![]() |
ציטוט:
|
כשאתה חושב שחיטוב זה 20 חזרות
|
כשאתה מקשיב לכל מאמן.
כשאתה מקשיב לכל סוס. כשאתה נתלה על המתח כמו זין נפול כי אתה חושב שככה אתה לא דופק את הגדילה שלך אחרי שהרמת 2.5 קילו בלחיצת כתפיים. |
כשאתה שותה אבקת חלבון אחרי אימון ואז לא אוכל ארוחת ערב כי זה תחליף לארוחה בשבילך.
כשאתה מוותר על ארוחת בוקר ואז אוכל רק צהריים עורב. |
כשה קוראים לך noobit ואתה נימצא בפורום של ישראל בודי חחחחחחח איליה אל תיקח קשה אחי
|
ציטוט:
אתה יודע שאתה נוב אםאתה קורא מאמרים , מחקרים ברשת , מדבר עם אנשים , קורא ספרות בא לחדר כושר וברגע שהגיע הזמן לעשות דדליפט , והמאמן ההומו אומר לך שזה לא טוב , אתה חושב שהוא אלוהים. קרה לי. |
כשאתה שותה אסטרואידים :s
[כן רשמתי בכוונה עם א' ] |
ציטוט:
|
שאתה שואל שאלה בתמימות ושולחים אותך ישר למאמרים
|
|
כשאנשים פותחים דיון שהכותרת שלו:לכל הנובים שמצטטים הודעה ראשית(סתם chef).
שכשאתה עושה מתח אתה מתפתל כמו תולעת וחושב שככה באמת עושים |
כשאתה חושב שאם תשתה ויטמינצ'יק אתה תקום בבוקר אלי האנה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא סתם מזיין ת'שכל. אני כיום על סייקל וויטמינצ'יק קידס, בדיוק 15 מ"ל (אך ורק פטל! התפוז יותר מדי אנדוגני!) כל בוקר, עם (וזה מאוד חשוב כדי למנוע ארומטיזציה) שני אקטימל וכפית (שטוחה!!!! תיזהרו, כדי לא להיכנס למינוני יתר!) של סימילאק פלוס. הכפלתי משקלים תוך שבוע, אני אוכל פאמפים של קרבוטור ועליתי עשרים קילו שריר. אבל אני מפחד שכשאני אפסיק להתאמן, הכול יהפוך לשומן.... מה עושים? |
ציטוט:
לא, זה באשכול: "אתה יודע שאתה חובב זרגים כש...." |
ציטוט:
לגבי השאלה, שתפסיק להתאמן תקח פעם ביום וויטמינצ'יק פטל אבל רק פטל למה משהו אחר יהפוך לך את השרירים לשומן !!!! זה ישמור לך על המסת שריר:sbb4: |
ציטוט:
|
- כשאתה קונה שורף שומן ומצפה שהוא יעשה את כל העבודה. ( אתה דיי בטוח שזהו אתה תיהיה עם 8 אחוז תוך חודש )
- כשאתה בא להוריד במשקל, מתאמן שעתיים, רץ \ הולך 30-40 דקות ואוכל פרכית אורז ביום. |
שאתה מתכתב באיסיקיו ומחייך
|
כשאתה תקוע על אותו משקל במסה כבר כמה חודשים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ