![]() |
אנחנו לא חיים בסין...
|
ציטוט:
אפשר לעשות חוזה שמתבטל אם אתה נכנס לקומה או משהו ככה אם קורה משהו אחר , עדיין זכית למצווה אבל לא יכולים לנצל אותך. |
אני הייתי רוצה,אבל שאני אבחר להביא לאלו שמגיע להם
|
ציטוט:
|
מעניין אם הם יקבלו חוזה כזה:
אשמך לתרום את איברי לאחר המוות , בתנאים הבאים: -האיברים לא יתרמו להומו -האיברים לא יתרמו לערבי -האיברים לא יתרמו לדוס -איבר מיני לא יתרם לקוקסינל -האיברים לא יתרמו לילדים עם הורים בעלי הכנסה חודשית מעל ל 50,000 שקלים -האיברים לא יתרמו לזונות -האיברים לא יתרמו לשמנים -יש להזריק ציאניד לאיבר לפני ההתרמה במקרה ומדובר בקרוב משפחה מדרגה שישית מעלה של _____ אה וגם אם אני בתרדמת , האיברים לא יתרמו!!! |
מה לגבי לתרום את הגוף למדע? ואיך בכלל החברה כאן שלא מעל 18 יכולים להיות חתומים על אדי?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אני נגד!
כמו שלאו אמר כאשר תהיה במצב קשה הרופאים ייסתכלו עליך כמו אל שק איברים.. לא יעשו את המירב כדי לנסות להציל אותך, אלא ייתפשרו ויגידו זה גמור אין מה לעשות. בכל אופן, אחותי שמעה על כמה דברים כאלה וסיפרה לי את זה. |
ציטוט:
בקשר לשמנים - מה הפאקינג קשר??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכמו שפאניק אמר אי אפשר לקנות איברים אם כסף זה לא תמיד מתאים אז למה לא? חוץ מזה אם אתה כבר מת אז לפחות תעשה מצווה אחרונה ותציל חיים של בן אדם אחר שאנשים יזכרו אותך בתור בן אדם טוב שהציל מישהו ולא בתור קמצן מסריח. |
סתם מעניין אותי אם הם יקבלו כל מיני דברים כאלה גזעניים בכרטיס.... :)
לא רציני או משהו וגם לא לגמריי ניסיון להצחיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההלכה יכולה ללכת לחפש מי ינענע אותה, אם זה יציל מישו, ואתה כבר מת, מה אכפת לך? זה כמו הילדים המעאפנים בקייטנות שקיבלו בטעות 2 לחמניות ולא רצו 2, אז מישו שרצה עוד אחת ביקש מהם, הם אמרו לא! וזרקו את זה לפח. |
ציטוט:
תרד לי מהוורידים אתה והחבורה שלך תעשו טובה? |
מתן - זה לא חילול המת. אבל, לפי ההלכה יש בעייתיות גדולה. מוות על פי ההלכה לא מוגדר כמוות מוחי אלא כהפסקת פעילות של הלב. ההשתלות היותר מוצלחות הן ממוות מוחי.
|
מישהו יכול לתת מידע על תרומת הגוף למדע?
|
אתה יכול לפנות למחלקה לאנטומיה באוניברסיטת תל אביב אם אתה רוצה לתרום את גופתך לטובת למודי אנטומיה. יכול להיות שאפשר לבקש שהגופה תתרם למחקר ולא למטרות למודים, תברר איתם. אני חושב שהם מקבלים תורמים רק מגיל מסויים ושאתה הרבה מתחת לגיל הזה, אבל זאת אופציה.
|
אני אישית לא יחתום אבל מעריך מאוד כאלה שחותמים
|
ציטוט:
סוטה אחד! :crazy: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ