ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   הכוח הטמון בבני האדם (https://israelbody.com/showthread.php?t=11761)

Leo 08-06-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
קוראים לזה אדרנלין. :)
ויש לו את מצב "הילחם או ברח" של האדם הקדמון.
אם הגוף לדוגמא (פעם) היה רואה חיה וחשב שהוא מסוגל להתמודד איתה, אז היה מתרכז לו הכוח בידיים והוא היה יכול להיאבק איתה, ואם הוא היה מפחד, היה עובר לו האדרנלין לרגליים והוא היה יכול לברוח ממנה.
מה גם שאם לדוגמא תלכו למכשיר הזה בלונה-פארק שנותנים מכה וזה מראה את העוצמה של האגרוף שלך, ותתנו מכה, ואחרי זה תלכו לרכבת הרים, זה יעלה לכם את רמת האדנרלין ברמות, וכשתרדו ותלכו עוד פעם למכשיר הזה ותתנו אגרוף, עוצמת האגרוף תהיה גבוהה הרבה יותר. (סתם דוגמא)

נתת לי דרך טובה לבדוק מי יותר גבר:

לקחת את המכונה הזאת , לומר , אם אתה עובררמה מסויימת אז אתה מקבל פרס, אם לא אתה מקבל בהפתעה ממקום אקראי כדור קשיח לבטן או לראש (וזה יכאב)

ואז

יש לך 2 שניות לעשות את זה או שאתה מקבל כדור

מי שיברח או לא יתעשת = נמושה

מי שיצליח בזה = גבר

אתם אורמים זה יעבוד?

tal_s 08-06-07 17:08

ציטוט:

אם הגוף לדוגמא (פעם) היה רואה חיה וחשב שהוא מסוגל להתמודד איתה, אז היה מתרכז לו הכוח בידיים והוא היה יכול להיאבק איתה, ואם הוא היה מפחד, היה עובר לו האדרנלין לרגליים והוא היה יכול לברוח ממנה.
מה גם שאם לדוגמא תלכו למכשיר הזה בלונה-פארק שנותנים מכה וזה מראה את העוצמה של האגרוף שלך, ותתנו מכה, ואחרי זה תלכו לרכבת הרים, זה יעלה לכם את רמת האדנרלין ברמות, וכשתרדו ותלכו עוד פעם למכשיר הזה ותתנו אגרוף, עוצמת האגרוף תהיה גבוהה הרבה יותר. (סתם דוגמא)

הקשבת בשיעור פסיכולוגיה אהה :happy:

zidan 08-06-07 17:37

ציטוט:

אנדרלין זה חלק מהעסק,זה לא הכל..

Flash 08-06-07 18:35

זה מזכיר לי שראיתי פעם ב"תאמינו או לא" (נראה לי) בנאדם שפיתח טכניקות לכוח מירבי ומתפרץ. הראו שהוא מסוגל לקחת ספר טלפונים גדול ולקרוע אותו לחצי עם הידיים שלו. יותר קשה מלהרים מכונית לדעתי...

פינגווין 08-06-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Flash
זה מזכיר לי שראיתי פעם ב"תאמינו או לא" (נראה לי) בנאדם שפיתח טכניקות לכוח מירבי ומתפרץ. הראו שהוא מסוגל לקחת ספר טלפונים גדול ולקרוע אותו לחצי עם הידיים שלו. יותר קשה מלהרים מכונית לדעתי...

הוא לא היה שחיף הוא היה דיי גדול
הוא גם קרע מספרים של מכוניות ועוד כמה דברים..

franz ferdinand 08-06-07 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
אנדרלין זה חלק מהעסק,זה לא הכל..

קטכולאמינים... ועוד הורמוני לחץ של בלוטת יותרת הכליה, כמו קורטיזול...

elad 08-06-07 22:55

אם כבר כוח גם הבנאדם החזק בעולם לא יכול לשבור ביצה מסכנה וקטנה

PcGunMan 09-06-07 09:43

כוחות המצוקה שלי כמסתכלים עלי במכון אז אני חייב לעשות כמה שיותר חזרות חחח וזה באמת עובד:sbb3::mushy:

Bodybuilder 09-06-07 09:55

יש איזה בחור רוסי אחד בשם (ברוס) כמו ברוס לי !
קיצר הוא שחיף ובגיל 13 כבר היו לו כאלה שיאים שחבל על הזמן ! לדוגנא : משך טנק עם השער שלו,קרע אזה כמה עשרות ספרים בשעה,משך מטוס בעזרת שער ועוד ועוד ועוד ...
אם אני ימצא מידע באינטרנט על זה אני יפרסם !

Bodybuilder 09-06-07 09:59

הינה מצאתי את התמונות שלו !
http://images.google.ru/images?hl=ru...=1&sa=N&tab=wi

פה גם יש כמה תמונות,תורידו את הדף למטה
http://images.google.ru/imgres?imgur...w%3D1%26sa%3DN

AB6Killer 09-06-07 11:23

אווו נכון אני ראיתי אותו בטלויזיה לפני כמה שנים ...
כן,לבן אדם יש כוח עצום

sandman 11-06-07 00:30

רק שתדעו שהכנסת הגוף למצבי לחץ קיצוניים, מעמיסה מאוד על הלב ומערכת כלי הדם.
עובדה שאנשים לחוצים יותר סובלים לרוב יותר מבעיות לב וכלי דם.
כיון שאותם הורמני לחץ שהגוף מפריש אותם באותות מצוקה (אשר גורמים לגוף האדם ליכולות מעל הרגיל) מזיקים לאיברים מסויימים בגוף כשהם מתקיימים במחזור הדם.
זה בדרך כלל קורה כשאנשים נלחצים בחיי היום בסביבה המודרנית.
כאשר מצבים כאלה קוראים אצל ספורטאים או אצל אנשים במצבי מצוקה אמיתיים בטבע כל ההורמנים נספגים מהר ברקמות השריר, מאגרי הפחמימות והשומן עקב פעילותם הפיזית הרבה שהם מבצעים עקב המצב שמלחתחילה קרה.

יiסי 11-06-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandman
רק שתדעו שהכנסת הגוף למצבי לחץ קיצוניים, מעמיסה מאוד על הלב ומערכת כלי הדם.
עובדה שאנשים לחוצים יותר סובלים לרוב יותר מבעיות לב וכלי דם.
כיון שאותם הורמני לחץ שהגוף מפריש אותם באותות מצוקה (אשר גורמים לגוף האדם ליכולות מעל הרגיל) מזיקים לאיברים מסויימים בגוף כשהם מתקיימים במחזור הדם.
זה בדרך כלל קורה כשאנשים נלחצים בחיי היום בסביבה המודרנית.
כאשר מצבים כאלה קוראים אצל ספורטאים או אצל אנשים במצבי מצוקה אמיתיים בטבע כל ההורמנים נספגים מהר ברקמות השריר, מאגרי הפחמימות והשומן עקב פעילותם הפיזית הרבה שהם מבצעים עקב המצב שמלחתחילה קרה.

החכמתי , מוניטין.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ