![]() |
ציטוט:
|
סבבה אז להסתכל ישר
|
ציטוט:
(לא משתמש ברצועות). שמעתי מכמה אנשים שאחיזה משולבת יוצרת מעין פיתול על הגוף בגלל חוסר סימטריה. לי אישית גם קשה יותר להצמיד את המוט לגוף באחיזה משולבת. באיזה טווחי חזרות אתה עובד בדדליפט? ציטוט:
מוזר מאוד, למה לפרוץ ולהרוס אתר על אימונים? זו בטח קונספירציה משותפת של ג'ו ויידר ומנהלי הולמס פלייס. The impure ones must be punished for this blasphemy. :mad: עריכה: עידן, אני לא תופס אותך במייל. תכתוב לי מתי אתה בא, אני אקפוץ ואחזיר את הספר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר מזמן לא עשיתי דדליפט, אני עושה את הגירסאות המהירות (Snatch Pulls ו-Clean Pulls)... בדרך כלל אני לא עובר את ה-3 חזרות בסט. |
תגיד איגור, בהוק-גריפ, האם באמת יעיל לשים את האצבעות על הבוהן? למה לי זה אישית ממש כואב, לא מבין איך הספורטאים האלה עושים את זה...
|
ציטוט:
תעשה את החימום לדליפט עם הוק-גריפ וגם כמה מהסטים של העבודה ואם תרגיש לא נוח אז תחליף לאחיזה הרגילה שלך עד שתתרגל. |
אני עושה אחיזה רגילה.. יעני הבוהן מכסה את האצבעות ולא להפך. אני לא מבין למה זה טוב... נראה לי זה בכוונה כדי להקשות עליי! גם לעשות קלין נראה לי ממש מסוכן באופן הזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1. גם כשהיית עושה דדליפט היית עושה hook grip? 2. במה מתבטאת ההסתגלות לאחיזה? כאבים בבהונות? 3. מגנזיום - אתה מתכוון לגיר הרגיל, או שיש כמה סוגי גיר? 4. הבנתי ממה שחיפשתי עכשיו ששתי התנועות האלה הן בעצם דדליפט + שראג מתפרץ, וההבדל הוא ברוחב האחיזה. למה החלטת לעבור לתרגילים האלה? זה קשה יותר בלי רצועות, לא? 5. שכחתי :wacko: עריכה: אני רואה שבולט כבר שאל על ה-hook grip.לא אמרת לי מה דעתך על אחיזה משולבת. |
ציטוט:
2. כן. 3. יש כזה מיוחד למשקולות. 4. זה לא בדיוק דדליפט עם שראג, התנועה היא די שונה ויש כיפול כפול של הברכיים במהלך התנועה והזווית של הגב טיפה שונה. אני בזמן האחרון מתעניין בהרמות אולימפיות אז זה יותר יעיל בשבילי כרגע. |
פאוור קלין זה דדליפט עד הברכיים, אח"כ שראג מתפרץ ואז להתכופף קצת ולשים את המוט על הכתפיים, לא?
|
ציטוט:
נזכרתי במס' 5: כשהיית עושה משולבת בדדליפט, היית מחליף ידיים (כלומר מי pronated ומי supinated)? אני מחליף בין הסטים, נראה לי ריפטואו אמר להחליף בין כל חזרה. היית ממליץ לי להשתמש ב-hook grip בשביל דדליפט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
בכל אופן, אני מגיע מחר בערך ב-16:00 אם אתה מתכוון להגיע. אם לא אני יכול לקפוץ אליך למעונות אחרי האימון, רק שאני לא זוכר איך להגיע לשם, זה כמו מבוכים ודרקונים שם. :shok1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
5. כן. תנסה... למה לא ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ