ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אבקה כשרה חלב ישראל, נראית טובה! (https://israelbody.com/showthread.php?t=1139)

אליאב 26-11-06 22:38

סליחה על הבורות
אבל מה כבר יכול להיות לא כשר באופטימום? צמפיונס? זה לא ששמים שם שומן חזיר.
כולה אבקת חלבון...
אז לא כתוב עליה כשר - ביג דיל?

Takima 26-11-06 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
סליחה על הבורות
אבל מה כבר יכול להיות לא כשר באופטימום? צמפיונס? זה לא ששמים שם שומן חזיר.
כולה אבקת חלבון...
אז לא כתוב עליה כשר - ביג דיל?

אם זה לא נבדק ע"י הרבנות זה לא נחשב כשר. יש גם כל מיני דרגות של כשרות.

AAA 27-11-06 10:29

איזוטו נגמר חבר'ה, חרשתי בכל תחומי ישראל, בכל חנות אם זה ישראלבודי וכו', ולא מוכרים אותה יותר, יותר נכון - נגמר המלאי, והחברה לא מייצרת יותר את האבקה.

אז optimail זאת האופציה היחידה. אני סומך על ישראלבודי ועל גיל, אם הם מוכרים אותה כנראה שהיא "אמינה", אני לא מצפה לאבקה ברמה של איזופיור או משהו כזה אבל אבא שלי דתי, ואני לא יכניס לו לבית משהו לא כשר או יותר נכון שאין עליו חותמת כי יכול להיות ש-99.9% מהאבקות הם כשרות אבל לא הדביקו עליהם חותמת, שלום בית קודם לכל.

בכל אופן, כבר הזמנתי, איזה טעם עדיף? תות, קפה, וניל...

Ori_D 27-11-06 11:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
אורי, התוצאות בדיקה שלהם מזויפות אני יכול להוכיח לך את זה.

יענו זאת חברה לא אמינה?

NIRAN 27-11-06 16:25

יוגי אני רוצה לראות את ההוככה, סתם מתוך סקרנות...

Takima 27-11-06 17:12

דרך אגב, לגבי הכשרות, יש חברות שבאמת מוסיפות חלבון ממקור בשרי. לדוגמא צ'מפיון, מוסיפים לגיינר שלהם חלבון ממקור של בשר-בקר.

מתן18 27-11-06 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
דרך אגב, לגבי הכשרות, יש חברות שבאמת מוסיפות חלבון ממקור בשרי. לדוגמא צ'מפיון, מוסיפים לגיינר שלהם חלבון ממקור של בשר-בקר.

אויי גוועלדדדד

Leo 27-11-06 18:33

האבקות המותאמות אישית של יצרנים קטנים הן האבקות הכי איכותיות אגב.

מתן18 27-11-06 18:41

זה רק אני רואה או שיש שם 80 גרם חלבון ל100 גרם אבקה?!??!?!?!?!!!:confused::confused::confused:

עריכה-התבלבלתי ..חשבתי זה בכלל גיינר:blush:

vamosh 27-11-06 19:39

Yoggie

מתי צ'מפיון זייפו את נתוניי האבקות שלהם ??
תפרט קצת יותר בבקשה

Yoggie 28-11-06 01:06

צ'מפיון לא זייפו שום ערכים. מה שרשום זה מה שאתה מקבל.
אבל איזשהו אתר מתחרה שמוכר אבקה שמיוצרת בארץ ונראית כמו זבל החליט שבשביל לקדם את המכירות שלו הוא צריך לעשות את זה על חשבון המתחרים שלו בצורה מגעילה ולא מכובדת ופירסם תוצאות בדיקת מעבדה מזויפות שערך בתוכנת מחשב או משהו שכביכול מראות שצ'מפיון מכילים 35 אחוז חלבון במקום 80, כמובן שזה לא הגיוני בכלל לחברה במעמד כזה לעומת האבקה שהוא מייצר שמכילה ריכוז של 80 ומיוצרת בלך תדע איפה. בכל מקרה רוב הגולשים שמכירים את התחום מספיק זמן כבר מכירים את הנוכל הזה שכבר נתפס בעבר בתוכנית של אמנון לוי כשהוא מציע לתחקירן שלו לקחת סטרואידים ולא מאמינים לשטויות שהוא ממציא כל הזמן.
אגב, יומיים אחרי שהוא פרסם את המודעה הוא הוריד אותה אחרי שהסבירו לו שזה גובל בתביעה משפטית. ככה זה, אבל מזל שיש גם מקרים כאלה שמלמדים אותנו מאיזה אנשים אנחנו צריכים להזהר בחיים... אני מבטיח שלמי שיש ספקות יקבל בקרוב הוכחות חותכות בנוגע לעניין.

P-a-n-1-c 28-11-06 08:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
צ'מפיון לא זייפו שום ערכים. מה שרשום זה מה שאתה מקבל.
אבל איזשהו אתר מתחרה שמוכר אבקה שמיוצרת בארץ ונראית כמו זבל החליט שבשביל לקדם את המכירות שלו הוא צריך לעשות את זה על חשבון המתחרים שלו בצורה מגעילה ולא מכובדת ופירסם תוצאות בדיקת מעבדה מזויפות שערך בתוכנת מחשב או משהו שכביכול מראות שצ'מפיון מכילים 35 אחוז חלבון במקום 80, כמובן שזה לא הגיוני בכלל לחברה במעמד כזה לעומת האבקה שהוא מייצר שמכילה ריכוז של 80 ומיוצרת בלך תדע איפה. בכל מקרה רוב הגולשים שמכירים את התחום מספיק זמן כבר מכירים את הנוכל הזה שכבר נתפס בעבר בתוכנית של אמנון לוי כשהוא מציע לתחקירן שלו לקחת סטרואידים ולא מאמינים לשטויות שהוא ממציא כל הזמן.
אגב, יומיים אחרי שהוא פרסם את המודעה הוא הוריד אותה אחרי שהסבירו לו שזה גובל בתביעה משפטית. ככה זה, אבל מזל שיש גם מקרים כאלה שמלמדים אותנו מאיזה אנשים אנחנו צריכים להזהר בחיים... אני מבטיח שלמי שיש ספקות יקבל בקרוב הוכחות חותכות בנוגע לעניין.

למה גובל? צריכים לתבוע אותו.
זו הוצאת דיבה לשמה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ