![]() |
עזוב, ברמה כזאת של שריר, יהיה לך קשה להגיע לאחוז שומן נמוך (כן יש קשר ישיר)
תעשה מאסה עכשיו 500-700 קלוריות יותר, תזונה נכונה תגדל ביחס של 1-2 לטובת השריר, ביוני תחטב יהיה לך גם יותר קל לחטב וגם יותר יפה. |
ציטוט:
ותודה רבה לך. אני מקווה שאחרי החיטוב הזה לקראת המסה הבאה אני אשתפר, גם יש לי בעיה קצת של הורמונים בגוף, אני לא ממש שעיר ואני בן 14.5, אני משער שפשוט אני עוד ברמות הורמונים נמוכות. הומי, אני אגיע לשם, אני מתכנן 90 דקות ריצה בשבוע (3 פעמים 30) + 280 דקות של הליכה מהירה בשבוע + 6 אימוני כוח ב8 ימים. כל זה על 1420 קלוריות ותפריט נכון (אני לא מעלה אין לי צורך אני מבין מספיק). כמובן שגם קפאין יהיה בעסק, אולי אפדרין אם אתקע. |
ציטוט:
יש לך עוד הרבה לגדול. אין לך תחרות מחר, גם הקיץ לא עומד בפתח. תעשה מסה נורמלית. אתה לא תגדל מ100-200 קל' מעל התחזוקה. ושלא תחשוב שחצי קילו בשבוע זה מעט. עד עכשיו עלית יותר כי היית בתחילתם של האימונים. UD2 לעלייה במסה?!? קראת את הספר? קראת לוגים של אנשים שעשו את זה?!? (גולן, משה) UD2 זו לא תוכנית לעלייה במסה. נקודה. בקיצור, תמשיך לגדול. יש לך עוד הרבה לאן. אתה בגיל צעיר, חבל לעשות בגילך חיטוב. בטח ובטח שדיאטה קטוג'נית שלדעתי בגילך יש לה השפעות הרסניות על הגוף! אתה עדיין בשלב של התפתחות. תחשוב גם על זה. לא הכל בחיים זה יחס שריר - שומן. שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
|
נמרוד, מה גנטיקה גרועה, אתה ילד בכתה ט', אתה לא אמור לעלות כמו מישהו בן 18...
לגיל שלך אתה נראה לא רע (אם כי, אתה צריך להשתזף והיד שלך לא 35). אני לא מציע לך לעשות כל מיני דברים קיצוניים כמו Ud2 וכו'... ילד בגילך צריך לגדול, לא להתעסק בbb. תתאמן במכון ותאכל במאזן חיובי-נייטרלי והכל יהיה בסדר. פשוט אל תעבור את ה15% שומן והכל יהיה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
המשפחה שלי גבוהים ואני נראה כמו אח קטן ליד חלק מהחברים הטובים. כנראה שההורמונים בהתאם. כרגע אני אפתח בדברים קיצוניים בשביל להגיע ל8% ואז אהיה בעודף קלורי נמוך יעני קצת מעל התחזוקה ואעלה לאט לאט באחוזי שומן (ולכל מי שעומד להגיד אז אני אומר כבר, לאט לאט במסת שריר). אני מקווה שעוד שנתיים אהיה גבוה ועם הורמונים יותר טובים ואז אעבור לפוואר ליפט בכל מקרה (החלום שלי לעשות ווסט סייד ברבאל :) ). אגב היו לך 2 טעויות. 1. גולן לא עשה ud.20, רק מוטי או אור לא זוכר אחד מהם ומשה. 2. יש ud.20 לעלייה במסה! |
מתי אמרתי שגולן עשה Ud2?
ומתי אמרתי שאין גרסה של עליה למסה של Ud2??? |
אני לא עשיתי Ud למסה אף פעם, חשבתי לעשות, אבל מוזס אמר לי שלא כדאי.
|
התכוונתי לחיטוב, משה ואור עשו.
ולא דיברתי אליך בולט. אגב לכל הלא מאמינים, אני אפרסם בקרוב תמונה שלי עם סרט מדידה שכתוב 35. |
יפה תמשיך לגדול....
ד"א: מי זה בסמל שלך? |
בראנץ וורן, לקח באולמפיה האחרונה 9 אם אני זוכר נכון.
אגב מוטי, מצטער שעד עכשיו כל דיון שלנו ביחד היה התנגשות! אני מקווה שנסתדר טוב מעכשיו בלי מריבות מיותרות. |
"נמרוד נחפש לראשונה"
באמת החפשת את שמך עם התמונות האלה |
היד לא 35..היא הייתה נראית גדולה יותר
היד שלי 34 [חרא גנטיקה בידיים] והיא נראית הרבה יותר גדולה. וכמו שאמרו העלה הרבה שומן יחסית למסה..אבל בנתיים תעלה במסה ועזוב אותך חיטוב. |
נימרודוש... עלית 9 קילו?!
זה המון ל-4 חודשים וזה יפה אבל לפחות חצי שומן כי אין מצב שעלית 9 קילו מסת שריר זה קשה ב-4 חודשים... בכל אופן אתה מתקדם יפה תפציץ במסה אני זוכר באמצע החיטוב דפקת דיאטיות מוזרות תנסה להשאר על תפריט קבוע במקום לשנות אותו כל יומיים ותעשה אימונים Abc כבר... יותר נוח יותר טוב בשבילך בהצלחה אחי הקטן |
האמת שקצת התאכזבתי..אבל זה יכול להיות כי ציפתי ליותר מדי
אני מעריך אותך ואת הידע שלך..אבל היי לא כל מי שחכם ומשכיל בעניין פיתוח הגוף חייב להיות ענק(קחו את גיל כדוגמה). אני שם לב שיש לך מוטיבציה ובעיקר כוח רצון טוב...תנצל את זה לטובה ותיתן את מה שיש לך בדרך הבריאה והנכונה =] בהצלחה נמרוד! |
טוב נמרוד זאתי דעתי..
דבר ראשון כל הכבוד שאתה מעלה תמונות אחי ומקבל את התגובות של כולם פה בסבבה.שנית אם עליתה במשקלים זה לא ניראה לי כלכך מעיד על שעליתה במסה כי בכל זאת בתמונות אחי אתה ממש חסר מסה לצערי יש לך מבנה גוף רחב וזה מעולה! שלא תבין אותי לא נכון אבל חסרה לך מסה ועליתה בשומן ובנוזלים...ובגלל זה יכול להיות ה"כוח" שצברתה לפי דעתי לפני שאתה מתחיל חיטוב או מסה תבנה לעצמך תוכנית רגילה מזתומרת בתקופה של חודש תחזיר לגוף שלך כל מה שהיה חסר לו אם זה חלבונים או ויטמינים או דגנים שהגוף שלך לא קיבל במהלך ה"עליה או החיטוב" שעשיתה עד עכשיו אחרי זה תעשה חיטוב תגיע ל 8 אחוז שומן כמו שאתה אומר שתגיע תעלה תמונות ואז תתחיל מסה כמו שצריך ! |
ציטוט:
|
העלית יותר מדי תמונות באותה פוזה
אבל חוץ מזה - דרך צלחה |
אליאב :
כן תודה אחי, עליתי ב4 חודשים רק 3 קילו שריר בערך, 4 קילו שומן והשאר כי גבהתי ונוזלים. עברתי לabc כבר, אני במכון הרבה ואגב איגור (נראה לי זהו או שאני מתבלבל) הולך להיות מדריך!!! היום גוסטבו לימד אותו את השטויות. למרדונה : תודה אחי, אני יודע שיש לי יותר ידע בהרבה מגודל וזה חסר פרופרוציות (גם במכון מסתלבטים אליי שאני מדבר הרבה ומרים קצת :) ) , אבל אני לוקח את זה כמחמאה. תודה על העידוד בכל מראה. לזאב לילה : תודה אחי וכן בדוק שעליתי במסת שריר, חבל שאין לי תמונות לפני, כאילו עליתי המון בשריר כי אני יודע להסתכל על עצמי ולהגיד, מה שכתבתי לאליאב ככה גדלתי בדוק. תודה בכל מקרה ואני אעלה תמונות חדשות שאגיע לאחוז מאוד נמוך ולקראת מסה. בכל סיום תקופה אעלה תמונות. לאורי: האמת שלא תיכננתי לצלם, סתם ביקשתי ממישהו שיצלם אותי בשביל שאני יבדוק אם אני עושה את הפוזה נכון ואז החלטתי לעלות את זה, הצתלמתי מהר בשרותים שיהיה עוד משהו ושלחתי. ולמי שאמר לי שהחפשת את השם שלי, אני יודע שאין קשר בין ידע לגודל, מי שחושב שיש קשר שלא יקשיב לי :) בכל מקרה אני עוזר פה לאנשים מלא ומציף את הפורום בהודעות כי אני זוכר שהייתי אפס כמה היה חשוב לי כל תגובה וכל דעה, i been there. גם מידי פעם יוצא לי ללמוד מהפורום אז אני בכלל מרוויח. תודה לכולם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ