ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפרופו ערסים ועבריינים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11498)

slim shady 05-06-07 12:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אז לא יודע אנשים "מכירים" אותך...

בקשר להורים...מי שמקבל מכות אני מרחם עליו...

אני מרחם על מי שצריך לקבל מכות ולא מקבל... :thumbdown:

goldBEN 05-06-07 12:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אני מרחם על מי שצריך לקבל מכות ולא מקבל... :thumbdown:

מה אתה רומז? :sbb4:

Night_Wolf 05-06-07 12:21

ציטוט:

אז לא יודע אנשים "מכירים" אותך...

בקשר להורים...מי שמקבל מכות אני מרחם עליו...

תשמע זה נשמע מסכן נכון אבל דוגרי זה חינוך שמעמיד במקום אומנם הייתי עבריין רציני פעם ועשיתי הרבה דברים שאני אפילו לא רוצה להזכיר אותם,אבל תמיד היה לי גבול אם ההורים שלי ותמיד ידעתי מתי לא לעבור אותו בלי שום קשר למכות לא פחדתי בגיל 17 שאבא שלי יביא לי כאפה ניראה לי הייתי מחזיר לו הוא היה עף חחחחח אבל משהו אצלי בראש אמר לי שלא עוברים את הגבול.

Night_Wolf 05-06-07 12:22

ציטוט:

הוא אומר שאם הנער בכתבה היה מקבל פצצה או 2 לפנים מההורים שלו כל פעם שהוא היה עושה איזה דבר משוגע אולי הוא היה יודע לא לעבור את הגבול והיה היום בן אדם אחר לגמריי :closedeyes:

slim shady 05-06-07 12:25

ציטוט:

אני לא רומז אחי אני אומר... יש ילדים שמתנהגים כמו תחת ולא מקבלים מכות מההורים שלהם וחבל... הורה טוב לפי דעתי זה הורה יודע לשים את הגבול, ולא לתת לחצות אותו גם אם זה כרוך בלהפליק לילד כשהוא מתנהג כמו חרא...
וכן כשהייתי קטן הייתי מקפל צ'אפחה כשהייתי מתנהג חרא ועכשיו כשגדלתי אני רק מודה על זה כי אני רואה מה קורה לילדים שלא קיבלו את אותה הצ'אפחה שאני קיבלתי כשצריך..:sleep:

עריכה: חח דיי חופף למה שאמר גילעד..D:

פינגווין 05-06-07 12:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תיתפלא אחי יש מלא אנשים אם תיקים בצבא וביחידות קרביות ושתידע לך שהחיילים הכי טובים של צה"ל זה בד"כ אלו שהפכו מערסים ובלאגניסטים למורעלים של הצבא!

מן הסתם זה ככה.... כל בן אדם שיש לו נסיון במכות ובאלאגן יהיה לו יותר קל בצבא
מאשר אחד שקט שבחיים לא קיבל אנדרנלין לראש

goldBEN 05-06-07 12:38

ת'אמת, ילדים שמקבלים מכות בגיל צעיר, לא גיל 17 נהיים מתוסבכים בהמשך...
כנ''ל ילדים שלא מקבלים תשומת לב וכאלה...
זה כמו שתביא לגור חתולים מכות כל הזמן אז כשהוא יגדל הוא לא יהיה מתורבת יותר הוא יהיה תוקפני יותר...

slim shady 05-06-07 12:43

ציטוט:

ת'אמת, ילדים שמקבלים מכות בגיל צעיר, לא גיל 17 נהיים מתוסבכים בהמשך...
כנ''ל ילדים שלא מקבלים תשומת לב וכאלה...
זה כמו שתביא לגור חתולים מכות כל הזמן אז כשהוא יגדל הוא לא יהיה מתורבת יותר הוא יהיה תוקפני יותר...

שמע.. יש הבדל ביין להרביץ לכלב סתם ככה..(כמו המתעללים למינהם) ויש להגיד לכלב "לא" ולהוסיף מכה קטנה על הראש כדי שהוא יבין שלא מחרבנים בבית..כנ"ל כלב שלא מקבל את המכה הזאת על האש לא מבין את חומרת המעשה שעשה ועלול לעשות אותו שוב..
אותו דבר הילד לא מדובר בלהרביץ לו סתם אלה להרביץ כדר חינוך. אני ואני חושב גם גילעד לא התכוונו לפצצות אלה יותר בכיוון של סטירה וכאלה... זה טוב לדעתי וכל הורה צריך להשתמש בזה בההתאם...

פינגווין 05-06-07 12:45

ציטוט:

שמע.. יש הבדל ביין להרביץ לכלב סתם ככה..(כמו המתעללים למינהם) ויש להגיד לכלב "לא" ולהוסיף מכה קטנה על הראש כדי שהוא יבין שלא מחרבנים בבית..כנ"ל כלב שלא מקבל את המכה הזאת על האש לא מבין את חומרת המעשה שעשה ועלול לעשות אותו שוב..
אותו דבר הילד לא מדובר בלהרביץ לו סתם אלה להרביץ כדר חינוך. אני ואני חושב גם גילעד לא התכוונו לפצצות אלה יותר בכיוון של סטירה וכאלה... זה טוב לדעתי וכל הורה צריך להשתמש בזה בההתאם...

בדיוק.

goldBEN 05-06-07 12:46

ציטוט:

אההההה...
כאפה פה ושם זה לגיטימי לחלוטין!
אני מדבר על ילדים מוכים! :crazy:

ShaySE 05-06-07 12:49

א:huh: :huh:

אמ..
אני לא חושב שצריך להרביץ לילדים כדי שילמדו!! וכדי שיתחנכו!
זו לפי דעתי דרך שגוייה....
יש להרביץ ויש לתת מכה...
אם הילד שלך עשה משהו לא טוב כשהוא היה צעיר, עד גיל 13... אתה יכול לתת לו מכה או משהו.. אבל אין שום סיבה להרביץ לו...
חינוך לא צריך לבוא בדרך של מכות והפחדה, אלא בדרך של דיבורים, ואזהרות...

למרות שהוא אתיופי, ואולי טוענים שבגלל המוצא שלו, מזניחים אותו..
זו לא סיבה בכלל לרחם עליו!!!

אם היו מחנכים אותו כמו שצריך, הוא לא היה הופך לכזה פושע!!!

בושה שיש כאלה אנשים.. וצריך להכניס אותם מאחורי סוגר ובריח! :wacko:

ran7 05-06-07 12:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אל תאשימו אף אחד בעיניין, זאת אחרויתו של הנער בלבד!

ואני שמח שלא ייגייסו אותו, לא צריך כאלה

איזה שטויות אתה מדבר, תאמין לי שזאת לא רק אחריות של הילד....

slim shady 05-06-07 12:50

ציטוט:

אההההה...
כאפה פה ושם זה לגיטימי לחלוטין!
אני מדבר על ילדים מוכים! :crazy:

אנחנו לא מדברים על מוכים.. מילדים מוכים לא יוצא כלום (מבחינת חינוך) ילדים מוכים הם ילדים שההורים שלהם שרוטים והם לא מכים אותם לשם חינוך אלא סתם...

הילד האתיופי הזה לדוגמא היה צריך לקבל כמה "פצצות" כבר כשהוא היה קטן והוא לא קיבל.. וכאן הבעיה.. ההורים שלו לא היו מספיק אחראים או שהיו עצלנים מידי בשביל להפיא לו את אותה "פצצה" ולא אחרי שפעם הראשונה שהוא גנב מסטיק אלה הרבה לפני.. כבר כשהוא החביא משו מההרוים שלו.. כבר כשהוא התחצף אליהם.. אם הוא מקבל את אותה "פצצה" כבר אז הוא לא היה מגיע למצב שהוא גונב מסטיק.. :glare:

DMX 05-06-07 12:51

חח כמה שטויות כתבו פה ...
כמו זה שהחיילים הכי טובים הם ערסים או ערסים לשעבר.
תסתכלו על היחידות המובחרות( לא מדבר איתכם על גדודים בגולני שזה פשוט "קרבי", מדבר על הסיירות) לא תמצאו שם דבר שדומה ל"ערס" או שהיה אי פעם ערס, למעשה הרוב המוחלט ביחידות האלה אלו ילדים שחונכו בצורה טובה והצטיינו בלימודים, כל הילדים האלה שבתיכון מורעלים ורצים פעמיים בשבוע, אלה גם הבחורים שמתגייסים ליחידות מובחרות.
ערסים אמיתיים לעומת זאת לרוב מנסים להשתמט,להיות ג'ובניקים שכל היום בבית או מג"ב ומקסימום מגיעים ליחידה קרבית לא מובחרת.
לא שאני מזלזל בזה, לכל אחד בצה"ל יש תפקיד חשוב אבל אל תגזימו

DMX 05-06-07 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אל תאשימו אף אחד בעיניין, זאת אחרויתו של הנער בלבד!

ואני שמח שלא ייגייסו אותו, לא צריך כאלה

צודק ב100%

slim shady 05-06-07 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
א:huh: :huh:

אמ..
אני לא חושב שצריך להרביץ לילדים כדי שילמדו!! וכדי שיתחנכו!
זו לפי דעתי דרך שגוייה....
יש להרביץ ויש לתת מכה...
אם הילד שלך עשה משהו לא טוב כשהוא היה צעיר, עד גיל 13... אתה יכול לתת לו מכה או משהו.. אבל אין שום סיבה להרביץ לו...
חינוך לא צריך לבוא בדרך של מכות והפחדה, אלא בדרך של דיבורים, ואזהרות...

למרות שהוא אתיופי, ואולי טוענים שבגלל המוצא שלו, מזניחים אותו..
זו לא סיבה בכלל לרחם עליו!!!

אם היו מחנכים אותו כמו שצריך, הוא לא היה הופך לכזה פושע!!!

בושה שיש כאלה אנשים.. וצריך להכניס אותם מאחורי סוגר ובריח! :wacko:

דרך הטיפול בילד שהגיע למצב הזה זה משו אחד והדרך שבא הוא הגיע למצב הזה זה משו אחר.. אני מדבר על למה בכלל הוא הגיע לזה וזאת לדעתי אשמת ההורים...
כמובן וזה ברור באליו שלא הכוונה להרביץ לילד מכות קשות אלה הכוונה יותר לפליק פה ושם וכמובן שלא על הפעם הראשונה שהילד מרביץ לאחותו הקטנה חא מביאים לו סטירה .. כאן נכנס הגבול שההורים שמים לעצמם אם זה אחרי הפעם השניה שהוא מרביץ או השלישית אבל ברגע שהילד לא עושה מה שמדברים אליו איך אומרים.. עוברים לשפה אחרת ..
בשלב מסויים מחייו של נער ההשפעה של ה"מכות" כבר לא נכונה אם זה כי הוא כבר גדול פיזית וגם מבחינה מנטלית.. הוא כבר כביכול ברשות עצמו וכאן נכנס השלב של הדיבורים...
צריך לישר את השתיל כבר כשהוא קטן ולא לחכות שהוא יהפוך לגזע שהשורשים שלו כבר עמוק באדמה..

P-a-n-1-c 05-06-07 13:08

ציטוט:

אני פוגש כל היום ילדים כאלה שההורים שלהם לא בבית.. עבריינים צעירים כאלה..
הוא מספר לך שהוא כל היום בחוץ ומספר על שטויות שהוא עושה...
תשאל אותו מה ההורים שלו אומרים על זה.." כלום מה יש להם להגיד... אומרים לי תפסיק עם השטויות וזהו.. מי מקשיב להם"
לא אחד לא שתיים כאלה פגשתי הרבה... ההורים גם אם הם חוזרים ב-2 בלילה יכולים לקחת תילד ולחנך אותו.. גם אם זה כולל סטירה מצלצלת לילד בן 10 שגנב מסטיק.. ההורים לא בבית זה לא תירוץ... כשרוצים מוצאים דרך..

הכי קל זה לבוא לילד ולהגיד לו "לא נורא פעם הבאה לא תעשה את זה" הוא חושב שאתה אבא טוב לא כועס וזה אבל פה בדיוק הטעות הוא לא מבין כמה דפוק המצב שלו וכמה לא בסדר הוא היה.. הוא יעשה את זה שוב ויצפה לקבל את אותה תשובה עדינה וככה זה יחזור על עצמו...

כמו שנאמר " חוסך שיבטו שונא בנו"...:glare:

ההורים האלה לא עושים את זה בכוונה. אתה חושב שהאמא שלה ילד נהנת לעבוד ב3 עבודות בו זמנית? אתה חושב שזה קל? אתה חושב שהיא מרגישה טוב עם עצמה שבמקום לשבת עם הילד שלה לאכול צהריים ולהקשיב לסיפורים שלו על מה שהוא למד היום בבית ספר היא צריכה לנקות מדרגות באיזה מקלט??
תגיד תודה שההורים שלך היו איתך כשהיית קטן. אתה צריך כל יום להודות לאלוהים שיש לך מה לאכול ומה לשתות ולדעת שלא לכולם (ואני גם די בטוח שאצלך זה גם ככה) זה בא בקלות. יש אנשים שקורעים את התחת שלהם בשביל להרוויח לחם.
ההורים בראש ובראשונה דואגים להישרדות. קודם כל שיהיה לילד מה לאכול ולשתות וקורת גג ואז אפשר יהיה לטפל בבעיות האחרות.

ההודעות שלך מזלזלות. כי אתה כנראה נולדת בארץ להורים שהיו מבוססים בעבודה כלשהי ותודה לאל גם בטח היו לך אחים גדולים ו\או סבא וסבתא ו\או חברים של ההורים ו\או שכנים שעזרו לטפל בך. אבל תסתכל על העולים מרוסיה או מאתיופיה, יש להם מישהו פה בארץ בכלל? אתה יודע איזה סבל הם עוברים עד שהם נקלטים לארץ? אתה יודע שאני עליתי עם המשפחה שלי עם 150$ וזהו? אני בטוח ב100% שלא ידעת את זה. אנשים שעולים לארץ יש להם קושי של שפה, קושי של קורת גג וקושי של עבודה. לא כולם ברי מזל ומשיגים עבודה ישר במקצוע שלהם (ותודה לאל ההורים שלי היו מהסוג הזה), רובם פונים לעבודות שמביישות ומשפילות את הלימודים המפרכים שהם עברו.
למה אתה חושב שכל הדוקטורים האלה עם תואר 2-3 בפיסיקה גרעינית עובדים היום בטיב טעם? כי יש להם המון בירוקרטיה לעבור עד שהם יסדירו את המקצוע שלהם, יש להם ילדים בבית שמחכים לאוכל, יש להם חשבונות לשלם, יש להם ללכת לאולפן כדי ללמוד את השפה, ומה לעשות עבודות מזדמנות כמו טיב טעם או שטיפת בתי מלון הן עבודות שיכולות להכניס כסף בטווח המיידי שזה מה שההורים האלה צריכים.

אני מקווה שתקרא את כל ההודעה שלי על בוריה ואולי תבין שמה שאתה אומר פה זה פשוט לא פייר. לא לכולם התמזל המזל כמו שלך ולרבים אחרים (ואל תגיד לי שהיו לך חיים קשים כי תודה לאל אתה לא יודע מה זה חיים קשים. אתה לא גרת ברחוב או שניתקו לך את החשמל ולא היה לך אוכל במקרר).

תבין שהיצר ההיסדרותי הוא המניע של ההורים האלה. אתה חושב שההורים האלה לא אוכלים את עצמם שהם לא יכולים להיות עם הילד שלהם? אין להם ברירה!

ShaySE 05-06-07 13:11

ציטוט:

אנחנו לא מדברים על מוכים.. מילדים מוכים לא יוצא כלום (מבחינת חינוך) ילדים מוכים הם ילדים שההורים שלהם שרוטים והם לא מכים אותם לשם חינוך אלא סתם...

הילד האתיופי הזה לדוגמא היה צריך לקבל כמה "פצצות" כבר כשהוא היה קטן והוא לא קיבל.. וכאן הבעיה.. ההורים שלו לא היו מספיק אחראים או שהיו עצלנים מידי בשביל להפיא לו את אותה "פצצה" ולא אחרי שפעם הראשונה שהוא גנב מסטיק אלה הרבה לפני.. כבר כשהוא החביא משו מההרוים שלו.. כבר כשהוא התחצף אליהם.. אם הוא מקבל את אותה "פצצה" כבר אז הוא לא היה מגיע למצב שהוא גונב מסטיק.. :glare:

ארז,

לחטוף כמה "פצצות"?!?!?

נו באמת, הורים צריכים לתת לבן שלהם כמה "פצצות" ?
איזה שטויות!!

אם בגיל צעיר, היו מחנכים אותו כמו שצריך, ונותנים לו כמה פליקים על דברים לא טובים שהיה עושה, הוא היה היום מתנהג שונה... איך זה שהיום רואים ילד בכיתה א', מקלל: "בן :):):):)"?!
פעם כל זה לא היה! והכל קשור בחינוך!
לא "פצצות" הם מה שיעזרו! תחנך את הילד שלך כמו שצריך! תן לו כמה פליקים כשהוא עושה משהו לא נכון.. והוא לא יהיה ילד רחוב שמקלל כל היום... תשקיע בחינוך ילד כשהוא צעיר, זה ישתלם לך כשהוא יגדל!

goldBEN 05-06-07 13:14

צריך להביא איזה suzukir לתינוק והוא כבר יחנך את הילד!

gman 05-06-07 13:25

ציטוט:

אולי ההורים שלו בכלל לא רואים אותו, ולא מדברים איתו...
אולי זה כי לא אכפת להם, או כי יש להן עוד 8 ילדים, או שאולי בכלל הם כל היום עובדים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ