![]() |
ציטוט:
למי אכפת מה ילדה בת 13 שדלוקה על "X Xדארק אימו14 Xx" חושבת :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב כולן מאוננות מגיל 8 אל תאמינו להן!!! |
ברור שיצא לה חרא...
היא לא התנקתה לפני.. |
בנות תמיד יאוהבו דברים גדולים וקשים... עובדה.
|
ציטוט:
:nonono: |
זה כזה עם טיפש, בוא נתחיל מזה שלכל אחד שם יש חתימה
בגודל של מסך שלם! והכתב וורוד! וכולן הן נשים טיפשות! אם נשים, לא נוהגים, לא מחשבים, לא יוצאים מהמטבחים! הרגע קראתי את הקטע עם הצואה , בונה מה היא דפוקה? הילדה לא יודעת לנקות את התחת שלה, אני מגיל 4 שולט באומנות הניגוב, מזה השטויות האלו. |
ציטוט:
|
רק דיבור אתה יודע לדבר אתה יכול להשיג כל אחת.
|
ציטוט:
אני על הריצפה :wiggle: |
כולם שרמוטות שלא יזיינו תשכל מגיל 10 עם הזרם של הדוש על הכוס אהההההההההההההה
|
ציטוט:
|
זה בן פתח את השירשור.....
|
הם צודקות להיראות כמוהם זה לא יפה...אתם בטח תגידו לי לשתוק וזה אבל הם צודקות בת רגילה שלא מבינה כלום בכל זה תחשוב שזה מגעיל..
אבל בוא נגיד יד 40-43 חטובה תילך עם גופיה אין בת שלא תעיף מבט ... |
ציטוט:
שמע אם היו אומרים על רוני קולמן אז הייתי מבין, אבל ארנולד הוא אסטטי ובפרופרציה... אני לא אגיד שהוא קטן, אבל לא גדול כמו רוני, ג'אי מרקוס ואלה.. |
ציטוט:
כולן חשות את עצמן אפלות וחמודות (השילוב של השחור והוורוב בניגודים גבוההים מדגיש את זה) נ.ב 90% מזה שבנות לא אוהבות בודיבילדרים זה בגלל הפוזה של הבודיבילדינג , תעבירו את לברוני באמצע סרט בננות ותתנו לו מוטיבציה לעשות אימון אירובי אינטנסיבי אם אתם מבינים אותי. נ.ב2 גם סנדרה כזאתי , נזכרתי בבלוג שלה. סיים ___ |
אבל סנדרה אוהבת שרירנים לא?
|
ציטוט:
|
עוד פעם אני צריך לכתוב את זה?
אין בת שלא תתלהב משרירים מתי תבינו את זה , תאורתית היא יכולה להגיד איכס מגעיל אבל כשהיא תראה את זה היא תתלהב מאוד ומניסיון אני אומר... חוץ מזה שאין פה שום קשר לשרירים בכלל אם מישהו הצליח להבין מה הכוונה אז סבבה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ