![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני גם ניגש ציון הגשה 93 אני די מוכן אבל לקחתי הימור כי באיסלאם למדתי רק את התמורות נקווה לטוב.
אגב נראה לי אני הולך לצאת משם בשמונה בערב, המתכונת מתחילה ב2 וחצי עד חמש(תוספת זמן)ואז יש לי איזה שלוש שעות שיעתוק כוסמו |
ציטוט:
|
ציטוט:
שנה הבא תידפקו אתם תעשו 005 עם 006 או 006 עם 007 קיצר סתם זין |
ציטוט:
|
ציטוט:
אותי הכי מדאיג באזל אני לא מבין בזה כלום ): |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בטוח יהיה שאלה על התמורות של המוסלמים כלפי היהודים אבל זה יהיה רק סעיף עם שאלה על התנועה הציונית שם..
ותהיה שאלה על הכלכלה חינוך ודמוגרפיה משחק ילדים.. ותן דוגמא ממדינה אחת.(תוניסיה- מי שלמד יודע שיש הרבה דוגמאות עליה) הכי טוב שיתנו שאלות לא מסובכות פשוט ולעניין כמו מה הגורמים לפרות המרד :)... אני מפציץ בזה: 1. עלייה חמישית - עלייה המונית של עשרות אלפים 2. מדינות ערביות שכנת מקבלות עצמאות אז הם גם רוצים 3. חשש מהנאצים- הבריטים רוצים לפייס ערבים כדי שתהיה להם תמיכה בישוב.. 4.הקצנה במחנה הפלשתיני - חאג אמין אל הומו מסיט נגד יהודים :)..הומו מלוכלך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
והספיקו להכין את הכיתה שלו בזמן כל כך קצר אצלנו עדיין יש תגיבורים לא סימו ללמד את כל החומר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צמע אני יודע שיש למשל זה שהם רצו לפגוע במשק היהודי זה שהם ראו שמדינות אחרות כגון מצרים וסוריה מקבלות עצמאות יש לך חולשת בריטניה התעצמות היישוב היהודי לא חסר..
|
ציטוט:
5 מטמתיקה 5 אנגלית 5 ביולוגיה (טפו על התא חרא של נושא) 5 פיסיקה (ההחלטה הכי עצובה בחיי) והיה לי את האפשרות להרחיב 5 במדעי המחשב ועשיתי רק יח' 1 בלי להתכונן כל כך והוצאתי 99 (באסה רצח) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ