ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תנועה מסיונרית.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11812)

Antonator1 08-06-07 23:27

תשמעו Leper Messiah של מטאליקה - זה מדבר בדיוק על התופעה הזאת. בארה"ב זה נושא חם בהרבה מכל מקום אחר כמעט.

IGOR 08-06-07 23:27

זה כל כך לא נכון.הוא נותן כבוד לאלוהים איך אתה לא רואה את זה? הוא אומר "תרימו את הידיים שלכם ותשתחוו לו" אנטון,אני ראיתי דברים א פחות מפחידים משלך,ראיתי ניסים לא פחות מוזרים מימך.אלוהים עושה הכל וכל המסיונרים הם נותנים כבוד לאלוהים.אבל הם ממש הגזימו שאמרו לי שאם תראה כל מיני סרטים לא טובים או תשמע מוזיקה לא טובה אז תשרף בגיהנום.זה לא נכון.אבל הם בני אדם,אף אחד לא מושלם.

elad 08-06-07 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor
זה כל כך לא נכון.הוא נותן כבוד לאלוהים איך אתה לא רואה את זה? הוא אומר "תרימו את הידיים שלכם ותשתחוו לו" אנטון,אני ראיתי דברים א פחות מפחידים משלך,ראיתי ניסים לא פחות מוזרים מימך.אלוהים עושה הכל וכל המסיונרים הם נותנים כבוד לאלוהים.אבל הם ממש הגזימו שאמרו לי שאם תראה כל מיני סרטים לא טובים או תשמע מוזיקה לא טובה אז תשרף בגיהנום.זה לא נכון.אבל הם בני אדם,אף אחד לא מושלם.

אתה רוצה להגיד לי שאתה מאמין לבני הין ?
הכל מבוים אתה מאמין שהוא יכול ככה להפיל אנשים בלי לגעת בהם?

IGOR 08-06-07 23:30

אבל זה לא הוא..איך אתה לא מבין שזה לא הוא.הוא כולה מתפלל לאלוהים שיגע באנשים האלה,שירפא אותם,ואלוהים עונה לבקשתו.זה ששמו מוזיקה טיפשית ברקע זה לא אומר כלום.

igorek 08-06-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR

אני מקווה שאתה צוחק, אם לא, מצבך עגום.

Antonator1 08-06-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
אבל זה לא הוא..איך אתה לא מבין שזה לא הוא.הוא כולה מתפלל לאלוהים שיגע באנשים האלה,שירפא אותם,ואלוהים עונה לבקשתו.זה ששמו מוזיקה טיפשית ברקע זה לא אומר כלום.

אני מבין שאתה אחד מהם - לכל מקום נדחפים אלה...

IGOR 08-06-07 23:31

טוב אנטון אני רואה שיש לך טראומה רצינית מהם.

elad 08-06-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek

מצבו עגום מאוד

Antonator1 08-06-07 23:32

ציטוט:

אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי בגלל כל הזוועות הנ"ל...

IGOR 08-06-07 23:33

אני לא אחד מהם.פשוט אתם שופטים משהו שבסך הכל נותן כבוד לאלוהים..

igorek 08-06-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי בגלל כל הזוועות הנ"ל...

כל עוד לא תטיף לי מוסר על זה שאני שומע מטאל...:1eye:

Antonator1 08-06-07 23:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
טוב אנטון אני רואה שיש לך טראומה רצינית מהם.

מגיל 4 הייתי שם, מה נראה לך?!

טוב חברה', אני יוצא לריצה של חצי שעה - נתראה עוד חצי שעה.

ואיגור, עכשיו אתה מבין את ההתנגדות של לחרמנות שלכם כל השנים האלה (ואני רציני לגמרי עכשיו).

igorek 08-06-07 23:36

ציטוט:

מגיל 4 הייתי שם, מה נראה לך?!

טוב חברה', אני יוצא לריצה של חצי שעה - נתראה עוד חצי שעה.

ואיגור, עכשיו אתה מבין את ההתנגדות של לחרמנות שלכם כל השנים האלה (ואני רציני לגמרי עכשיו).

עכשיו אתה יעני לא מתנגד לחרמנות?
מתי בכלל גילית שכל זה חרטא?

Antonator1 08-06-07 23:36

דוד שלי ואנשים מהקהילה הזאת איימו על אמא שלי שאם היא תתחתן אם מישהו לא משם - היא תמות, זה נראה לך כמו כבוד לאלוהים?

elad 08-06-07 23:38

ציטוט:

דוד שלי ואנשים מהקהילה הזאת איימו על אמא שלי שאם היא תתחתן אם מישהו לא משם - היא תמות, זה נראה לך כמו כבוד לאלוהים?

אתה גר בעיר הקודש

Antonator1 08-06-07 23:38

ציטוט:

עכשיו אתה יעני לא מתנגד לחרמנות?
מתי בכלל גילית שכל זה חרטא?

כשהאבא החורג שלי הציב אולטימטום - או שאנחנו עוזבים את החרטא הזה - או שהוא עוזב אותנו. אז סיקרן אותי למה פתאום הפסקנו ללכת והתחלתי ממש לחקור ולחקור.

IGOR 08-06-07 23:38

ציטוט:

הם אמרו באמת ככה?אבל אין אנשים מושלמים.בכל אופן,טוב שעזבתה אותם אם ככה הם דיברו.

P-a-n-1-c 08-06-07 23:43

אנטון אני מכבד את זה שיש לך טראומה משם, אבל הגזמת לאללה בתגובות שלך.. אתה כותב לאיגור "אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי" - איפה אתה חי?? נראה לך שבגלל דבר כזה חבר טוב שלך יפסיק להסתובב איתך??

igorek 08-06-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אנטון אני מכבד את זה שיש לך טראומה משם, אבל הגזמת לאללה בתגובות שלך.. אתה כותב לאיגור "אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי" - איפה אתה חי?? נראה לך שבגלל דבר כזה חבר טוב שלך יפסיק להסתובב איתך??

ציניות

P-a-n-1-c 08-06-07 23:47

ציטוט:

ציניות

שמע אני כבר אצל הבנאדם הזה לא מבדיל בין ציניות לרציינות :blink:
בכל אופן לא רק בתגובה הזאת הוא הגזים.. בכלל הוא לקח את זה צעד אחד רחוק מידי לדעתי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ