![]() |
ציטוט:
זה בולט לעין, זה מציק, וזה מסריח... בכבוד שלך תחליף תמונה. גם ככה החתימה שלך לא חוקית והיא חורגת מהגודל המורשה בפורום. |
איזה מסכניםםם יאווווו
לא פלא שאף אחד רציני לא מתקרב לפורום הזה ואחרי זה אתם בוכים למה |
ציטוט:
ליועצת שלום, לרוב אני מאוננת פעם ביום, כשאני הולכת לישון, אבל המיטה שלי חורקתוכולם שומעים, הורים שלי מגיעים לבדוק מה קרה ולפעמים אני לא מצליחה להסוות אתהרמזים למה שעשיתי, אני חושבת שהם יודעים ומרגישה שהם נגעלים ממני. אני רוצהלדעת אם זה נורמאלי שמיטה חורקת ואם זה נורמאלי שאני מוציאה קולות בזמן שאנימאוננת? גיל: 14 שלום! היום ניסיתי לאונן בפעם הראשונה. בעיקרון לא הצלחתי להחדיר לחור הראשון, אז השאלה הראשונה היא למה לא הצלחתי? אז ניסיתי בחור השני.. (טוסיק).. מה שקרה זה שהצלחתי להחדיר אבל יצא לאנעים כי בעיקרון ממש ראיתי על מה שהחדרתי סימנים של הצרכים שלי.. שאלתי היא אם זהיקרה גם אם אני וחבר שלי נגיע לשלב כזה ויהיה עליו סימנים של הצרכים שלי... תודהרבה!!! נטלי גיל: 17 שהייתי קטנה {בת 8} הייתה לי חברה מאוד טובה שקוראים לה עינב. יום אחד שבאתי אליה היא הייתה צריכה להיכנס להתקלח והיא אמרה לי שאני יכולה להיכנס איתה ולשבת בצד, אמרתי בסדר ונכנסתי איתה וישבתי בצד. באמצע המקלחת היא לקחה את הטוש של המקלחת הצמידה אותו לפות שלה ואמרה לי: עדיף שלא תתחילי כי אחרי זה את תתרגלי לעשות את זה, אחרי זה היא התחילה להשמיע קולות מוזרים ובסוף היא צרחה, נורא נבהלתי ואני עד היום לא מבינה למה היא התכוונה שהיא אמרה: אל תתחילי אחרי זה את תתרגלי לזה, את יכולה להסביר לי? ועוד משהו, מה זה הקולות המוזרים שהיא עשתה? אתה צודק מאוד הרמה של הפורום פה באמת דוחה ומגעילה... |
ציטוט:
|
983 פעמים ביום לפעמים אפילו 986
:king: |
ערוץ האופנה בלילה ב וfashion Hot וmidnight Hot
אגו זה יכול להיות מחרפן, יש מצבים שאין מה לראות שם והכל שם דיבורים. אישית כל לילה יוצא לי לראות קצת מידנייט הוט, סתם ככה כיף לפני השינה, אבל כדי לעשות ביד רק על סרטים... יש לי אתר עם סרטים מלאים שרואים את זה אונליין וזה טוען ממש מהר, אם המנהלים יסכימו אני אביא אותו... |
ציטוט:
למה להתבאס מזה ? זה דבר טבעי ואל תחשוב שזה יוריד לך מהכוח של האימון ,ואם זה מורדי אז טיפה שאתה לא תרגיש ,זה רק פסיכולוגית שאתה חושב לעצמך שזה מעייף אני לא מבין למה להתבאס ?? כל עוד וזה דבר שלא פוגע בך אז אין לך מה לדאוג |
האאא אין כמו להביא ביד עם סבא של חבר שלי מול הטלווזיה..
דרך אגב יוצא לי כל זמן להביא ביד .. גם בחדר כושר גם באמצע ארוחה ככה סתם אני משפשף ככה חזק חזק עד שיוצא שלי החלבון... |
לחצי פורום יש חתימות של מקצועני Ifbb בבקיני בלי חלק עליון ועליו אתם מתלוננים?! עאלק בלי להעליב הוא נראה הומו... עם כל הכבוד, הוא דווקא אחד היותר סטרייטים פה... ואם תבקשו ממני להביא דוגמאות - בשמחה.
|
לא עושה. מה זה כבר נותן ? סיפוק לבערך 2.5 שניות ? Get A FEMALE...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לפחות אני מסוגל לדבר איתה בגובה העיניים.... :mushy: :1eye:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיש חשק מה שאני יודע בסופ"ש יש תמיד כ** מזדמן אם לא ממשיכים לאונן חחחחח:XDemoticon:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ