ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ילד בן 11 צד חזיר במשקל חצי טון! holy shit (https://israelbody.com/showthread.php?t=10806)

Mazoz3 26-05-07 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רוני קולמן הבא
פאקקק מה זה?!?!?!!!??!?!?

מגיל 5 להחזיק נשק ...:ph34r: :helpsmilie:

הוא בטח מעמישב שמה לכל ילד בן 4 יש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ran7 27-05-07 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
הוא בטח מעמישב שמה לכל ילד בן 4 יש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח: clap: :clap: :clap:

Eli 27-05-07 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
האמת שאני כבר לא כל כך רואה... פעם הייתי רואה יותר. בעיקר כשלא הייתי נרדם בלילות (היו לי כל מני תקופות כאלה) הייתי מדליק טלויזיה בלילה עד שהייתי נרדם. עכשיו זה 2-3 בלילה, מה כבר יש לראות? אז הייתי רואה ערוץ שמונה. יש לי זיכרון מעולה, ובגלל זה אני זוכר מלא דברים שראיתי. את התוכנית על הוגזילה ראיתי לפני איזה שנתיים לפחות.

דרך אגב התוכנית ההיא על הוגזילה נגמרה בזה שהם הראו שם שהתמונות שאלה שהרגו אותו צילמו נראות כמו זיוף וזה המילה של הציידים מול התמונות שנראות כמו זיוף. מה שקרה זה שמה שהם הוציאו מהקבר היה קטן בהרבה ממה שהיה בצילומים.

יותר קטן אבל עדיין ענק, 360 קילו:
http://www.minifarmhomestead.com/images/hogzilla.jpg

http://www.natgeotv-int.com/pages/im...ogzillapic.jpg

Gil-G 27-05-07 00:36

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!!!

OMRI-TURBO 27-05-07 00:41

בחיים לא ראיתי כזה חזיר ענק!!

angrymofo 27-05-07 01:12

סעמק רואים על הפרצוף שלהם שזה החזירים הורודים המסריחים האלה שיש בכל חווה של גויים, רק שזה יותר גדול ועם שיער כמו קוף. יימח שמם.

מתן18 27-05-07 01:27

ציטוט:

:whistle:

יiסי 27-05-07 03:26

Yoggie / Omriturbo / אחד המנהלים :

אם תוכלו בבקשה לכוון את השעון של הפורום (השעה שאני רואה בשליחת הודעות וכו')
זה יהיה הרבה יותר טוב ומועיל ולא מבלבל כפי שקרה לי פעם או פעמיים

תודה

Krazy-Hawk 27-05-07 09:33

בונא זה אוכל לשנה אחי

Kachok 27-05-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
בונא זה אוכל לשנה אחי

עדיף היו צדים איזה תרנגול הודו במשקל חצי טון , אז זה היה מספיק בשר להרבה זמן....:dry:

- Idan - 27-05-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
Yoggie / Omriturbo / אחד המנהלים :

אם תוכלו בבקשה לכוון את השעון של הפורום (השעה שאני רואה בשליחת הודעות וכו')
זה יהיה הרבה יותר טוב ומועיל ולא מבלבל כפי שקרה לי פעם או פעמיים

תודה

אתה מסדר את זה אצלך בלוח בקרה:

לוח בקרה למשתמש --> ערוך אפשרויות --> תאריך ואפשרויות זמן --> GMT +2:00 , אפשרויות תיקון DST תמיד פועלות.

Bodybuilder 27-05-07 19:55

קשה לי להאמין שזה אמיתי משני סיבות
קודם כול צריך להבין שחיה גדולה כזאת (לפי מה שאפשר לראות הוא נראה יותר גדול מקרנף) קשה מאוד להרוג זה 1 !
2) החזיר הזה אם הוא באמת קיים הוא ממש אבל ממש לא חצי טון הוא צריך לשכול הרבה יותר !

Antonator1 27-05-07 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
קשה לי להאמין שזה אמיתי משני סיבות
קודם כול צריך להבין שחיה גדולה כזאת (לפי מה שאפשר לראות הוא נראה יותר גדול מקרנף) קשה מאוד להרוג זה 1 !
2) החזיר הזה אם הוא באמת קיים הוא ממש אבל ממש לא חצי טון הוא צריך לשכול הרבה יותר !

בטח הילד קטן... אבל באמת אמרו שם שהחזיר הוא באורך 3 מטר כשהוא נראה באורך של איזה 6 מטר לפחות...

goldBEN 27-05-07 20:15

אין לכם פרופורציה בראש ומה שחשבתם עד עכשיו זה לא נכון. חזירי בר כן מגיעים לגודל כזה לכו למקומות באירופה במקומות שיש חיות מפוחלצות. תראו שם חזירי בר כאלה. ויותר מקרנף? איך אתה משווה זה שאולי ראיתי קרנף בספארי זה לא כמו קרנף בטבע באפריקה לראות קרנף לבן ששוקל יותר מטונה וכשהוא רץ אליך האדמה רועדת. כמו שאתה רואה את החזיר אז קרנף ליד הילד, הילד יראה כמו פיסטוק

Mazoz3 27-05-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
:whistle:

XD חח

Meir787 28-05-07 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי D Jacob
מה זו ההפקרות הזו לתת אקדח לילד בן 5 ולשלוח אותו להילחם בחזירי בר!!

אחשלו, קוראים לזה ציד מבוקר, ולצערי הרבה זה חוקי לגמרי במדינות כמו ארה"ב. חיות כאלה צריכות לשבת בגן חיות, לא למות ולהעשות נקניקיות.
ציטוט:

עדיף היו צדים איזה תרנגול הודו במשקל חצי טון , אז זה היה מספיק בשר להרבה זמן....
חחחחחחחחח, חלבון חופשי עד שלא תוכל להתאמן..

angrymofo 28-05-07 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אין לכם פרופורציה בראש ומה שחשבתם עד עכשיו זה לא נכון. חזירי בר כן מגיעים לגודל כזה לכו למקומות באירופה במקומות שיש חיות מפוחלצות. תראו שם חזירי בר כאלה. ויותר מקרנף? איך אתה משווה זה שאולי ראיתי קרנף בספארי זה לא כמו קרנף בטבע באפריקה לראות קרנף לבן ששוקל יותר מטונה וכשהוא רץ אליך האדמה רועדת. כמו שאתה רואה את החזיר אז קרנף ליד הילד, הילד יראה כמו פיסטוק

הוא צודק. הקרנפים לא פראיירים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ