחד החרטטנים

Antonator1 15-06-07 00:34

נדב יעקובי הוא השדר + פרשן האהוב עליי. אבי מלר הוא השנוא. יותר מדי הומור שאף אחד לא מבין.

Kachok 15-06-07 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
טל בן חיים, חתם היום אחרי הצהריים בצ'לסי ל-4 שנים תמורת 60-65 אלף ליש"ט לשבוע!
ההחתמה הגדולה ביותר של שחקן ישראלי אי פעם, גם מבחינת משכורת וגם מבחינת גודל הקבוצה.
נקווה בשבילו שג'ון טרי ייפצע :blush:

woopidi-fuckin'-doo

zidan 15-06-07 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
נדב יעקובי הוא השדר + פרשן האהוב עליי. אבי מלר הוא השנוא. יותר מדי הומור שאף אחד לא מבין.

יעקבי כן,כיף לשמוע אותו,גם מלר סבבה אבל הוא חושב הוא אלי ומריאנו,כל משפט הוא דוחף משחק מילים..אבל הכי מרגיז זה שגיא כהן הוא פשוט ממציא דברים בכמויות

Dino Psaras 15-06-07 00:36

אבי מלר הוא אנגלי מתרומם טיפוסי. מה לו ולשידורי הליגה האיטלקית?! איפה רון בראבש?! :unsure:

את שגיא כהן אני אוהב, הוא מוסיף המון למשחק. הבעיה הגדולה איתו שהוא נסחף יותר מדי, מכל מסירה של פירלו הוא עושה שיעור פיזיקה, ובכלל בכללי הוא מדבר המון שטויות, אבל עדיין אני אוהב שידורים שלו + יעקובי.

gog 15-06-07 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אתה יודע מי הייתה הקבוצה הבריטית הראשונה שזכתה באליפות אירופה? אני אתן לך רמז - "אריות ליסבון" ב - 1967. צ'לסי לא זכתה אף פעם באליפות אירופה. אולי עכשיו צ'לסי יותר גדולים ועשירים, אבל לסלטיק יש היסטוריה יותר מפוארת, למרות שלצ'לסי יש גם תארים אירופיים.

אריות ליסבון הוא הכינוי לסלטיק של 1967 כמובן...

מה זה משנה מה הם היו פעם?
קח שחקן שחותם עכשיו נגיד בבית"ר ת"א, מכבי יפו, הכח ר"ג.
הרי הן היו פעם אימפריה, וואו איזה החתמה גדולה.

מה שאני מנסה להעביר שמה שחשוב זה המעמד של הקבוצה בשנת ההחתמה, וכשברקוביץ' חתם שם סלטיק לא היו מאריות אירופה, מה שאתה לא יכול להגיד על צ'לסי.

zidan 15-06-07 00:38

אה גם עמיחי שפיגלר תותח.
שגיא כהן כיף לשמוע אותו כי הוא מעביר תזמן,אבל אם תעצרו ופשוט תשמעו מה שהוא אומר, אתם תחשבו שהוא משדר משחק אחר.

Dino Psaras 15-06-07 00:40

קלטתם את ההוא שהביאו למשחק של אטאלנטה - אינטר?

היו קטעים רצח..
אטלאנטה אירחו את אינטר, ואטאלנטה משחקים בבית בכחול-שחור, אינטר שיחקו בלבן. הפרשן כולו התבלבל בגול של אטלאנטה בדקה העשירית, לקח לו חצי שעה לעלות על העובדה שאינטר בכלל משחקת בלבן.

ואחרי זה הוא היה צריך 800 ניסיונות לנחש איך אומרים "קמביאסו"..http://www.asoccer.co.il/forum/html/...ons/hahaha.gif

Antonator1 15-06-07 00:43

ציטוט:

אבי מלר הוא אנגלי מתרומם טיפוסי. מה לו ולשידורי הליגה האיטלקית?! איפה רון בראבש?! :unsure:

את שגיא כהן אני אוהב, הוא מוסיף המון למשחק. הבעיה הגדולה איתו שהוא נסחף יותר מדי, מכל מסירה של פירלו הוא עושה שיעור פיזיקה, ובכלל בכללי הוא מדבר המון שטויות, אבל עדיין אני אוהב שידורים שלו + יעקובי.

יעקובי לא מנסה להצחיק ואיכשהו יוצאים לו דברים מצחיקים מדי פעם. הוא צריך לשדר את כל הליגות - הוא מתלהב ונראה שהמשחק מעניין אותו ובכללי נראה שהוא אוהב כדורגל. אבי מלר מדבר פעם ב5 דקות כשהוא משדר משחקים של 90 דקות. אבי מלר אני אף פעם לא הבנתי מה הוא אמר בכלל.

Dino Psaras 15-06-07 00:44

יעקובי תותח..:flowers:
יש לו ימבה ידע, בעיקר בכדורל הספרדי והלטיני, והכי חשוב- כיף לשמוע אותו.

Antonator1 15-06-07 00:46

ציטוט:

יעקובי תותח..:flowers:
יש לו ימבה ידע, בעיקר בכדורל הספרדי והלטיני, והכי חשוב- כיף לשמוע אותו.

הוא יכול להפוך כל משחק למעניין - בגלל זה אני אוהב אותו. אין בשבילו משחקים לא חשובים. יואב, אתה בא משחק טריוויה על כדורגל?

Dino Psaras 15-06-07 00:47

יאללה תפציץ!

Antonator1 15-06-07 00:49

ציטוט:

יאללה תפציץ!

היום לא הרבה כי אני אחרי מסיבת סיום בית ספר - בקושי מצליח לחשוב.

אילו שני שחקנים היו בצמד המפורסם של המבורג בתחילת שנות ה - 80? האחד תמיד היה מרים והשני נוגח.

gog 15-06-07 00:51

אין לכם מסיבה אחרי המסיבת סיום בבצפר?

Dino Psaras 15-06-07 00:51

פרנץ בקנבאוואר וקווין קיגן? :unsure:

Antonator1 15-06-07 00:51

ציטוט:

פרנץ בקנבאוואר וקווין קיגן? :unsure:

לא. נכנע? הם שותפים לזכייה של המבורג בגביע אירופה ב - 1983.

Dino Psaras 15-06-07 00:56

פליקס מאגאת' ותומאס ואן איסן?

Antonator1 15-06-07 01:00

טוב, הנה התשובה - הורסט הרובש ומנפרד קאלטץ. מחר נמשיך - אני עייף מדי.

blinki 15-06-07 01:24

שגיא כהן מעפן הוא פשוט נדבק למילים, אני זוכר שבחצי גמר ליגת האלופות בין צ'לסי לליברפול הוא כל הזמן אמר "צ'לסי משחקת כדורגל ציני" "היום אנחנו רואים כדורגל ציני" איזה 10 פעמים פשוט השתגעתי ומה הקשר בכלל ציניות, מלר תותח אבל מוסיף יותר מדי בדיחות ויעקובי פשוט לא אובקטייבי.
דווקא שדרים יש לנו ברמה גבווהה, יש את ארבל שאין לו ידע רב אבל הוא קלאסי ויש את רמי וייץ שהוא החביב עליי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ