![]() |
תשמעו Leper Messiah של מטאליקה - זה מדבר בדיוק על התופעה הזאת. בארה"ב זה נושא חם בהרבה מכל מקום אחר כמעט.
|
זה כל כך לא נכון.הוא נותן כבוד לאלוהים איך אתה לא רואה את זה? הוא אומר "תרימו את הידיים שלכם ותשתחוו לו" אנטון,אני ראיתי דברים א פחות מפחידים משלך,ראיתי ניסים לא פחות מוזרים מימך.אלוהים עושה הכל וכל המסיונרים הם נותנים כבוד לאלוהים.אבל הם ממש הגזימו שאמרו לי שאם תראה כל מיני סרטים לא טובים או תשמע מוזיקה לא טובה אז תשרף בגיהנום.זה לא נכון.אבל הם בני אדם,אף אחד לא מושלם.
|
ציטוט:
הכל מבוים אתה מאמין שהוא יכול ככה להפיל אנשים בלי לגעת בהם? |
אבל זה לא הוא..איך אתה לא מבין שזה לא הוא.הוא כולה מתפלל לאלוהים שיגע באנשים האלה,שירפא אותם,ואלוהים עונה לבקשתו.זה ששמו מוזיקה טיפשית ברקע זה לא אומר כלום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אנטון אני רואה שיש לך טראומה רצינית מהם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא אחד מהם.פשוט אתם שופטים משהו שבסך הכל נותן כבוד לאלוהים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב חברה', אני יוצא לריצה של חצי שעה - נתראה עוד חצי שעה. ואיגור, עכשיו אתה מבין את ההתנגדות של לחרמנות שלכם כל השנים האלה (ואני רציני לגמרי עכשיו). |
ציטוט:
מתי בכלל גילית שכל זה חרטא? |
דוד שלי ואנשים מהקהילה הזאת איימו על אמא שלי שאם היא תתחתן אם מישהו לא משם - היא תמות, זה נראה לך כמו כבוד לאלוהים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנטון אני מכבד את זה שיש לך טראומה משם, אבל הגזמת לאללה בתגובות שלך.. אתה כותב לאיגור "אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי" - איפה אתה חי?? נראה לך שבגלל דבר כזה חבר טוב שלך יפסיק להסתובב איתך??
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן לא רק בתגובה הזאת הוא הגזים.. בכלל הוא לקח את זה צעד אחד רחוק מידי לדעתי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ