![]() |
נראה לי אני מכיר אותך,היית בגל העתיד גם לפני שנתיים לא?
ונראה לי ראיתי אותך גם באיזה אסיפה במקיף ח' (תחרות רובוטיקה לא?) לפני כמה חודשים ,בכל מקרה אז לא הייתי אומר שהידיים שלך עד כדי כך גדולות,לא 41 לפחות ,כשראיתי אותך(במידה וזה כן היית אתה כן) הייתי עמריך אולי 36-37 ,למרות שבתמונות נראה שגדלת די הרבה מאז והתמונות אחרי אימון לא? סה"כ מאוד חטוב ורואים השקעה רבה,אבל חסר לך עוד מסה בכתפיים ,לתשומת לבך. |
ציטוט:
יכול להיות כשראית אותי היתי 38-9 אבל בחודשים האחרונים גדלתי המון. היד 41 לפחות. אין לי מה לשקר. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אקטומורף כבד. היתי ממש שחיף. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ובטן בתמונות לא יצאה הכי טוב. במציאות רואים יותר טוב וכשאני ירצה עוד טיפה דפינישן אני יעשה חיטובון של 1-2% |
ציטוט:
בלי להעליב או משהו,היד שלך ממש לא נראתה אז 39,היא נראתה הרבה פחות. לא יודע מה להגיד לך,אולי עלית ממש הרבה מאז? מדדת את היד שלך אחרי האימון או לפני האימון 41? |
גוף קטלני!
|
ציטוט:
41+ מתקרב לאט לאט ל 42. לא יודע מתי ראית אותי ואם ראית אותי אבל זה מה יש. ציטוט:
|
תשמע,לא יודע מה לגבי עכשיו,אז אם זה באמת היית אתה(בתחרות הרובוטיקה),הידיים שלך לא התקרבו לשלי מבחינת גודל והייתי אז 37 בזמן שלא התאמנתי אפילו.
אבל אם עלית כל כך הרבה מאז כמו שרואים אותך בתמונות סחטיין. |
נראה מאסיבי!!!
חזה טוב וידיים גם!! סוס לא יאמון!! בהצלחה! איזה כיף לאנשים שהם לא שעירים..!! וד"א עם איזה מצלמה צילמתה שרואים כל כך טוב.. יענו חיטוב וגודל , רואים את זה כמו באמיתי!! |
די חטוב, בייספס ברמה טרייספס בקנטים
|
ציטוט:
באמת כיף להיות חלק :) גם כשיהיה לי אני יוריד. חבר צילם עם canon s1 אם אני לא טועה. |
ציטוט:
|
יפה מאוד גבר
עליתה הרבה מאוד שריר...כמו שאמרו דגש על הכתפיים אבל בכללי אחלה גוף חזה יפה יד קידמית בייספס קטלני בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
|
איזה תותח איזה סוס ממש לא יאמן
כל הכבוד אחי! |
אימו עם מאסה. עכשיו ראיתי הכול.
|
ציטוט:
אחלה גוף חסרים לך כתפיים בצורה קריטית |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחח גדול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ